aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 aptal aptal mayis dagitmicaklar o zaman, sikinti daha buyuk yani. burakla selcukun bu sezon performanslari gayet kotuydu, zam haketmediler.
unity Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 ya ben burda yine her mac KRALL, XELCUKK yazmaya devam edicem seneye nasiolsa. forgiver dusunsun. sahte taraftar.
unity Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Burak Yılmaz @yilmazburak17 9h Basta Baskanimiz olmak uzere,bana inanan ve geldigim ilk gunden beri bana kucak acan buyuk Galatasaray camiasina layik olmaya devam edecegim
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Dunya uzerinde isini kotu yapan bi adama belki isini iyi yapar lan diye %33 zam verip 5 sene is garantisi saglayan baska bi sektor yok. cunku mantıksız. adam isini kotu yapıyorsa once isini iyi yaptırtırsın illaki yapmıyorsa da kovarsın. ama bizde bu basit matematik ters isliyor. diyorum bu sene burak ilk mac 3 gol pozisyonu kacırsın. selcuk 2 pas hatası yapsın taraftar yakıcak direk bunları. yonetim onları memnun edersek belki oynarlar amacı altında hem kendisini FFP karsısında zora soktu hem de oyuncuları ve kendini daha buyuk bi baskının altına attı. tabi onlara giren cıkan yok 5 sene yatsa burda hic birimizin gormedigi parayı garanti alıyor zaten. layık olmaya devam edicem diyo mesela. cunku herife sen kralsın diyosun zam yapıosun o da oyle sanıyo. aslında bu sene bu herifin kacırdıgı golleri toplasak 3 ligde lig sampiyonunu degistirecek kadar gol kacırdı herif tek basına. bu nası kral. burak'ın elinden turk pasaportunu al 1m euro kazanırsa opup basının ustune koysun.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 bunlarin yillik 4mil avro aldigi yerde dusun kaca getirirsin iyi yabanciyi. hicbir plan program yapilmadan, sacma sapan adamlarin yaptigi bir hareket su. kesin sukru'nun fikridir, sukrulerin yuz karasi adam.
unity Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 @madcow belki isini iyi yapar diye zam vermiyorsun. bu adamlarin potansiyeli belli; fatih terim doneminde gorduk. su an gereksiz yere tartisiyorum aslinda, bu forumda bu adamlarin kalitesi bile sorgulaniyor. "burak'ın elinden turk pasaportunu al 1m euro kazanırsa opup basının ustune koysun" said: turk pasaportu meselesi ayri. 1m euro komik rakam tabi abartili oldugunu varsayiyorum da; turk pasaportunu alsan 3 istanbul takiminda kim olursa olsun yari yariya indirir fiyatini zaten.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 sorgulanicak kalitede adamlar degiller.
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 potansiyeli varsa 2 sene kontratı daha var oynasın gostersin oyle alsın zammını. neden kontratı bitmesine 2 sene kala kotu oynarken zam alıyor ve 5 sene kontrat alıyor?
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 33 gol atmıl gol kralına 5 milyon verelim pahalı. Alper e 7 milyon +futbolcu verelim çok güzel! Getiriler ise Avrupa da en çok gol atan türk birisi diğeri ise avrupa deneyimi yaşayamamış bir türk futbolcusu.
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 madcow said: Dunya uzerinde isini kotu yapan bi adama belki isini iyi yapar lan diye %33 zam verip 5 sene is garantisi saglayan baska bi sektor yok. cunku mantıksız. adam isini kotu yapıyorsa once isini iyi yaptırtırsın illaki yapmıyorsa da kovarsın. ama bizde bu basit matematik ters isliyor. Güzel konuşuyorsunda Burak ın yerine kimi alalım bu paradan az isteyecek. Maçların özet görüntülerine bakmayın fazla. Ronaldo bile her ayağına gelen topu gol atamıyor. Öyle bir futbolcu yok!
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 beni alin, daha az ofsyata duser, daha isabetli sut cekerim.
