Biyik Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 yok yahu ciddi soruyorum bazen insan yıllarca bir şeyleri yanlış kodluyor kafasında insanlık hali, dalga geçmek için söylemiyorum
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Feamer said: fenerli ile fenerli olunca Senin Fenerlilerle bi sorunun var anlaşılan daha önce de inat ediyordun vay GSliler cici FBliler şu bu diye, nooldu topun Fenerli inşaatına mı kaçtı nedir? Ha bi de çok cahilsin keşke sdf
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 hayır, merak ediyorum, iddiama karşı çıkarken iddiamı destekleyecek hal ve hareketlerde bulunuyorsunuz? ve hayır, bir sorunum yok, sorun olacak bir durumda yok, dünyayı ve olanı biteni algılama meselesinden bahsediyorum ben mesela hep bahsedilen bir söz vardır, "türkiye fenerbahçedir veya fenerbahçe türkiyedir" diye ve bu yüzden akp bu kadar çok o alabiliyor, çünkü tc nin büyük bir çoğunluğu bu mantalteye sahip ama bu demek değildir ki bu kötü bir şeydir, değil sadece maniple etmeye açık bir durum, bkz. aziz, bkz. tayyip... misal, fb başına gerçekten düzgün, dünya görüsü olan bir başkan gelse, fb bu taraftar profili ile alır yürü ama işte bu su istimale açı yapı aynı zamanda bunun çıkmasında mani oluyor misal, Sadettin Saran ının Borussia Dortmund da yaptıkları ile ilgili bir röportajını dinlemiştim, 2005 civarları olması lazım, o zaman fb başkanlığı için adı geçiyordu, sonra aziz kovdu zaten kulüp den ve ben oh çektim, zira bizim en kötü olduğumuz bir zamanda fb nin başına böyle bir adam geçecek olması demek gs açısından büyük bir sorun teşkil ediyordu... misal tc, iyi yönlendirme örneği olarak atatürkün arkasında duran halk, yapılmayacak işleri beraber başarılmasına imza atılar ama bu gün o aynı halk(?) kötü yönlendirme örneği olarak rte nin arkasında duruyor... sözün özü olarak, o dalga geçtiğimiz "benzinci yakma/stat yakma" mevzusu bile salt "vahşiliğin" değil ama böyle naif duyguların su istimali ile olur, bkz. düz milliyetçilik/70-80s ocakçılık ve bunların sonucu olarak, olayı derinlemesine analiz etme, neden sonuç ilişkisine inme, irdeleme, dünya standartlarını yakalamak, sorgulama v.b. kavramlar fb. taraftarı içinde, konu fb ve futbol olunca "işletilmiyor." misal orta okul ve lise yıllarında, her tartışmanın sonu ulusoy federasyonuna gelirdi, senelerce aziz ve fb tarafından bu argümanlarla adamın altı oyuldu, hadi o zaman genel konjonktür içinde haklı olduğunu kabul ederdik. nedir onlar, türk futbolu çok iyi yerlere gidiyor bunun ulusoyla bir alakası yok, gs balon, ulusoy koluyor, fenerin hakkı yeniyor, ulusuyu tencere çalarak gönderdiler, kendi adamlarını getirdiler ve bu gün bakıyoruz türk futbolu eksiye gidiyor fenerin hala hakkı yeniyor -not: gsli devlet adamı bile yok :)- gs kötü durumda ama bu iç dinamikler ile alakalı son olarak, işte lise-üni. mevzunda olduğu gibi, adamla konuşuyorsun konuşuyorsun, adamın artık diyecek argümanı kalmıyor, tak "biz sizi 6-0 yendik" diyor, senelerce bu mantıkla adamla tarıştığın için uefa kupasını aldıktan sonra sende lafı uzatmamak için "uefa kupasını aldık" diyorsun, aynı mantık, fenerlinin başta anlaması lazım ama o ne saymaya başlıyor, "efenim o tesadüf, görmemişin bir kupası olmuş, 10 sene olmuş kupa dada kupa"...
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Feamer said: mesela hep bahsedilen bir söz vardır, "türkiye fenerbahçedir veya fenerbahçe türkiyedir" diye ve bu yüzden akp bu kadar çok o alabiliyor, çünkü tc nin büyük bir çoğunluğu bu mantalteye sahip sizin işyerinde alkol serbest mi?
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 ya yine nelere dikkat ediyorsun diyeceksin ama yazının bir kaç yerinde su istimal yazmışsın doğrusu suistimal çok saçma bi hata olduğu için belirttim
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 işte bahsettiğim bu, cevap erecek argümanın varsa söylersin, "ama 6-0" diye çamura yatmazsın, bu mavra bitti ise ft için argümanlarınızı alalım ki, vakit ve mesai harcadığım tartışma bir sonuca ulaşsın ???? "ama amam vefa bir semt adı olarak kalmış :("
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Feamer said: bu mavra bitti ise ft için argümanlarınızı alalım ki, vakit ve mesai harcadığım tartışma bir sonuca ulaşsın ???? ne gibi bir sonuca ulaşmayı bekliyorsun? senin yazdıkların yüzünden hepimiz ft'ye vefa göstermeye gerek yok mu diyelim? ya da sen bizim yazdıklarımız yüzünden ft über mi diyeceksin? tartışmalar sonuç almak, kazanç sağlamak için yapılmaz. fikirler, argümanlar, eleştiriler sunulur ve bunun nihai bir sonu yoktur.
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 bende asıl bu ft'yi savunan fb'lileri anlamıyorum. naparsa yapsın abi cimbom ft'yi kovsun üstüne mancini'yi getirsin sora onu kovsun yılmaz vural'ı getirsin banane yani. ft'ye ayıp ettiyse etti ft cimbom'un içinden gelmiş adam sonuçta. bizi ilgilendiricek yada savunucak bi tarafı yok yani işin. vefa mefa geçin bunları. başarı için ne gerekiyosa o yapılır. sonuçta para ve ego dönüyo bu işin içinde. feamer bu arada haksızsın onuda ekliyim. argümanlarında baya başarısız.
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 @mokoko: olabilir, ama neden ve sonuçlar ile gelin, öte yandan olmuş vakalardan bahsediyorum, kabul edin veya etmeyin @bıyık: niye etrafından dolaşıyorsun ? ft vefa gösterilmesi gereken bir adamdır tezini sunuyorsunuz bunu üzerine bizde karşı tez sunuyoruz, sonra hop konu imla ve yazım hatlarına geliyor bunun üzerine doğal olarak, iddia makamının savunmasını bekliyorum medeni ve dürüst tartışma ortamı... salt tartışma ortamı olsun amacının dışında böyle gereksiz bir konuya niye dalıyım yoksa?
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 olm lutfen Biyik'i konusturmayin ya, allah askina.
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 onu ek olarak belirttiğimi söyledim. ona cevap vermek zorunda değilsin. imla kuralı veya gs lisesini üniversitesi diye yazmanı uyarmamla "işinize gelmedi mi 6-0 yazarsınız işte!!!" dediğimi sanman çok mantıklı değil eğer gerçek bir tartışma istiyorsan.
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 o değil de ft gelmeden önceki türkiye ligi: fb 13 şampiyonluk bjk (sonradan eklenen 2 şampiyonluğu da sayarsak) 11 şampiyonluk gs 10 şampiyonluk ts 6 şampiyonluk
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 birinci olarak, eşit olarak kabul edilen kişiler arasındaki tartışma gidişatının dışına çıkarak, imla, telaffuz vb. gibi konuların üzerine gidilmesi, ilkokul seviyesinde bir tartışma şekli, karşı tarafın yazılı veya sözlü olarak verdiği cevabın içindeki, hataları, ona vereceğin cevabın içinde veya sonunda, genel adaba uygun olarak düzeltirsin, misal, blablalbalalbalaaalblalal not: üni. değil lise veya blablalblalbabal, üni. demşin ama lise orası, ballbalbalabla bunu üzerin karşı taraf savunmasını söyler ikinci olarak, tartışmanın gidişatını bırakıp konuya etkisi sıfır olan "imla" tartışmak, basit olarak sidik yarışı olabileceği gibi, ciddiye alınması gereken bir sorunda teşkil edebilir.
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 öte yandan konuya dönersek, fatih terimi ilahlaştırma hamaseti gösteren bir çok galatasaraylı için de tavsiyem, ft yi ft yapan başarılarını arka planını iyi analiz etmeleri. yoksa bir yere varamıyoruz, bkz. fatih terim de bir yere varamıyor, tek yapması gereken eskilerin üzerinden geçerek modernize etmek ama gereksiz yere yeni işler yapmak peşinde koşuyor... bakacağız ve göreceğiz en az 3 sene milli takımda kalacak ve futbolun geldiği yeri göreceğiz inşallah ben haksız çıkarım ama görünen köy kılavuz istemiyor malesef
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 ne yani 96'da fatih terim'den başka bir td gelse yine gs o kadar başarılı olabilir miydi?
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 halamın pipisi olsa falan filan 96'dan sonra fatih terim değil ne hagi gibi adam geldi ne suat gibi ne okan gibi ne popescu gibi ne ümit davala gibi. ne hakan ünsal ve ergün penbe sanki her şeyi tek başına ft yapmış gibi sfds
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 tamam ben de onu diyorum o kadronun başında başka td olsa gs yine bu kadar başarılı olur muydu?
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 bilemezsin. belki o adam başarıdan sonra avrupa'ya kaçmaz galatasaray bi uefa kupası bi 3 sene üst üste şampiyonluk daha alırdı.
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 e daha iyisi geldi sonra: lucescu gerçek bir avrupa takımı yaptı gs'yi onu da gs gönderdi, o kaçmamıştı
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 lucescu sampiyon yaptiginda kimse mutlu degildi yine bu ne kardesim her maci 1-0 kazaniyoruz takim ruhuyla oynamiyor yeaa diyenler allah belanı versin futbolcular sayesinde 3-2ye döndürdüğümüz maçın rövanşını saçma taktik yüzünden kaybedip çeyrek finalden elendik püü diyenler korkak oynatıyor gsye yakışmıyor diyenler yine aç medyanın galeyana getirdiği düşük profil taraftar grubu göndertti adamı hoş her taraftar için aynı durumlar yaşanıyor hemen hemen ama medya geneli fenerli olduğundan gs en zararlı nasıl çıkacaksa o ata oynuyor böyle durumlarda. şimdi de manciniyi göndertmeye çalışıyorlar işte en kötü senaryo olacağı için.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 mancini'nin kalması mi gitmesi mi gs için daha kötü bilemedim suan
Öne çıkan mesajlar