Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 sabahları 2 tane şundan çakın https://www.pharma-gdd.com/files/boutique/produits/4737-arcalion.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 ömrün üçte biri uykuda geçer imkanım olsa daha çok geçiririm uyumaktan güzel bişey var mı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 var abi,, sex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 oldun said: sevmedigim insan tipisin ponpati birde senin upgradelilerin var inanmıyorlar onlara direk küfür ile dayak karısımısı seyler vermek gerekiyor ayıp ettin kardeş aval aval gezmiyoruz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Ya bi git dialog hep su oluyor sahıs- beni sabah kaldırsana ben- ok sabah ben - şş kalk gec kalcan sahıs - lan yürü git kalkmıcam yatcam ben 2 saat sonra sahıs - lan hani beni kaldırcan yavsak ben - kaldırdım gel end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 ahahah ben de yapıyorum bazen off sonra diyorum hay kafamı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 benim yatınca uykum gelmio sabah kalkınca gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Black-ice said: ömrün üçte biri uykuda geçer imkanım olsa daha çok geçiririm uyumaktan güzel bişey var mı lan. Kafana su döken alarm sistemi yap cin gibi uyanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 @buddha, tuto :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Beni her sabah sevgilim telefonla arayarak uyandırıyor. Su dökme, çalar saat filan denmiş, üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 nasıl yani telefonu titreşime alıp yanağına falan mı koyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 her sabah telefonla sdflhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 abi sevgili/sevişecek kadına sahip olmakla bu kadar övünen başka birini görmedim lan hayatımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 olm neyine şaşırıyon, sorunlu işte balon yapıp uçuruyo anla http://www.tividyo.com/video/18861/recep-ivedik-market-kasiyer-ve-istifa/ 0:50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Yatak, vitamin, beslenme, ortam ışığı falan etkilidir de baş rolü psikoloji üstleniyor bence. Arada kafam rahat oluyor, "her şey düzelecek" fikri ön planda olunca kaç saat uyuduğumun önemi olmadan rahat kalkıyorum. Hiçbir şey düzelmiyor tabii. Arada dediğimde, yılda maksimum bir kere işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Vitamin eksikliği, özellikle b12. Boyun düzleşmesi. Psikolojik gerginlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Black-ice said: abi sevgili/sevişecek kadına sahip olmakla bu kadar övünen başka birini görmedim lan hayatımda. bir de sadece kendisinin varmış gibi davranıyor asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Uyku sürelerinin uzunluğundandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 abi 10.30da yattım akşam sabah6da kalktım. saat 9.00 ve pilim bitti. gözlerim kapanıyor lan bildiğin. moralim bozuldu ya kafein falan fayda etmiyor zaten. çukur kazıp içine giresim var son 1 aydır boynum da gg çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 sabah 9 abov 6:30 da kalktım, 3 saat uyumuştum 8:30 da pilim bitti. 30 dakika kestirdim kahve içtim dolandım yüzümü yıkadım. yarım saat sonra anca ayılabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 yorgun morgun bile olsa en azından kalkıyorsunuz, ben 3 tane alarm kuruyorum ama uyanamıyorum, yorgun kalkıyorum o ayrı ama uyanmam gereken saatten 1-1,5 saat sonra falan. geniz eti bu kadar etkiliyor mu hakkaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Etkiliyor. Ben de haftaiçi 9'da zor kalkıyorum işe gitmek için. Haftasonu 6-7 oldu mu dikiliyorum ayağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 kemik eğriliği de etkiliyor kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 sürekli yorgun değil de yoğun kalkıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar