Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4-13 arası oyun %50 indirimde ( 25$ )


Densiz

Öne çıkan mesajlar

en azından wow bg si? wow bg si ile şu oyunu karşılaştırmak ayıp :P.
Warhammer daki rvr yi bulamazsın. Hani buradaki daha kötüdür demiyorum. Fakat warhammer da 2 grup karşılaştığında, tank sayısına göre çarpışma baya uzayabiliyor, hatta kilitlenebiliyor.
Gw2 de olaylar biraz daha hızlı gelişiyordu ben oynarken.

değerse derken? yani ne aradığına bağlı. Wow gibi "şu itemı al, şunu yap, honor kas, arena da item kas" diye oyun önüne hedefler koymuyor. Bu kimisine göre sıkıcı olabilir. Oyun ilk çıktığında son seviye setleri dizmesi kolaydı. Millet ağlayınca, adamlar zor şeylerde eklediler. Toplamda %8 mi ne daha iyiydi yeni şeyler. Tam % sinden emin değilim aklımda böyle kalmış.

Oyunun savaşında/pvp sinde göründüğünden fazlası var aslında. Pvp de iyi olmak oyuncuya bakıyor. Refleks istiyor.. Nasıl diyeyim, rakibin animasyonuna göre gelecek skilli tahmin edip, ona göre davranıyorsun. Üzerindeki bufflara vs. dikkat ediyorsun. Bunu söyleme nedenim, oynadığın sınıfa göre 15-25 arası skill sayısı değişiyor. Hani skiller az gelmesin, pvp beni baymamıştı.
40-50 yetenek sahibi olunan oyunlarda bile genelde 1 tane ana skill, biraz destek, buff debuff... derken kullanılan skill sayısı baya az oluyor. Burada en azından hepsini kullanıyorsun. Cd de olmayan skilleri basarak hepsini yakmak yerine, gerekli olduğunda kullanmak işi biraz stratejik yapıyor bana göre. Böyle övdüğüme bakma ben de oynamıyorum (daha doğrusu hiç bir mmo oynamıyorum şuan). İndirimi görünce, haber vereyim istedim.

Açıkcası oyun herkese hitap etmiyor. Kocaman kocaman rakibin kullandığı yetenekleri gösteren hatta düşmanın cast barı bile takip etmeyi isteyen birisiysen tavsiye etmem. Rakibin elinden, kılıç hareketinden gelecek skilleri anlayacaksın.

Eski bir video ama şunu izlersen, kombat mekaniğinin sana göre olup olmadığnıı anlayabilirsin. Bu tür bir mekanik sana uymuyorsa, daha fazla araştırmana gerek yok. Eğer cast bar yerine bu tür şeylerde hoşuna gidecekse daha fazla araştırarak diğer konuları inceleyebilirsin.

video youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=SgfVZZkgsZI

videodaki grafikler aldatmasın.

https://d3b4yo2b5lbfy.cloudfront.net/wp-content/uploads/2014/01/f4d3c01-Weapon-Ticket-1920x1080.jpg

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pvpsi şuyu buyu hepsini geçtim hala Guild Wars 2'den önce veya sonra çıkmış hiçbir mmoda şu oyundaki animasyon ve artstyle kalitesini göremedim. Diablo yüzünden giremiyorum bayadır oyuna ama önümüzdeki ay tekrar başlamayı düşünüyorum hafiften yeni gelen yeniliklerle birlikte bende. Özledim ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...