Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Sonda beerly'ını konustuğu eleman bi combine, yanı normalbi combine, dunyayı ele gecırmek ıcın kulandıkları yarı ınsanlardan değıl.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 takıldım. şu arı gibi uçan şeyin ikinci geldiği yerde takıldım hani köprü yıkık arabaryla karşıyada atlıyamıyorum uçan arıyıda yok edememiyorum resmen kitlendim orda :?! ne yapıcam orda..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 shifte bas buggieyle giderken turbola![signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Yalnız oyun boyunca, ve ozelıkle sonunda, kendımı the wall'un ıcınde gıbı hıssettım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ya ben biyerde takıldım başlarda kanallar var ya ordan gittim gittim biyere geldim böle uçan jiletli şeyler gelio hep iskeleler borular var. uçan şeyleri öldürdüm de napıcamı bilmiyorum iki odamsı yer var birinde merdivenden aşşa inersen suyla dolu bi havuzcuğa geliosun bi de tünel var kırmızı ışıklı ama oraya zıplayamıosun yetmio diğer odada da merdiven var su dolu biyer daha var orda da parmaklıklar var arkada yine bi tünel görünüo kırmızı ışıklı napıcam ya[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 şimdi orayı geçtim yaratıklar çıkmaya başladı geçtim işte lağım gibi biyere geldim sıvılar canımı götürüo nası geçicem oralardan? water hazardın girişindeyim[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 BEnim en beğendiğim karekter deli rahip abi adam piskopata bağlamış kendini. Bütün oyun boyunca korktuğum tek bölüm o .Bennide piskopota bağladı paranoyak oldum.[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ravenholm ve peder efsane oldu zaten[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 off hala geçemedim şurayı yardım ![signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 airboat'u bıraktın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: ursusarctos, 17 Aralık 2004 23:13 tarihinde demiş ki: BEnim en beğendiğim karekter deli rahip abi adam piskopata bağlamış kendini. Bütün oyun boyunca korktuğum tek bölüm o .Bennide piskopota bağladı paranoyak oldum. o bölümde ilk gelen manyak zombilerden korktum bende.çığlık ata ata geliyorlar vucudumun her yerı adrenalın dolmustu.[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: mayfer, 18 Aralık 2004 23:02 tarihinde demiş ki: airboat'u bıraktın mı? yoo nerden nasıl??[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: Apache, 18 Aralık 2004 23:04 tarihinde demiş ki: said: ursusarctos, 17 Aralık 2004 23:13 tarihinde demiş ki: BEnim en beğendiğim karekter deli rahip abi adam piskopata bağlamış kendini. Bütün oyun boyunca korktuğum tek bölüm o .Bennide piskopota bağladı paranoyak oldum. o bölümde ilk gelen manyak zombilerden korktum bende.çığlık ata ata geliyorlar vucudumun her yerı adrenalın dolmustu. ay evet ya.. aynen öyle oldu bana da.. bu arada oyun öyle birşey ki sanki birçok türün en iyi örneklerini içinde birleştirmiş. o botumsu şey, araba gerçekten hoş.. ravenholm kendi başına aşmış, ortam fln.. iyi bir korku oyununu kadar etkileyici. aksiyon desen ohoo[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 BOT NERDE BOOOOT[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: LathspeLL, 16 Kasım 2004 21:42 tarihinde demiş ki: Vanayı açtığın odaya geldiğin diğer odada su yükseldikten sonra merdivenle aşağı in, orda delik var duvarda oraya gir. O delik vana'nın bulunduğu odadaki demirin arkasına gidiyor. Ya bende burdan sonra delikten geçtikten sonra takıldım , bi mağra gibi bi yer var iki tane oda var orda da iki tane yaratık dil sarkıtıyo falan , dışarda da bi tane su var içi çöp tahta dolu , 2 tane asker öldürdüm orda. Ne yapmam lazım bulamadım[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 geçemedim hala allah allah[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bi screenshot yolla yardım edelim..[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 burası işte , o vanayı açıp suyu yükseltip delikten girdikten sonraki yer burası[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 sol taraftan geldin, sol tarafta çit var. koridorda ilerliyorsun bu doğrultuda. gene sol tarafta buna benzer bir yer olcak ama çit olmuycak. zıpla çık taşa, sonra devam et ilerlemeye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ewt =) düz git sola dön[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 tamam sorduktan hemen sonra buldum zaten nasıl görmemişim orayı :p sağolun[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 böle full detail oynayabilen biri varsa screenshot koyarsa memnun oluruz[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Ben oynuyorum 1024*768 de x4 x4 AA açık super zevkli oluyor 60-70 fps arasi fln fln ss de koyucam birazdan bekle[Bu mesaj Helcaraxe tarafından 29 Aralık 2004 18:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 kucuk oldu galiba :P paticike koydum bole oldu[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 oyunu yeni bitirdim bir içim su gibi nasıl bittiğini anlamadım mükemmeldi de. sonundaki konuşmadan pek bi bok anlamadım afedersiniz,ki ingilizcemde iyi sayılır yani. resmen matrix deki architech gibi harman çorman karizma bi konuşma yapalım demişler,biri anlatabilirmi ne oldu tam olarak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar