Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Şimdi biz iki çift Haziran ayı için tatil aldık. Ultra herşey dahil falan fişmekan ucuz diye atladık. Fakat sonradan düşündüm kü Haziran ayının ilk haftası Bodrum hkkında hiçbir fikrim yok. Kesin vardır aranızda bilgisi olan arkadaşlar. Çok mu kötü olur lan iptal etsek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 tahminim daha iyi olur. bunaltıcı kalabalık başlamamıl olur daha. zaten o yüzden ucuzdur. haziranın 15 i olup okullar kapanana kadar boş yerleri kalıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 deniz soğuk olur ama yüzülmeyecek kadar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Hangi otel lan. Benden habersiz nereye rezervasyon yaptiniz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Bos olur sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 ben de 2. haftası gidiyorum. Umarım boş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 haziran sakin oluyo liseli dolu oluyo ama gittiğin zamana baglı olarak tam oss sonrası bildiğin bodrum komple gotlu gobekli oss sonrası liseli dolu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Su buz gibi olur daha ısınmamış olduğundan taşşak çatlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 bugun arkadaslarım denize girip mangal falan yapmışlar sezon nisanda acılıyor bodrumda ama yaşlı kafilesi cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 haziran başı ters bir zaman değil, ben de haziran başında bir iki kez gittim ve baya eğlendim. çok fazla kalabalık yok ama hiç insan yok da diyemeyiz. bodrumun en yoğun zamanı temmuz başından itibaren. şimdiden iyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar