Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TV Setleri konusu ( Amazon Fire, Chromecast, Apple TV etc.)

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

ilgili link

Şimdi, şöyle başlayalım, bu aletler amerika'da kullanılmak üzere üretilmiş aletler. İçlerinde huludur, netflixtir yan, abd tabanlı appler var genel olarak.

haliyle Türkiye'de VPN ile kullanma şansımız var mı sorusu çıkıyor.

tabii bu streaming işi içinde mkv'yi subtitle ile push etmek de var.

hangisini seçmeli ne yapmalı, hangisi Turkiye'ye daha uygun?

kullananlardan yorum alalım
Sosyal ağlarda paylaş

hee hdmi bağlantı varsa oke (gerçi gücü nereden alıyor ki? hdmi dan mı)

Ben deminki yazımdan sonra ufak tefek tweakler yaptım tv ye. Ne vpn var ne bir bok var superonline fiber direk açtı. 1 ay free trial aldım. Güzelmiş sevdim :)

http://i.hizliresim.com/lY2rBB.jpg
http://i.hizliresim.com/LP7gda.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Chromecast aldim ben. Netflix ve Youtube icin kullaniyorum genel olarak. Bir kerelik browser stream ettim icinde youtube oynatarak, o da guzeldi sikintisizdi ama VPN ayari gordugumu hatirlamiyorum.

Yine de senin internet baglantini kullaniyor sonucta, VPN girebilecegin bi router'in varsa sorun kalmiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

mekbuk eir ve iphone'um var. ailedeki herkes de iphone kullanıyor. apple tv almayı düşünüyorum. kullanma amacım da sadece airplay mirroring.

şu anda kablosuz aktarımı sadece seste yapabiliyorum. usb ve aux girişi olan bir home theater'im var. bir bluetooth'tan ses veren usb zımbırtı aldım. aux girişine ses çıkışını bağlıyorum, iphone'dan bağlan diyorum, hop vayrlıs.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
3.5 sene geçmiş güncelleyelim. annemin laptopa eğilmekten kamburu çıktı. kadın sadece web browser kullanıyo laptopta. gazete, dizi, youtube. laptopu da aşırı yavaş ve eski, rami falan yetmiyo 2gb

televizyon smart değil. hdmi ile bişi taksam diyorum. uzaktan da touchpadli, klavyeli ucuz bi kumanda alırım.

ne takayım?
Sosyal ağlarda paylaş

oha konuyu ben açmışım hiç hatırlamıyorum asdfg

Neyse mükemmel çözümü buldum.

Android telefon + Chromecast + Web Video Caster uygulaması

Herhangi web sitesindeki embed video linkini bularak, direk tvye streamliyor.

Edit: Google Assistant'da destekliyor. Eve Google Home mini aldım bir tane, yattığım yerden pauseluyorum asdg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...