verte Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 satış 101, by crawler. tebrik ediyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 BaaL cevap vermedi. Vazgeçti galiba. Mouse'un skatezleri geldikten sonra yine satmayı düşünüyorum. 172.5TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 BaaL said: photoshop ve adobe illustrator oynuyorum :d oyun hiç yok ya, ama yine de mouse'un çok hassas olması lazım 10 senelik gamer el alışkanlığı internetnetten bak işte modele içine sinerse fiyatda anlaşırız her türlü. zowie am fg hassas tabi epey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Erhan skatez ler iyi olmadı mı yahu niye satıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 satma erhan taş gibi maus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Satıyorum çünkü skatez değiştiği için mouse orjinalliğini kaybetti :P Bu nahoş durumu takmayacak alıcıları bekliyorum. iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 erhan bence satma,ama yinde sen bilirsin .s : S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 skatezleri alırken orjinalliğinin kaybolacağını bilmiyor muydun erhan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 benim deathadder bozuluyo erhan. umut vermiyim de haftaya mayışı alınca belki talip olurum paticik indirim kuponu kullanabiliyo muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Deathadderdan sonra moralin çok bozulabilir bu mouse ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Liebe said: skatezleri alırken orjinalliğinin kaybolacağını bilmiyor muydun erhan =P Evet biliyordum ama satma nedenlerim arasında başka şeyler de var. 3 aylık bir mouse ve ben mouse'ın bana göre olmadığını yeni anladım. Sebebi ise ellerimin küçük olmasından dolayı mouse'ı palm şekilde tutamıyor oluşum. Şu 3 aylık süreçte gördüm ki mouse'ı claw modda tutan biriymişim. Ee sensei'de orta büyüklükte bir mouse olduğu için kavrama problemi yaşıyorum mouse ile. Bu skatezlerde problem oluşunca satayım daha küçük, claw mod bir mouse alayım diyorum. Ha elleri küçük birisi almayı düşünürse eğer benim yaşadığım hezimeti o da yaşar ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Ayrıca; satılmasa bile 1 adet kinzu v2pro siparişi verdim zaten. Sensei kenarda duracak. 1 hafta, 1 ay sonra bile bu satışı biri görürse irtibata geçsin, sensei onu bekliyor olacak. Sabit ve değişmeyecek tek fiyat : 172.5TL Edit: Skatezleri istemiyorum derseniz fiyat: 145TL Keywords: Satılık, steelseries, sensei, mouse, ucuz, paticik, maus, fare, steel, series, ikinci el, skatez, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 erhan 125e ver birine geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Valla ilk fiyatım 145 idi ama skatez siparişi işin içine girince fiyat arttı mecburen. Skatezlerle birlikte(3 adet) 125TL'e mümkün değil. Koyarım bir kenara hergün yüzyüze bakışırız daha iyi. Zaten el yüzü düzgün bir mouse çirkin de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Cok dedin erhan. skatez dediğin nedir ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Hayırlısı canım ya. Satılırsa satılır sorun değil. Fiyat fazla değil bence.(mouse'ın sıfır fiyatına göre). Ki skatezleri almayabilirsiniz yazdım zaten üstte. Tertemiz, hiçbir sorunu yok, gül gibi baktım zaten üstte yazdım bunları. 145TL'e sensei mouse işte daha ne olsun. Düşünen veya ilgilenen varsa 5-10TL pazarlık yaparız. Daha da fazla abartmayın, mezarcılık yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 skatezleri vermeyip napacaksın erhan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Up. iyi ki almamışsınız mouse'ı bozuldu çünkü haha. Garantiden yenisi geliyor. Hali hazırda kinzu aldığım için garantiden gelecek sensei'i sıfır açılmamış şekilde satıcam. ilgilenen varsa mesj atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 bozuk mal satma erhan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 ne dramali mausmus be erhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 http://i.imgur.com/5sNZ24T.jpg Sıfır, açılmamış, el değmemiş bir halde sahibini bekliyor. Fiyatta anlaşırız yeter ki almak iste. Esnek fiyat garantisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 kaç gayme ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 iyi satislar erhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 100 lira artı holosko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 ben alıyorum elleşmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar