Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya niye bu kadar kötü VPN host etmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evdeki mp3lerime ulaşmak istiyorum okuldan, fakat gel görki bütün teknolojiler discontinue edilmiş, hamachi üzerinden VPN yapılabiliyormuş ama tamamen paralı hale gelmiş, replacement program çıkmamış, windows 7 built in VPN güvenli olmadığı kanıtlanmış patch gelmemiş, FTP desen stream etmeyi kaldırmıyormuş ulan bu kadar mı zor.

OpenVPN windows'a kurayım dedim, bir guide var 2 sayfa yarım yamalak. Önüne gelen CLOUD diyor ya niye cloud'a para veriiim.

RDP üzerinden VLC stream açıp, onu okuldan dinlesem, bu sefer encrpyted olmadığı için mp3 upload etmiş oluyorum buradaki yasaya aykırı.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
http://openvpn.net/index.php/access-server/download-openvpn-as-sw/357.html

OpenVPN Connect gerek sana. Kurulmasi cok kolay. Istedigini yapar ayarini yaparsan.
Mesaj tarihi:
ya ben konuyu okudum. tekrar okudum. bi daha okudum.

şu an 10 liraya 1 gb mp3 player alsan atsan cebe, haftada bir de parçaları değiştirirsin deme noktasına geldim.

ben yazanak adar dendi. ama benimki daha samimi.
Mesaj tarihi:
Tamam işte broadcast ette sonuçta sunucu sensin.İstediğin şifrelemeyi sunucu kaynağına uygula çıkış için.İstersen vpn kur öyle çık dışarı.İstersen proxy kullan.Şifreledikten sonra radyo dosyanı sağa sola vermediğin sürece kimse senin radyo kullandığını bilemez.
Mesaj tarihi:
pulkas said:

Tamam işte broadcast ette sonuçta sunucu sensin.İstediğin şifrelemeyi sunucu kaynağına uygula çıkış için.İstersen vpn kur öyle çık dışarı.İstersen proxy kullan.Şifreledikten sonra radyo dosyanı sağa sola vermediğin sürece kimse senin radyo kullandığını bilemez.

işte o vpn olayına uğraşmak gerekiyo, ama bakıcam. yoksa isp uyanıyor.

spotify premium istiyomuş düzgün stream'e, 320kbps olmadan dinlenmeyen şeler var lan.
Mesaj tarihi:
arabada paso radyo dinliyom genelde de cnnturk, gecen 4gb usb ye mp3 atayım dedim 50 tane seçemedim. s4 telefonda 1 tane mp3 yok. 120 gb mp3 ve stream etmek falan çok uzak geldi. bir baktım da yazarken 10 mb kalite mp3 270 saniye falan. 120 gb arşiv 900 saat gibi bir şey yapıyor. benim aklım almadı
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Deezer 10 TL, kendi sarkilarini da upload edebiliyorsun. O kadar fakir olmadigini biliyoruz yani, bu kadar ugrastigina degmez.
Mesaj tarihi:
Deathblade said:

Spotify ?

Sene 2014 ?

£10 veriyorum spotify'a her ay usengecligimden ama zarar ziyan o £10 spotify'a. Cidden cok kotuler ve gelistirmiyorlar o client'i falan.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
40TL olsa cok diyebilirim ben de ama 10TL burada =)

Deezer surekli kendini gelistiriyor bu arada, hep yeni seyler cikiyor. Ona bir bak istersen.
  • Yeni Oluştur...