Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Bir yerden mail attılar, cvmi uygun görmüşler 1 saatlik online bir sınav sonrası görüşmeye çağıracaklar ya da çağırmayacaklar falan. Şimdi ben cvde cidden dürüst davrandım, bilmediğim şeye biliyorum demedim. Ama adamların aradığı özelliklerin bir kısmı bende cidden yok. Mesela .net 4,5, c#3.0 falan demişler ama hak getire bende. Cvde de bunlarla ilgili birşey yazmıyor. Sınavı kabul etmeden önce "böyle böyle yazmışsınız da bunlar bende yok" desem mi demesem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 iyi de cv de zaten yoksa ona göre sınava alırlar herhalde :P cv de belirtmişsin zaten yoksa niye arasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Ahah ne gerek var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Nereymis soyle ben de basvurayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Ya içim rahat etsin diye dedim ben bu konularda pek bir bilgi ve deneyim sahibi değilim diye. Karşılıklı güven ve dürüstlük içinde yürütüyorum iş görüşmelerimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 hacim yapma oyle seyler, sektorun %80 nin gotunden skill ve work experience attigi bir dunyadayiz ki senin cv'in cok mutevazi, rahat ol gir sinava :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 İs gorusmelerinde hic bir zaman negatif ozelligini (kendine gore) ortaya cikaracak adim atma. İkcilar kusursuz insan ariyor resmen. Tabi bu bilmedigin seyi biliyorum de demek degil. Sorarlarsa bilmiyorum dersin, iyi bildigin bir konuya cevirirsin konuyu. Ama durduk yerde bilmedigin birseyden de bahsetme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Neyi biliyorum dediysen ondan gelir sorular. Farklı gelirse hiç zaman kaybetme sınav sonrası bunları bilmediğimizi CVden de görebilirsiniz o yüzden cevaplamadım ersin hatta atacaktımda ayıp olur atmadım diye espri bilem yap kafa biriyse kontrol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 3 kelime ing, almanca, italyanca bilen fluent olmuyor mu abi türkiye de neyin sıkıntısını yaşıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 öğreniriim diyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 millet almanca biliyorum diye ise girip ise girdikten sonra gizli gizli kurs almaya kosuyo sen neler diyosun durustluk falan pesindesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Ekol olucam ekol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 sınava gir, bir şey olmaz. firmalar hem kendilerini hem de adayı gereksiz yere yormamak için ufak bi ön sınava tabii tutuyor. her şeyi bilmeni beklemiyorlar zaten. belirli bir seviyenin üstündeysen çağırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Kazanamazsan söyle bi de ben gireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Seni soyle siraya alalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 doğru dürüst cv okuyan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 ben gelen bütün cv lerin sadece resimlerine bakıyorum. güzelse ve bayansa görüşüyorum. erkekse ve çok ucuza çalışacaksa görüşüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Tipten kaybediyoz demek, ne arayan var ne soran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar