Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 tot full, soo ilk 2 parttan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Cloak alamadan patch kapiya dayandi :D 9 tane runestone kalmisti full grind gerci baydi acaip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 valor kalkıyosa, item upgradeleri nasıl yapıcaz? gold? bide item upgrade cap olucakmı acaba, haftalık 4 gibi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 9 taneyi rahat bitirirsin, benim gibi dandik şansın varsa en fazla 2-3 hafta wod çıkmadan biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 JrStorMesT said: valor kalkıyosa, item upgradeleri nasıl yapıcaz? gold? bide item upgrade cap olucakmı acaba, haftalık 4 gibi falan. http://www.wowhead.com/news=243432/guide-to-whats-coming-in-the-warlords-of-draenor-6-0-2-prepatch You can still upgrade Mists of Pandaria epics, even though Valor Points are going away. Each upgrade will take 50 lesser Charms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Cap yok ya zaten bu saatten sonra cap i napsınlar. Yanlız ilvl 568 le mi ne betada 96 oldum hala çok rahat gidiyorum quest rewardlar felan üzerimdekilerden halen düşük. Ekipman arası bayağı az fark olmuş bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Darksun said: 9 taneyi rahat bitirirsin, benim gibi dandik şansın varsa en fazla 2-3 hafta wod çıkmadan biter. bitirsem bile bi anlami olmayacak sanirim cünkü level 100 olunca item level 600+ oluyor direk ama legendary diye kiyak geciliyorsa bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 healer isen pek yaramazda dps in proc u lvllarken ve hatta son seviyede bile bayağı işe yarıyor diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 xmog yoksa son haftalarda kasmaya değmez. gerçi öncekiler xmog oluyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Coldwind said: xmog yoksa son haftalarda kasmaya değmez. gerçi öncekiler xmog oluyor muydu? yok, hiç bi legendary xmog olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Legendary xmog olsa anlamı kalmaz zaten, soo yerine bt farmlardı millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Darksun said: healer isen pek yaramazda dps in proc u lvllarken ve hatta son seviyede bile bayağı işe yarıyor diyorlardı. Dps cloak lvl 100 olana kadar hertür iş yapar. Lvl 100 olunca proc çalışmayacak o zaman işe yaramaz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=gsjBrL5qw4U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Garrosh normal/heroic/mythic ilk öldürüşünüzde %100 heirloom veriyor, manyak flexler dönecek valla ya garanti ayağına haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 mythic boost yapılır fdsfds get your heoirloom dis week Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 60 günlük gamecard g2a dışında nerede uygun acaba ? Yoksa direk alıp geçeyim mi ? Aynı fiyata TR de durmaplay var nedense epey insan nefret kusmuş oraya. TR den bir kere Football Manager Key aldım o da sahte çıkmıştı ondan yanaşmıyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Ben gittigidiyor'dan aliyorum. Bir sikintisini gormedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Patchhleme işi düzgün olamadı gitti bi türlü hala patch yapıyo makine delirdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Nasıl karakter grafiklerinde söyledikleri gibi gözle görülür bir artış olmuş mu ? Undead tayfası yine piksel piksel değildir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Absolut said: Patchhleme işi düzgün olamadı gitti bi türlü hala patch yapıyo makine delirdi :P initializing'de kaldı benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Oyunu açamadım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 ohoo biz daha akşamı bekleyeceğiz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 meanwhile @ azeroth: zenciler beyaz olmuş, http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/ouvd8thfcy1o7pexbuud.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Amerika forumlarında acaip shitstorm dönüyor. Yeni modeller ile ilgili ahah. İnsanlarla uğraşmak zorunda kalmak ne kadar kötü bi durum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 sorulduysa sorry ama initializing'de kalıyo patch. ne yaptınız da çözdünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar