Biyik Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 haca göstermeyene oyuncu denmez zaten haklısın zaten ama bazen de haca göstermek için de motivasyon lazım. takım oyunu derken haca için gereken karizmayı da bir kenara atmayalım.
fizban Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mancini takim basinda kac maca ciktiktan sonra elestirilmezlik kalkani kalkiyor, kac transferden sonra takim onun takimi oluyor?
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 10 senedir türk futbolunun geldiği yer ortada, artık mavra malzemesi yapmak yerine, radikal değişiklikler yapmanın zamanı gelmedi
fizban Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 radikal degisiklikler yapmak gerekiyor. o dogru. ama mancini'yle mi? ben sunu anlamiyorum, bir kisi bana aciklasin. selcuk, burak, umut, eboue cok kotu. herkes hemfikir sanirim bunda. peki mancini niye bu adamlari oynatiyor?
Cons Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 eboue dengesiz umut burağın zaten alternatifi yok selçuk kötü değil bence
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Red said: şuan reykard döneminden kesintiler yaşıyoruz ya ne transferle ne maçini ile ne aysal ile alakası var. takımda 6 yabancın var 5 tane türk. bu türkler oynamadıkça hiç bir anlamı yok. fatih terim önce benim futbolcum kafasında olan bir adam. emre çolak'ı oynatmak için amrabat'ı performansı çok daha iyiyken küstürdü. bi ft dönemi selcuk burak'a falan bakalım. bi mançini. türk futbolcu mantalitesi abi. yabancı td yada kariyerli yabancı futbolcu gelince hemen ağlıyorlar. galatasaray'da böyle bir kültür oluşturdular resmen. mançini gidince bir şey değişmicek yani. sneijder ilk geldiğinde bilerke pas atılmadığını kendimiz gördük. bakın selcuk sezon başından beri 1 adet olumlu hareket yapmamış. aylardır geziniyor. al geri ver geri. burak denilen adam takımın şampiyonluktan kopmasını sağlamış. bursa'ya attığı 2 ayak uzat gol olsun tarzı gol umrumda değil yani. e bu durumda takım kasımpaşa'dan 4 de yer 5'de. reykard dönemi takımda oynayan adamlar neill kewell baros falandı götlerini yırtıyorlardı. diğer yandan servet'i ayhan'ı arda'sı yeniçerilik peşindeydi. şimdi ben sahada kendini kanıtlamak isteyen telles'i , takımın en iyisi melo'yu ve sneijder'i görüyorum. bu adamlar oynuyor diğerleri dolanıyor. aysal bunların inine girerse rahatlarız. katılıyorum ----- değişiklik kısmı ise bu kafanın, bu kafadaki futbolcuların temizlenmesi, "abilik" müessesini gs kültürü olarak gören bir hocanın takipçiliği değil, modern ve profesyonel davranışları destekleyen teknik direktör ve yöneticilerin destekçisi olunmalı ha aysal ve mancini başarılıdır, doğrudur demiyorum ama adamların beyanları bu doğruldu da olmasına rağmen muhalefetin aksi söylemlerinin olması sorun
Cons Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 ya bol türk bulunan bölgeleri türk alıcan gerisini yabancı en mantıklı olan kaleci stoper sağbek dmc mc bunları türk tutçan gerisi yabancı olcak fener zaten tam olarak bunu yaparak en iyisini yapıyo. bide ekstradan solbek var adamlarda türk
Cons Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 bidakka kadro yazcam askanskjcasjsac
Cons Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 muslera veysel semih koray telles selçuk melo hamit sneijder bruma lukaku
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 canerialsak sağbek yaopamaz mı acaba mancini ümit ozat dan sol bekoluyorsa cenerden 2x olur yalnız umut burak selçuk kalırsa seneye yine gg selçuk alper takası yapmak lazım burak yine fiziksel olarak güçlü, selçuk direk yatışa başladı pozisyon alması filan adamı 4 metreden takip ediyor, yanından geçince de seyrediyor
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Cons said: muslera veysel semih koray telles selçuk melo hamit sneijder bruma lukaku bu arada hamitle brumayı sakatlamasak sene başında da potuk2u alsaydık bu kadar ağlamazdık
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 amatör, türk işi, adana kebap kokan şampiyonluklar ve şampiyonlar ligi serüvenlerindense, profesyonel, italyan şarabına bulanmış, esrik, fularlı 3.lükler ve avrupa ligi deneyimlerini tercih ederim. sonuçta köylü gibi oraya buraya saldıran nobran bi takımdan illallah ettik. allaha şükür mancini medeniyet görmüş öyle bağırıp çağırmadan aynı bir aydın insan gibi not kağıdına taktiklerini yazıp dağıtıyor. şimdilik bizim öküz ve cahil futbolcular anlamıyor ama yavaş yavaş alışacaklar. eğitim bir gecede olmaz.