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Kenarda da taffarel var. 2+1+0 zaten kel kuralı.
unity Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Arda Turan'i kufur ede ede gonderen bazi taraftarlar neyse ki Burak ve Selcuk konusunda basarili olamadi
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 unity said: abi troll musunuz siz? Kuyt, Volkan, Almeida, Mehmet Topuz, Krasic gibi topcularin 2.5+ aldigi ligde tabiki Maestro ve Kral bu maaslari alacak. Selcuk inan gibi bir maestro Turk standardlarinin cok ustunde. Bu konuda 2 kelime fazladan yazmama gerek bile yok. Burak Yilmaz'a yapilan elestirileri anlarim, genclik forvetin her buldugunu gol yapmasi gerektigini dusunuyor olabilir; facebook wall'unda paylasilian Benzema gollerine 'yav adam leblebi gibi her buldugunu gol yapiyor' diye dusunen adam cok en nihayetinde. Biraz futbol izleyin ufkunuz genislesin. Sezonu beklentilerin altinda performans gosteren her futbolcunun maasini kessinler o zaman. Kontrat iyilestirme sadece son sezonun performansina gore yapilmiyor en nihayetinde. Selcuk ve Burak bu jestin karsiligini vermesini bilecek kadar ahlakli sporcular. Biraz olumlu bakin. burak drogba ile aynı parayı alıyor, neyi savunuyorsun. ibrahimovici transfer listesine yazmıs adamsın wsghsdfj
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 fenn said: madcow said: Dunya uzerinde isini kotu yapan bi adama belki isini iyi yapar lan diye %33 zam verip 5 sene is garantisi saglayan baska bi sektor yok. cunku mantıksız. adam isini kotu yapıyorsa once isini iyi yaptırtırsın illaki yapmıyorsa da kovarsın. ama bizde bu basit matematik ters isliyor. Güzel konuşuyorsunda Burak ın yerine kimi alalım bu paradan az isteyecek. Maçların özet görüntülerine bakmayın fazla. Ronaldo bile her ayağına gelen topu gol atamıyor. Öyle bir futbolcu yok!Burak'ı almamıza gerek yok. Burak bizim zaten ve 2(yazıyla iki) sene kontratı var. Bi yere kacmıyor. Kotu oynarken kontrata iyilestirme vermek nedir hemde UEFA FFP'den bize ceza kesmisken ve takımda iyilestirmeye yapmaya calısırken? Hemde 700k euro bedelinde bi iyilestirme oyle gostermelik 50 100k degil+ havadan 5 sene veriyosun herife ve bu adam 28 yasında. Genc yıldız adayı aman 5 sene elimden kacmasın diye bi derdin de yok.. Baktım selcuk'un kontratı da aynen 2016 ya kadar varmıs.
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Robert_Poche said: unity said: abi troll musunuz siz? Kuyt, Volkan, Almeida, Mehmet Topuz, Krasic gibi topcularin 2.5+ aldigi ligde tabiki Maestro ve Kral bu maaslari alacak. Selcuk inan gibi bir maestro Turk standardlarinin cok ustunde. Bu konuda 2 kelime fazladan yazmama gerek bile yok. Burak Yilmaz'a yapilan elestirileri anlarim, genclik forvetin her buldugunu gol yapmasi gerektigini dusunuyor olabilir; facebook wall'unda paylasilian Benzema gollerine 'yav adam leblebi gibi her buldugunu gol yapiyor' diye dusunen adam cok en nihayetinde. Biraz futbol izleyin ufkunuz genislesin. Sezonu beklentilerin altinda performans gosteren her futbolcunun maasini kessinler o zaman. Kontrat iyilestirme sadece son sezonun performansina gore yapilmiyor en nihayetinde. Selcuk ve Burak bu jestin karsiligini vermesini bilecek kadar ahlakli sporcular. Biraz olumlu bakin. burak drogba ile aynı parayı alıyor, neyi savunuyorsun. ibrahimovici transfer listesine yazmıs adamsın wsghsdfj Beşiktaş'ın transfer listesine yazmadı ki, gülünecek çok bişey yok.
unity Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 drogba diyor sonra ibrahimovic diyor :)
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 burak ve selcugun su performanslarına 2.75m veren ibra'yı da getirir arkadas. ben ibra istiyorum. yoksa yonetim basarısızdır.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Buraklan Selçuk sevgililer ayrılmadıkça bunlardan hayır gelmez, Umut Ceyhun falan da bunların TS grubunda. Futbolcu yaşlandıkça aldığı para düşer ama bunlara tam tersi kontrat veriliyor lol
Öne çıkan mesajlar