Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lan ben de bunu anlamıyorum, adam iyiydi kötüydüyü bir yana bırakalım,

Galatasarayın başkanı uluslararası iş yapan bir işadamı,

Sözleşmeden doğan yükümlülükleri nasıl yerine getirmezsiniz abi fesih maddesi varken, adamın iyi niyetine güvenerek iş mi yapılır?

Of.
Mesaj tarihi:
ulen bu gs de hükümet gibi her türlü naneyi yiyolar ama renkli medyada bi türlü doğru düzgün haberi çıkmıo. bizde 2 gün paralar ödenmese şu gitti bu gidecek dedikodu da dedikodu..
Mesaj tarihi:
Arena’nın Çıkış Tüneli Kömür Karası
Soma’da yaşanan maden kazasının ardından kulübümüz toplumsal farkındalığı artırmak
için girişimlerini sürdürüyor. Spor Toto Süper Lig’in son haftasında oynanacak Kayseri Erciyesspor maçında Arena’nın çıkış tüneli Soma’da kaybettiğimiz yurttaşlarımıza ithafen yeniden düzenlendi.
Ayrıca Türk Telekom Arena’daki saha kenarı LED panolarda reklamları dönen sponsor ve reklam veren firmalar ile yapılan görüşmeler neticesinde yarınki maç boyunca firma reklamları değil Soma’da hayatını kaybeden yurttaşlarımız için mesajlar yayınlanacak.

https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10325745_740690512656313_8898735754979002746_n.jpg
Mesaj tarihi:
"Kulübümle bir yıl daha kontratım var ve bununla ilgili bir sıkıntım yok. Kimseyle görüşme de yapmıyorum. Bu anlaşmaya saygı duyup kalmak istiyorum. Ancak tabi Donetsk'de şartlar nasıl olacak? Aslında her şeyi bu politik durum belirleyecek"
Mesaj tarihi:
Mancini'nin listesi, saglam duyum:

Turkler:

Samed Yesil
Enes Unal
Arda Turan
Hakan Calhanoglu
Gokhan Tore
Olcan Adin
Erkan Zengin
Gokhan Inler
Jimmy Durmaz
Ishak Dogan
Omer Toprak
Onur Kivrak

Yabancilar:

Ibrahimovic
Balotelli
Dzeko
Fernando Torres
Eto'o
Hulk
Valencia
Fellaini
Ashley Young
Nani
Bacary Sagna
Ferdinand
Ranocchia

satilan oyunculara gore bakilacak durumlara tabi. bilgi aldikca paylasirim.

Lucescu gelirse isler degisir.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...