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 şaka maka mançini gidiyor diyorlar. bi de tazminat ödicekmişiz sdfs bir anda inamoto çağına geri döndük smdfösdfg
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 şu türk oyuncuların bok yemesine 1 yılımız boşa gitti resmen.son maçta umut un yaptıkları durumu özetliyor.bunların alayını göndermedikleri sürece cacık olmaz bizden
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 lucescunun manciniden 1 adım ileri atabileceğine inanmıyorum galatasarayda şu an. gelirse ilerde alıntılarsınız. ben mancininin hala bu kadar yerin dibine sokulmasını anlamıyorum abi. şl'de gruptan çıktık mı çıktık, kupada finaldeyiz, şampiyonluk son haftalara doğru gitti. nedir ya, daha şampiyonluk haricinde kaybedilen bir şey yok. sahada insan oynuyor. adam 3 kulvarda nasıl götürecek aynı oyuncularla yarışı, heralde rotasyon yapacak. rotasyon yapınca da reröre başlıyor. ne biçim ülke anasını satayım. bok bulan fırlatıyor.
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 abi basına çok malzeme çıkıyor. yerli vs yabancı olayının ekmeğini yine hayvan gibi yedi basın. takım içinde huzursuzluk olmasa mançini kalırdı ama yine bi td mizi daha gönderdiler el birliği ile. hani bırak mançiniyi falan. ünal aysal döneminde bu olayın kökü kazınmazsa daha kimse kazıyamaz. bu goygoyculuk bitmeli lan klupte.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 yoneten adamlardan baslanmasi lazim kesilmeye, hala ayni yetolar donup dolasip yonetime giriyo.
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 2 sene üst üste şampiyon olup 3. sezonunda 3 farklı teknik direktör deneyimleyen orijinal bir takım galatasaray. ve hala td, oyuncular konuşuluyor. ünal aysal muzip gülümsemesiyle izliyordur uzaktan olayları.
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Şu anda GS ile çok fazla dalga geçilecek ne durum var anlamadım. Ha kendi salaklığımızdan geldik bu noktalara ama FB-BJK'nin dalga geçmesi şu aşamada anlamsız. BJK'ye değinmeyeyim zaten. 15-20 yıldır elle tutulu bir tek 100. yılında o da bizim rahmetli Özhan Başkan'ın hatasından gelen bir şampiyonluk. İşin gerçeği bu kızmayın. Ha doğru adımlar atıyorlar bence şu an o ayrı. Biz de tam tersi. Doğru giderken saçma sapan işlere girdik. Fatih Terim'e veya Ünal Aysal'a bağlı olmak, bunlar benim hoşuma gitmeyen şeyler. Vefasızlık olayı zaten defalarca konuşuldu, kişi yaptığının emeklerini zaten sonuna kadar alıyor, üstüne Fatih Terim'e her zaman taraftarın saygısı sevgisi sonsuz olmuştur. Bu noktada bir sıkıntı yok. Fakat yanlışa yanlış demek de lazım. Maalesef Fatih Terim belli bir noktadan sonra o hatalarından dönen, dikine gitmeyen, arayan çabalayan ve bulan kimliğinden çok uzaklaşıyor. Ne zaman ben bilirim, yaparım moduna girse, maalesef sonuçları hiç de iyi olmuyor. Yönetimle beraber maalesef futbolun ileri dönük bir oyun olduğunu idrak edemediler. Bakın, şirket gibi düşünmek lazım futbol kulüplerini. Sizin assetleriniz nedir, futbolcularınız. Siz bu assetlerden gelecek başarılarla ileriye dönük, şirketinizin değerini ve geleceğini belirlersiniz. O yüzden bugün Apple'ın kasasında cash olması iyi bir gösterge olabilir, ama stock prices future looking'dir. Google daha çok gelecek vaad ettiğinden hissesi uçarken, Apple düşer. Bunun gibi. Bugün senin aldığın Drogba, Sneijder, peak'ine ulaşmış Burak, artık getiri getirmeyeceği kabak gibi ortada olan Balta, Yekta, bir miktar Eboue, Aydın Yılmaz gibi adamlar ile yanlış yaptığın yatırımlar olan Burdisso, Salih Dursun, Yiğit Gökoğlan, Bruma (kaynaklarını bu kadar kolay savuramazsın o kadar kolay kazanılmıyor o paralar) vs... Şimdi bu takımın ileriye dönük başarılı olması kusura bakmayın ama mümkün değil. Ortada bir yerli yabancı sıkıntısı varsa, bunu çözmek için uğraşırsın. Bunun illa BJK gibi biz plan yapıyoruz ondan yabancı sınırı kalkmasın gibi olması gerekmez, sen Türk oyuncu aldığında birşey kaybetmiyorsun. İyiyse Türk oyuncu mevkiinde, her türlü oynar. Bugün gidipte GG'nin yerine sağbek aramıyor Fenerbahçe. Bu birinci nokta. Bu konuda herhangi birşey yapıldı mı 1,5 senedir? Bunun geleceği belli değil miydi? Suçlu kim? Ünal Aysal, yönetim, transfer komitesi, CEO ve Fatih Terim. Bir takımın 2 senedir iyi şekilde şampiyon olmuş olması seneye de aynı şekilde gideceği demek değildir, Ferguson'un bile çok güzel bir anektodu vardır futbol takımlarının ömrü max 4 yıllıktır diye. İşte o yüzden forward looking bir oyun bu. Bakın bugünkü Barça'ya. Bu sistem şimdilik miladını doldurdu gibi görünüyor. Bu onların zamanında yaptıklarını hafifletmiyor, azaltmıyor, ancak hala inat etmenin mantığı yok. Zaten Tata Martino da bunun farkındaydı. Gs özeline dönersek eğer, bugün çok dar bir havuzu varsa bu Türk futbolcularının o zaman gidip alacaksın. Alper Potuk transferinde 300-500'ün hesabını yapıp yabancılara 6 milyon euro bilmem ne vermek olmuyor işte. Eskişehir bize yamuk yapıyor diyip 2 gün önce aldığın adamı tekrardan 200 bin dolara onlara vermek de olmuyor. Veya seni beğenmeyen Aydın Yılmaz kös kös döndüğünde ona zam yapıp takıma almak da olmuyor. Aydın nedir allasen ya. Buraya kadar Mancini'nin ben bir suçunu göremedim. Cidden ben kızmıyorum adama. fizban yazmış kaç maç lazım veya bu adamları niye oynatıyor diye. Kusura bakmayın da 2 senedir şampiyon olan takımın orta sahasında hala Yekta-Ceyhun oynuyorsa, bu takım Melo-Selçuk'un alternatifini 2 yaz sezonudur bulamıyorsa, yerli oyuncu havuzu durmadan daralıp, savaşan mücadele eden ybancılarının yerini uçuk kaçık paralara çilek alınıyorsa ben burada yine Mancini'yi suçlamam. Drogba'yı alabilirsin, yarım sezonluğuna sana bir hava katar ki geçen sene kattığı kesindi. Ama tecrübeli bir yöneticinin bunun geleceğinin olmadığını bilmesi lazım. Keza Sneijder iyi fırsatta çıkan iyi bir yatırımdır belki ama fazla verim alamadığını görünce hala iyi olan değerine satarsın. Gidersin peak'ine ulaşan gerçekten daha fazlasını veremeyecek Burak'ı satarsın 10 milyona Lazio'ya ama arkasında planın hazır olur. Kadro mühendisliği bu oluyor işte. Bugün BJK'nin FB'nin transfer edebildiği herhangi bir adamı GS'nin transfer edememesi gibi bir durumu kabullenemiyorum. Bugün BJK'ye de FB'ye de baksan en yetersiz yerlisi bile koşuyor mücadele ediyor, bir de bizimkilere bakın. Maalesef yıllardır yerli transferi beceremiyor kulüp ve bir tek Selçuk'u zar da olsa bitirebildi. Gerisi hep fos çıktı maalesef. E Burak'ın da son durağıydı Galatasaray. Oyuncu var aslında bakmayın, bu bir senede 10 tane oyuncu çıkıyor anlamında değil ama GS 3-4 yılda iyi bir yerli havuzu veya Fatih Terim gibi bir hocası varken kurabilirdi 2-3 yılda. Ama hep yanlışlar yapıldı. Ben kızmıyorum Mancini'ye filan. Bu takım 1,5 senedir düşüşteydi, Fatih Terim kalsaydı da ben bu senenin şampiyonlukta bitebileceğini düşünmüyordum şahsen. Bu kadar geride kalır mıydı onu bilemeyiz elbette...
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Sotto said: Şu anda GS ile çok fazla dalga geçilecek ne durum var anlamadım kendi sahanızda bizimle oynadığınız hayrettin vs boliç'li maçtan beri ilk defa 4 yemişsiniz. ne zaman dalga geçecez başka?
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Ben futbolda günlük skorlara pek takılmıyorum ya. Ne farkediyor yani Bursa'dan 5 yemiştik gidip CL'de çeyrek oynamıştık filan. Anlamsız yani. Ha gider Fener'den 6 tane yersin dalga geçilirsin tabi de. Büyük bi kıstas değil açıkçası Kasımpaşa gibi maçlar bence...
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 hangi takım olursa olsun kendi sahanda 4-5 yemek büyük bir vakadır.
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Çok alakasız. Onlarca başarılı olmuş takım vardır kendi sahası veya değil 4-5 yemiş olan. 2 sene önce canavar gibi oynarken de 4 yemiştik Antep'ten. Ne farketti yani neyse konuyu dağıtmayalım..
Öne çıkan mesajlar