MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 ilgili link Şimdi, şöyle başlayalım, bu aletler amerika'da kullanılmak üzere üretilmiş aletler. İçlerinde huludur, netflixtir yan, abd tabanlı appler var genel olarak. haliyle Türkiye'de VPN ile kullanma şansımız var mı sorusu çıkıyor. tabii bu streaming işi içinde mkv'yi subtitle ile push etmek de var. hangisini seçmeli ne yapmalı, hangisi Turkiye'ye daha uygun? kullananlardan yorum alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Ben daha bunların kullanım amaçlarını çözemedim. Netflix, hubu, youtuba share cart curt zaten smart tv lerde var. Cahil kaldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 100 dolarlik sey yerine 2bin dolarlik smart tv mi alak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Smart çok cağ cağlı bir şey değil ki. Bunlar usb ile tv ye bağlanmıyor mu? USB girişi olan tv %90 smart zama zingosu vardır zaten. CRT tv de usb girişi yok ki. Birde 2009 öncesi eski LCD lerde falan yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 abi sen baya bilmiyosun olayi ya, once bi arastir oku bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 bu aquila'nın ülkesinde 30% indirimler, 12 taksitler yok tabii o yüzden bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 şöyle örnek vereyim en basitinden. samsung tvmin wireless dongleı yok. hdmi çıkışından takılıyor bu cihazlardan bazıları. başka bir televizyonun altyazı stream özelliği yok, stream etse kalite çok düşüyor vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 hee hdmi bağlantı varsa oke (gerçi gücü nereden alıyor ki? hdmi dan mı) Ben deminki yazımdan sonra ufak tefek tweakler yaptım tv ye. Ne vpn var ne bir bok var superonline fiber direk açtı. 1 ay free trial aldım. Güzelmiş sevdim :) http://i.hizliresim.com/lY2rBB.jpg http://i.hizliresim.com/LP7gda.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 yuh lan koca patide 1 tane bile kullanan olmadı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 double mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 tv izlemiyoruz abi biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 gurunun sıçtığı anlar... adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 vpnle kullanirsin apple tv'nin jailbreaki bile var sanirim subtitle isini bilemem, streaming servislerinden izliyosan zaten olmaz o is heralde, download edip filansa, onun icin zaten bunlara gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Chromecast aldim ben. Netflix ve Youtube icin kullaniyorum genel olarak. Bir kerelik browser stream ettim icinde youtube oynatarak, o da guzeldi sikintisizdi ama VPN ayari gordugumu hatirlamiyorum. Yine de senin internet baglantini kullaniyor sonucta, VPN girebilecegin bi router'in varsa sorun kalmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 mekbuk eir ve iphone'um var. ailedeki herkes de iphone kullanıyor. apple tv almayı düşünüyorum. kullanma amacım da sadece airplay mirroring. şu anda kablosuz aktarımı sadece seste yapabiliyorum. usb ve aux girişi olan bir home theater'im var. bir bluetooth'tan ses veren usb zımbırtı aldım. aux girişine ses çıkışını bağlıyorum, iphone'dan bağlan diyorum, hop vayrlıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 3.5 sene geçmiş güncelleyelim. annemin laptopa eğilmekten kamburu çıktı. kadın sadece web browser kullanıyo laptopta. gazete, dizi, youtube. laptopu da aşırı yavaş ve eski, rami falan yetmiyo 2gb televizyon smart değil. hdmi ile bişi taksam diyorum. uzaktan da touchpadli, klavyeli ucuz bi kumanda alırım. ne takayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Tablet veya 2-in-1 + TV için de HTPC, Media Player vb. birşeyler Benimki hiç laptopa alışamadı mesela ama smartphonela tablet aynı olduğu için rahat kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 oha konuyu ben açmışım hiç hatırlamıyorum asdfg Neyse mükemmel çözümü buldum. Android telefon + Chromecast + Web Video Caster uygulaması Herhangi web sitesindeki embed video linkini bularak, direk tvye streamliyor. Edit: Google Assistant'da destekliyor. Eve Google Home mini aldım bir tane, yattığım yerden pauseluyorum asdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar