Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada Samsung'la senelik 15m sozlesme soylentileri var. Daha fazlasi icin girisimler yapiliyormus. Yani oyle 5 senede 60 degil en az 75-80 m luk bir anlasma olacak gibi.

bu durumda listeyle ya da isimlerle dalga gecenler kadrosunda Sneijder, Muslera, Melo, Drogba :X , Burak Yilmaz gibi yildizlari bulunduran, onumuzdeki sezon dahil 3 senedir Sampiyonlar Liginde gruplara direk katilan ve 2 senedir de gruplardan cikan; popularitesi en ust seviyede olan bir takimin Ibrahimovic gibi bir ismi alamayacagini dusunmesinler; yine fena hayal kirikligi olur.

Daha sansasyonel transferler bile gelebilir, Lukaku gibi genc ya da Falcao gibi top tier. Bu sene Unal basgan fataility yapma planinda hem 4. yildiz icin hem de Sampiyonlar liginde ceyrek finalin otesine gitme ugruna.
Mesaj tarihi:
Abi alalım alalım da,

Dangalakça bir yabancı sınırlaması olan -bir tek beşiktaş 100 yıllık planını ona göre yapmış- bi ülkede ayıp olur o adamlara.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

fenn said:

Sayfa hater dolmuş hangisine cevap vereceğim şaşırdım.

Burak 3 sene gol kralı ve bu sezon penaltılar olsaydı gol kralıydı. Terim olsa garanti gol kralıydı. Yetenek falan demişsiniz de Burak ı zorla fbjk ya satalım mı dedik! Biriniz sow diğeri almeida ile olan ilişkinize mi karıştık? Şu 7 sayfa boyunca laf edildiğini de görmedim gözümden kaçmadı ise.

Gerçi meyve veren ağaç taşlanır derler. Adam 3 sene üst üste gol kralı ve Şampiyonlar liginde en çok gol atan futbolcu. Bunu kıracak adam da 5-10 seneden evvel gelmez sanırım.

bir sene 7 gol diğer sene 0 gol atan futbolcu ?

burak yılmaz'dan bir önceki en büyük türk golcü kimdi? hakan şükür'dü. o da fetocu çıktı ibiş. bu adamın siyasetiyle ilgilenmiyorum ama gs li olmayan kimse sevmiyor zaten burak'ı, galatasaraylı'da %50 max. ben sevenlerdenim. Arda gibi olacak nereye giderse gitsin. Ardayı kaçıran hürriyet milliyetin spor ekleri değildi, Bu kafadaki taraftardı.
Mesaj tarihi:
Emre333 said:

fener taraftarına çok uçuk gelebilir normal.

siz bjk nın ilgilendiği adamları bitirp taraftara şov yapın ancak.

"AZIZ VE ABDULLAH BABANIZ SIZE OYUNCUYU BEŞİKTAŞIN ELİNDEN SÖKÜP GETİRDİ"

şak şak şak şakak.

oooo aziz başkan oooo aziz bşkan oooo

http://www.sondakika.com/haber-foto/157/alper-potuk-fb-ile-anlasti-4659157_6434_b.jpg
Mesaj tarihi:
burdisso kiralikti zaten.

hajrovic kacti sdfs. parasini odemisiz ama hajrovicin karariymis bundan sonrasi.

ontivero kiralik verilir, gelisimine gore degerlendirilir ( buyuk takim vizyonudur bunlar fbjk de zor bulunur)

dany fesh edilir ya da yine besiktasspor/kasimpasaspor ayarinda bir takima kiralanir ya da satilir.

bruma ilk 11i zorlar, en cok katki yapan yedek olur ligde. 5+3 ile birlikte her mac etkili olur.

yabanci konusunda cok problem yasayacagimizi sanmiyorum ozellikle lucescu gelirse bir sekilde degerlendirilir bu adamlar. yalniz Benzema+Ranocchia alacagimiza mesela, sadece Benzema almamiz gerekebilir. o duyum aldigim liste zaten hepsi alinacak degil tabi ki. olasiliklar - daha cok turk alinacak.

eyyorlamam bu kadar
Mesaj tarihi:
Benzama'yi görmezden geliyorum ama Ranocchia niye ya.o da balondur da yeter artik takoz stoper almayin semih zaten takoz bize press yapildiğinda defanstan topu çıkarıcak teknik adam lazım.
Mesaj tarihi:
5+3 bi boka yaramayacak bizim gibi iskeleti yabancılardan kurulu bir takıma ne yazık ki.

Sokayım böyle federasyona ve rakiplere. Bu şekilde Avrupa'da başarılı olmak mümkün değil ne yazık ki.
Mesaj tarihi:
defansın amele hatalarından gelen pozisyonları onur daha güzel kurtarır, trabzon defansı sinir hastası etmiş zaten adamı

muslera ne kaleciymiş be derdirten pozisyon, kurtarış fazla izlemiyoruz zaten, başka kaleci denenebilir
bence 5+3 varken ve 10m üstü fiyat verilise hemen satılmalı
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...