Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş görüşmesi online sınav vs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir yerden mail attılar, cvmi uygun görmüşler 1 saatlik online bir sınav sonrası görüşmeye çağıracaklar ya da çağırmayacaklar falan.

Şimdi ben cvde cidden dürüst davrandım, bilmediğim şeye biliyorum demedim. Ama adamların aradığı özelliklerin bir kısmı bende cidden yok. Mesela .net 4,5, c#3.0 falan demişler ama hak getire bende.

Cvde de bunlarla ilgili birşey yazmıyor. Sınavı kabul etmeden önce "böyle böyle yazmışsınız da bunlar bende yok" desem mi demesem mi?
Mesaj tarihi:
Ya içim rahat etsin diye dedim ben bu konularda pek bir bilgi ve deneyim sahibi değilim diye. Karşılıklı güven ve dürüstlük içinde yürütüyorum iş görüşmelerimi :D
Mesaj tarihi:
İs gorusmelerinde hic bir zaman negatif ozelligini (kendine gore) ortaya cikaracak adim atma. İkcilar kusursuz insan ariyor resmen.

Tabi bu bilmedigin seyi biliyorum de demek degil. Sorarlarsa bilmiyorum dersin, iyi bildigin bir konuya cevirirsin konuyu.

Ama durduk yerde bilmedigin birseyden de bahsetme.
Mesaj tarihi:
Neyi biliyorum dediysen ondan gelir sorular. Farklı gelirse hiç zaman kaybetme sınav sonrası bunları bilmediğimizi CVden de görebilirsiniz o yüzden cevaplamadım ersin hatta atacaktımda ayıp olur atmadım diye espri bilem yap kafa biriyse kontrol.
Mesaj tarihi:
sınava gir, bir şey olmaz. firmalar hem kendilerini hem de adayı gereksiz yere yormamak için ufak bi ön sınava tabii tutuyor. her şeyi bilmeni beklemiyorlar zaten. belirli bir seviyenin üstündeysen çağırırlar.
Mesaj tarihi:
ben gelen bütün cv lerin sadece resimlerine bakıyorum. güzelse ve bayansa görüşüyorum. erkekse ve çok ucuza çalışacaksa görüşüyorum.
  • Yeni Oluştur...