vivavale Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 oha ben de geliyorum abi. az buçuk finanstan anlarım. alamanca da var çat pat. olmadı dönerci açarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 şıprehen zi döç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 ja, ich sprehen dotch. ich bin 27 jahre alt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 vohe koms du? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Benim almanca bitti bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 ich komme aus turkei. tamam olm başka sorma. orada öğretirler bize. ohh wai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 almanyaya gidip napıcaksınız ya salak mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 vivavale said: ich komme aus DER turkei. tamam olm başka sorma. orada öğretirler bize. ohh wai üstüme gelmeyin -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 ooo sen yetkili bir abiye benziyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 ben bulgaristan almanya avusturya ile gruplaşacağımız bir yıl sürecek dünya savaşı çıkartmayı planlıyorum. avusturya ordusuna başvurup alplere firar edeceğim. savaş bitince alplerden isviçrenin kuzeyine inip ren nehrinde yüzerek hollandaya çıkacağım nickim bu yüzden ren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Sagst du mir bescheid wann ich lachen soll bitte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 vivavale said: ich komme aus DER turkei. tamam olm başka sorma. orada öğretirler bize. ohh wai lan sonu i ile bitenler die olmuyor muydu 14 sene sonra aklımda bu kalmıs bence gene iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 die zaten de dativ'den dolayı der oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 http://2.bp.blogspot.com/-j-6lEQqMqA8/Tkl6JIEyA9I/AAAAAAAAIC0/miWcvJhB94g/s1600/Captain_Obvious_by_mega_jesus.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 KehKeh said: Uruguay'a gidin ne işiniz var Almaya'da ben gittim güzel bir yer değil çok sıkıcı. O zaman onu anlat uruguay'a nasıl işçi olarak gidilir :D 2-3 gün nette uruguay vatandaşına dair linkler yayınlar vardı şöyle iyi, böyle iyi o serbest, bu serbest(anladınız). gerçi adamlar bu kadar reklamdan sonra hele hele bu reklam Türkiye'de yapıldığını düşünürsek ben şansen onların yerinde olsam direk ülkeyi kapatırdım ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Dubai ye gidilir mi peki? gideri var mı dubai nin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 beyaz tenli rus kızıysan evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 beyaz türk'üm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Başlık almanya ayıp oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 abi önemli olan gitmek almanya sıkıcı avusturya daha iyi serde slavlıkta var adamlarda keşke gidebilsem :( almanca çok zor ispanyolca kasıyorum belki latin ülkelerine falan kapak atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 bizi artikel bilmiyor diye hor gördüler. kinder miyiz lan biz. italyaya sızıp kapkaççılık yaparak yaşayacağız böyle giderse. kaçak giren türkleri futbol maçlarında küfrederlerken yakalıyorlarmış zaten biz yırtarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 dusuncelihayvan said: Dubai ye gidilir mi peki? gideri var mı dubai nin? Her türlü gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 hani yok mu bir şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 en azından bi mersedesle çıkarız diye giriyorum ama yok yok yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 oldun said: vivavale said: ich komme aus DER turkei. tamam olm başka sorma. orada öğretirler bize. ohh wai lan sonu i ile bitenler die olmuyor muydu 14 sene sonra aklımda bu kalmıs bence gene iyi türkei artikeli olan ülke isimlerinden artikeli nominativde die doğru diyosun ama burda bi yerden olduğu için türkiyeden demen yani ich komme aus die-->der türkei oluyo. ne anlattım yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar