yav Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 vay anasını nerden öğrendin ismimi çokorktum sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Heheeeey drama zamanı! /takibe aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 epilogue economix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilogue Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 yav said: vay anasını nerden öğrendin ismimi çokorktum sfd sapığnım kanka . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Farinal said: epilogue economix ahaha hakkaten mi lan çok ezik bu çocuk ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilogue Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Ben o değilim cano çok istiyosun o olmamı biliyorum da malesef fantazilerini süsleyemicem o konuda . sabun versem ? bide bişey diycem nedir bu herkese ezik etiketi yapıştırma modası ? sizin gibi bebeleri trolleyen adam ezik mi oluyo annamadım ben bu olayı . Bi anlatıverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 tüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 değil bence de economics bu kadar kalitesiz değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 çıkıntılık yapıp ayarı yiyince troll ayağına yatmayın ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 @epilok: sen trollün ne olduğunu bilmiyorsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilogue Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 sen nerden çıktın blizzard manyağı herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 troll=boxxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilogue Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 kalitesiz troll vardır kaliteli troll vardır . benimki kalitesiz troll . maksat ortamı bozmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 trollde yavaş yavaş türkçedeki gg gibi anlam kayması geçirdi. hepimiz gözlerimizin önünde olmasına izin verdik bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Dartanian said: troll=boxxy boxxy gibi troll'um olsa keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 pati'den önce trol dediklerinde çocukken dedemlerde izlediğim çizgifilm gelirdi aklıma. pati bünyemi altüst etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 troll? are you a troll? REALLY? SERIOUSLY MAN, C O M E O N ! oh... loled. loled so hard. hah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 postkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 0ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Zamanında insanlar buna gülmüş. Vay ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ben şimdi de güldüm ama sonda kız çocuğun sevgilisi çıkcak diye bekliyodum, o yüzden gülüyodum. çıkmadı, boşa gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 http://forum.mezarlikbekcisi.com//logo/04.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilogue Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Devokai said: troll? are you a troll? REALLY? SERIOUSLY MAN, C O M E O N ! oh... loled. loled so hard. hah. sende başka bi attention whore sun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 yavuzcum resmimin konuyla bağlantısını çözemediğim gibi canım hassasiyetin arttığı bu saatlerde sana önerim yatmaktır abicim. en temizi. ha yok sen de bizdensen, 4. kahvedeysen ve sigaran azalıyorsa, iyi oku abicim. sana laf yok ki orada :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 trollere ölüm.. werewolfun geçmişi karanlık sırlarla doluymuş meğer. kilitliyorum, trollere uyarı veriyorum.. sevgiyle kalın trolleden uzak kalın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar