Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 6.0 Patch Notes - Warlords of Draenor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
JrStorMesT said:

valor kalkıyosa, item upgradeleri nasıl yapıcaz? gold?

bide item upgrade cap olucakmı acaba, haftalık 4 gibi falan.

http://www.wowhead.com/news=243432/guide-to-whats-coming-in-the-warlords-of-draenor-6-0-2-prepatch

You can still upgrade Mists of Pandaria epics, even though Valor Points are going away. Each upgrade will take 50 lesser Charms.
Mesaj tarihi:
Cap yok ya zaten bu saatten sonra cap i napsınlar. Yanlız ilvl 568 le mi ne betada 96 oldum hala çok rahat gidiyorum quest rewardlar felan üzerimdekilerden halen düşük. Ekipman arası bayağı az fark olmuş bu sefer.
Mesaj tarihi:
Darksun said:

9 taneyi rahat bitirirsin, benim gibi dandik şansın varsa en fazla 2-3 hafta wod çıkmadan biter.

bitirsem bile bi anlami olmayacak sanirim cünkü level 100 olunca item level 600+ oluyor direk
ama legendary diye kiyak geciliyorsa bilemem
Mesaj tarihi:
Darksun said:

healer isen pek yaramazda dps in proc u lvllarken ve hatta son seviyede bile bayağı işe yarıyor diyorlardı.

Dps cloak lvl 100 olana kadar hertür iş yapar. Lvl 100 olunca proc çalışmayacak o zaman işe yaramaz olur.
Mesaj tarihi:
60 günlük gamecard g2a dışında nerede uygun acaba ? Yoksa direk alıp geçeyim mi ?

Aynı fiyata TR de durmaplay var nedense epey insan nefret kusmuş oraya. TR den bir kere Football Manager Key aldım o da sahte çıkmıştı ondan yanaşmıyorum pek.
Mesaj tarihi:
Amerika forumlarında acaip shitstorm dönüyor. Yeni modeller ile ilgili ahah. İnsanlarla uğraşmak zorunda kalmak ne kadar kötü bi durum ya.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...