Gizli Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 lisanslı antivirüs alayım diyorum hangisini tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 http://www.hepsiburada.com/liste/trend-micro-titanium-antivirus-1-kullanici-1-yil-ti00239846d/productDetails.aspx?productId=by50102&categoryId=60000207&SKU=BY50102 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 microsoft securi,ty essentials Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 BDS/Gbot.qt.457 diye bir virüs bulaşmış da onu temizlemek için alacağım özellikle.lisanslı her ürün temizler herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 kaspersky anti virus tool muydu neydı oyle bısı vardı ucretsız tarama ıcın portable calısıyor ve sıstemı taratıyorsun oyle vırus temızlemek ıcın almayın antıvırus falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 http://www.av-test.org/en/tests/home-user/windows-7/janfeb-2014/ nod32 kullanıyordum bir ara, geçenlerde kaspersky yükledim. virüs varmış pcde sürekli kapatıyordu. öyle virüs programı mı olur aq. Bitdefender yükledim. "abi programı kurmadan bir scan edelim dedi" etti öyle yükledi. adammış. BitDefender'ı öneririm. Hem sistemi yormuyor hem da gayet güzel. Total Securuity'si baya iyi. Ö.M. ile bilgi de yollarım hatta ne gerek var para vereceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 comodo hem beleş hem de güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 tabi ki eset nod 32, diğer yorumları okumana gerek bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar