Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Yurtdışı fiyatı 15.000 dolarmış,Tr de bundan alsak nasıl vergilenir,atv olarak mı jetski olarak mı?resmen hayran oldum.. Hatta ithal etsek satılır mı TR'de acaba? Otellerin su sporları merkezlerine falan kiraya versem diyorum..Detay ve fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 başlıkta küfür var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 hakkaten küfür gibi olmuş lol yapacak bişey yok adı bu aletin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 oha abi, alet şahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Gibbs'in orjinalinde 1300 cc BMW motoru var ve 140 bg denmiş. 15000 dolarlık olan Çin'in ürettiği kopyalar anlaşılan. 550 cc lik olanlar. Daha detaylı araştırma gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Topgear son sezonda vardı bu muhabbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 oha cidden fazla iyi arac ya, bunla bakirkoyden atlayip kadikoye gecmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 bir arkadasim ciddi olarak ilgilenmis bakmis turkiyede servis hizmeti yok araci resmi trafige cikaramiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 atv ile trafikte ne isin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 durgun su lazım göl möl denizde olmaz tr fiyatı da 50bin tl falan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 alet bildiğin jetski aslında ...neden olmaz ki?Boğazda bile jetskiyle giden adam gördüm ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Bundan hem taşıt vergisi hem de yat liman vergisi alırlar. 2-3 yıla vergi parası aletin fiyatını bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar