Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Fiyat 210TL. Bildiğiniz gibi önce kullanılmış halini satıyordum 150 civarına, ama bir talihsizlik sonucu mouse'ın tekerleğinde çıkan aksaklık yüzünden garantiye yolladım. Ben tamir olur geri döner diyordum ama adamlar sıfır mouse yollamışlar. Zaten mouse elime büyük olduğu için kinzu v2 almıştım. O yüzden de satmaktayım. Çoğu yerde 290-320 arasında fiyatı var. O yüzden fiyat uygun diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Ben de hala upım sdfdsd hadi erhan aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 aynı ürünmü bilmiyorum ama araştırırken bunu buldum http://www.gameekstra.com/Steelseries-Sensei-RAW-Frost-Blue-Mouse-Qck-Frost-Blue-MousePad,PR-4075.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 değil http://www.gameekstra.com/Steelseries-Sensei-5700-Dpi-Gaming-Mouse,PR-2988.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Evet aynen o. Aslında fiyat çok uygun ama kimsenin ihtiyacı yok galiba. Yoksa bu fiyata çoktan satılması lazımdı. Satılmazsa fiyat indirmeyi düşünmüyorum zaten. Dursun kenarda bir gün lazım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 yanlış topik lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 erhan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 mouse çok yakışıklı erhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar