ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bunda anlaşılmayacak birşey yok. gayet açık konuştum. Dahada bir açayım senin için o zaman. Burası seviyeli, kültürlü bir forum. Paticik'i diğer forumlardan ayıtan açık farkda bu zaten. Ve önem verilen şeyde bunu daim kılmak. Alıntı yapmanın da bir adabı vardır sonuçta. Aklının estiği gibi kullanamazsın. Yada kullanırsın ama burada değil. Alıntı yapmayı yasaklamak evet son derece saçma bir şey. Pire için yorgan yakmak olur bu. Alıntı yapmanın amacı genelde önemli şeyleri belirtmek içindir. Abuk threadler açarak bir yerde kişisel olarak hoşuna giden bişeyi paylaşmak değildir. Çünkü paylaşılası şeylerin de içeriği ve anlamı önemlidir. Ve bu da geyik içerikli bir thread sonuçta. mIRC değil ki burası dilediğin gibi davranasın. Oranın bile belli bir adabı vardır. Ben tekrar garbıç'ı örnek göstermek istiyorum ve şunu sormanızı istiyorum kendinize. O zaman anlatmak istediğimi daha iyi anlayacaksınızdır. Garbage neden var? Yanlızca bu tip konular garbage forumunun açılma nedeni değil tabiki. bu sadece içlerinden biri. Neyse daha fazla anlatım kargaşası olmasın. yeterki bu sorunun ve bu bölümün amacını ve önemini kavrayın ve bu doğrultuda mesaj atın, thread açın.[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı... Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK... icq ¦ msn ¦ mail You want the greatest thing The greatest thing since bread came sliced You've got it all you've got it sized Like a friday fashion show Teenager cruising in the corner Trying to look like you don't try Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Xanthe, 01 Ocak 2005 15:58 tarihinde demiş ki: Mdem okadar dınıne baglı başlık satarken bukadar nıe utanıyo satmasın kardeşim ya çok saçma bişi.Ben bunun gerçek oldugunuda sanmıyorum ya neyse ama komık .. prez. kullanmak günah mı?[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae [Bu mesaj fordcus tarafından 01 Ocak 2005 17:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Süfer miş hoşuma gitti ama cogu yazı i½6#$#4#½½ gibi gözüküyo okumakta zorlandık biras ama cözdük sonunda :][signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Son derece güzel bir yazı. Öyle sırf çıkıntılık yapmak için bıt bıt edenleri sallayın. Yazı güzel, alıntı güzel. Teşekkürler.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: ShekiLChoCuq, 01 Ocak 2005 17:43 tarihinde demiş ki: bunda anlaşılmayacak birşey yok. gayet açık konuştum. Dahada bir açayım senin için o zaman. Burası seviyeli, kültürlü bir forum. Paticik'i diğer forumlardan ayıtan açık farkda bu zaten. Ve önem verilen şeyde bunu daim kılmak. Alıntı yapmanın da bir adabı vardır sonuçta. Aklının estiği gibi kullanamazsın. Yada kullanırsın ama burada değil. Alıntı yapmayı yasaklamak evet son derece saçma bir şey. Pire için yorgan yakmak olur bu. Alıntı yapmanın amacı genelde önemli şeyleri belirtmek içindir. Abuk threadler açarak bir yerde kişisel olarak hoşuna giden bişeyi paylaşmak değildir. Çünkü paylaşılası şeylerin de içeriği ve anlamı önemlidir. Ve bu da geyik içerikli bir thread sonuçta. mIRC değil ki burası dilediğin gibi davranasın. Oranın bile belli bir adabı vardır. Ben tekrar garbıç'ı örnek göstermek istiyorum ve şunu sormanızı istiyorum kendinize. O zaman anlatmak istediğimi daha iyi anlayacaksınızdır. Garbage neden var? Yanlızca bu tip konular garbage forumunun açılma nedeni değil tabiki. bu sadece içlerinden biri. Neyse daha fazla anlatım kargaşası olmasın. yeterki bu sorunun ve bu bölümün amacını ve önemini kavrayın ve bu doğrultuda mesaj atın, thread açın. Seviye ile geyik/komik arasında fark var ama bu postun seviyesiz oldugu aklımın ucumdan bile gecmedi okurken. Ha bana da komik gelmedi o ayrı ama komik/geyik olan herseyi garbage'a atmanın da bi anlamı yok bana sorarsan. Konu dısına ne geyik konular acılıyor ki bundan cok daha garbagelıktır. Neyse tartısma uzamasın sen oyle goruyosan saygı gosteririm.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Pirvan, 01 Ocak 2005 18:19 tarihinde demiş ki: Son derece güzel bir yazı. Öyle sırf çıkıntılık yapmak için bıt bıt edenleri sallayın. Yazı güzel, alıntı güzel. Teşekkürler. beğendiğine sevindim, zaten amaç ta buydu bir saliselik olsada bir tebessüm oluşturmak ama bunuda çok görenler insanı rahatsız ediyor tama hoşuna gitmeyen birsürü kişi var ama hoşuna gidende birsürü kişi var[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bence güzel :D[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Ya herkes girip okur ek$iye bunun burda c/p yapılmasının bi manası yok yane...[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 :hmm: Gülmedim öle..[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım.. «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 burası forum, beğenmeyen, istemeyen insanların görüşlerine de saygı göstermek zorundasın. "ben beğendim, bundan dolayı beğenmeyen insanları sallayın, onlar çıkıntılık yapmak için beğenmiyor" gibi aşşağılayıcı laflar etmenize gerek yok. "ben her gün prezarvatif, kullanırım, ahaha salak eczacıya bak nasıl utanmış, bi de tırtır nedir bilmiyor, cahil herif, ahahaha" "bok, göt, kıç, avrat" gibi tuvalet mizahına burda izin verilmiyor. kahvehane ağzına da izin verilmiyor. suistimal edenler adminler tarafından da ayrıca uyarılıyor. Paticik forumları bazı sıradan forumlar gibi değil ne yazık ki. Başka forumlarda, önünüze gelen her kıza sulanma, argo terimler kullanma, cinsel hayatınız üzerine destanlar, yanıtla tuşu ile değil quote tuşu ile topiclere mesaj yazmak... gibi şeyler takdir ediliyordur belki de. Ancak paticik forumları sadece erkeklere hitap eden bir kahvehane değil. yediden yetmişe, erkek-kız birçok kişinin takıldığı tartışma forumlarıdır. Bu yüzden genel forum kurallarına ek olarak görgü kuralları da mevcuttur. Bu yüzden biri çıkıp da "ben bundan rahatsız oldum" ya da "ben bu yazıyı sevmedim, nedenleri de şudur şudur" diyince ona hakaret etmenize gerek yok. Belirli şeyleri yaş ve cinsiyete göre düşünerek koymalısınız, rahatsız olanlar olabilir. Ayrıca paticik forumlarındaki herşey tartışılabilinir, "kıl, yün, tüy" dememelisiniz. Arkadaşlarınız arasında yaptığınız tuvalet mizahının herkes tarafından takdir görmesini beklemeniz bir hata zaten. Seversin sevmessin, gülersin gülmessin, ama biri sevmeyince de "siz çıkıntısınız zaten" gibi kelimeler kullanmayın. Ha illa bu tarz şeyleri konuşmak isterseniz garbage'e buyrun.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bencede yazıştır ama genede güzel,hiçbi eczacı prezervatif diyince yüzü kızarmaz zati kızarsa almaz dükkanına..[signature][hline]Vicdanının sesini dinle bak ne diyor,senin için bir can,bir can ölüyor... [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bonecrusher helal :) yannız emaleth gibi yazmışsın bazı bölümlerini çok güldüm hay ema çok komik kız ya.. hehaehaea benimki tırtıllı seninki düz nihoa bende tırtıllı var naper fdsf ema apla help !!!!!: p[signature][hline]Vicdanının sesini dinle bak ne diyor,senin için bir can,bir can ölüyor... [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Fistan, 31 Aralık 2004 18:26 tarihinde demiş ki: nesi güzel lan bunun. tamamen yazış harbi ya[signature][hline] [i]Bir zamanlar yaşardık[i] UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 hoş :) tırtılı[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: insight, 01 Ocak 2005 19:34 tarihinde demiş ki: Ya herkes girip okur ek$iye bunun burda c/p yapılmasının bi manası yok yane... nedense kimse, ben bunu okumuştum demedi, deseydide bişey farketmezdi, ekşiden alınan bürsürü şey var eğer tek gözüne batan şey buysa başka özel bir neden ararım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 tamam beğenmeyenlerede bişey dediğimiz yok ama yazıyı beyenmemek ayrı bişey gidip alıntı yapmışsın böyle şeyler hoş olmaz demek ayrı karşı çıktığımda o birde bu konunun tartışılmaya değer bir konu olduğunuda sanmıyorum tek amacı güldürmek için yazılmış bişey, ama olay nerelere geldi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bonec +1[signature][hline]beş hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Bonecrusher, 01 Ocak 2005 19:54 tarihinde demiş ki: burası forum, beğenmeyen, istemeyen insanların görüşlerine de saygı göstermek zorundasın. Evet burası forum ve sen de bunu sevip beğenen insanlara saygı göstermek zorundasın. Beğenmiyorsan bir daha okumazsın konuşmazsın. Ama beğenmedim diye bir sürü yazı yazıp her zamanki flamer modunda kimseyi küçük düşürüp kişisel bir şey haline getiremezsin. Önceki başlıklardaki tıkanmana cevap olarak burada üste çıkmaya çalışmamalısın. Zaten herhalde tek keyif aldığın şey bu forumlarda birşeyler paylaşmak isteyen insanlarla dalga geçip üstte görünmeye çalışmak. Her açılan başlığa girip de eheuehe çok aptaal diye dalga geçmek seni zeki yapmaz. said: "ben beğendim, bundan dolayı beğenmeyen insanları sallayın, onlar çıkıntılık yapmak için beğenmiyor" gibi aşşağılayıcı laflar etmenize gerek yok. Bir kısım insan var ki fırsat kolluyor. Hadi biri dalga geçmeye başlasa da bizde 2 şey yazsak diye düşünüyor. said: "ben her gün prezarvatif, kullanırım, ahaha salak eczacıya bak nasıl utanmış, bi de tırtır nedir bilmiyor, cahil herif, ahahaha" "bok, göt, kıç, avrat" gibi tuvalet mizahına burda izin verilmiyor. kahvehane ağzına da izin verilmiyor. suistimal edenler adminler tarafından da ayrıca uyarılıyor. Bu başlıkta ne kahve ağzı var ne .m göt muhabbeti var. Prezervatif alırken genelde insanlar utanırlar bu bir gerçek çünkü bir görmemişlik var bu konuda. Bununla ilgili espri yapılması ya da anıların paylaşılması kimseyi ahlaksız yapmaz. Sen prezervatifi göt muhabbetiyle bir tutuyorsan medeniyetten biraz uzaksın sanırım. Çünkü son derece medeni ve normal bir olay. said: Paticik forumları bazı sıradan forumlar gibi değil ne yazık ki. Başka forumlarda, önünüze gelen her kıza sulanma, argo terimler kullanma, cinsel hayatınız üzerine destanlar, yanıtla tuşu ile değil quote tuşu ile topiclere mesaj yazmak... gibi şeyler takdir ediliyordur belki de. Ancak paticik forumları sadece erkeklere hitap eden bir kahvehane değil. yediden yetmişe, erkek-kız birçok kişinin takıldığı tartışma forumlarıdır. Bu yüzden genel forum kurallarına ek olarak görgü kuralları da mevcuttur. Prezervatif kullanımı ya da satın alınmasıyla ilgili espri yapmak hiçbir görgü kuralının dışında değildir. Burası tarikat forumu olmadığına göre de insanlar bu tür medeni şeyleri konuşup tartışabilir. Cinsellik sadece erkeklere hitap eden bir konu değildir belki sen sadece böyle sanıyorsundur. said: Bu yüzden biri çıkıp da "ben bundan rahatsız oldum" ya da "ben bu yazıyı sevmedim, nedenleri de şudur şudur" diyince ona hakaret etmenize gerek yok. Belirli şeyleri yaş ve cinsiyete göre düşünerek koymalısınız, rahatsız olanlar olabilir. Ayrıca paticik forumlarındaki herşey tartışılabilinir, "kıl, yün, tüy" dememelisiniz. Arkadaşlarınız arasında yaptığınız tuvalet mizahının herkes tarafından takdir görmesini beklemeniz bir hata zaten. Seversin sevmessin, gülersin gülmessin, ama biri sevmeyince de "siz çıkıntısınız zaten" gibi kelimeler kullanmayın. Ha illa bu tarz şeyleri konuşmak isterseniz garbage'e buyrun. Hakaret etmekten bahsetmişsin. Kimsenin kimseye hakaret ettiği yok. Bir eleştiri yapmam son derece doğal hemen olayı 100 kat abartıp " hakaret etti bana, dümdüz gitti eueheue" muhabbetini yapman söyleyecek tutarlı şey bulamamandandır. İşte insanların eğlenmesi için açılmış böyle bir başlığı sırf rövanş mantığıyla mahvettiniz. Alkışlıyorum.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. [Bu mesaj Pirvan tarafından 01 Ocak 2005 20:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Pirvan, 01 Ocak 2005 20:34 tarihinde demiş ki: Evet burası forum ve sen de bunu sevip beğenen insanlara saygı göstermek zorundasın. Beğenmiyorsan bir daha okumazsın konuşmazsın. Ama beğenmedim diye bir sürü yazı yazıp her zamanki flamer modunda kimseyi küçük düşürüp kişisel bir şey haline getiremezsin. Önceki başlıklardaki tıkanmana cevap olarak burada üste çıkmaya çalışmamalısın. Zaten herhalde tek keyif aldığın şey bu forumlarda birşeyler paylaşmak isteyen insanlarla dalga geçip üstte görünmeye çalışmak. Her açılan başlığa girip de eheuehe çok aptaal diye dalga geçmek seni zeki yapmaz. Hey Allah'ım, yazının saçma kısımlarından bahsedince beğenenlere saygısızlık mı etmiş oluyorlar? said: Bir kısım insan var ki fırsat kolluyor. Hadi biri dalga geçmeye başlasa da bizde 2 şey yazsak diye düşünüyor. Mesela? said: Bu başlıkta ne kahve ağzı var ne .m göt muhabbeti var. Prezervatif alırken genelde insanlar utanırlar bu bir gerçek çünkü bir görmemişlik var bu konuda. Bununla ilgili espri yapılması ya da anıların paylaşılması kimseyi ahlaksız yapmaz. Sen prezervatifi göt muhabbetiyle bir tutuyorsan medeniyetten biraz uzaksın sanırım. Çünkü son derece medeni ve normal bir olay. Ben de gidip tırtıllı espriler yapacağım, medeniyet tırtıl demekte çünkü. said: Prezervatif kullanımı ya da satın alınmasıyla ilgili espri yapmak hiçbir görgü kuralının dışında değildir. Burası tarikat forumu olmadığına göre de insanlar bu tür medeni şeyleri konuşup tartışabilir. Cinsellik sadece erkeklere hitap eden bir konu değildir belki sen sadece böyle sanıyorsundur. Yine söylüyorum, tırtıl falan demek medeni ise haklısın. said: Hakaret etmekten bahsetmişsin. Kimsenin kimseye hakaret ettiği yok. Bir eleştiri yapmam son derece doğal hemen olayı 100 kat abartıp " hakaret etti bana, dümdüz gitti eueheue" muhabbetini yapman söyleyecek tutarlı şey bulamamandandır. İşte insanların eğlenmesi için açılmış böyle bir başlığı sırf rövanş mantığıyla mahvettiniz. Alkışlıyorum. Hmm, çıkıntılık yapanları boşverin demek de hakaret değilmiş. O da güzel.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 burası zaten sadece fıkra veya ekşiden birşeyler c/p edilmekten ibaret bi eğlence sitesi, biz yanlış gelmişiz.. neyse tamam sen takıl bab salla bizi.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 amca tırtıl var bende ahahhhaha[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Saendul, 01 Ocak 2005 18:55 tarihinde demiş ki: Seviye ile geyik/komik arasında fark var ama bu postun seviyesiz oldugu aklımın ucumdan bile gecmedi okurken. Ha bana da komik gelmedi o ayrı ama komik/geyik olan herseyi garbage'a atmanın da bi anlamı yok bana sorarsan. Konu dısına ne geyik konular acılıyor ki bundan cok daha garbagelıktır. Neyse tartısma uzamasın sen oyle goruyosan saygı gosteririm. elbetteki komik şeyler garbıç'a demiyorum, diyen de yok zaten. Dikkat edilmesi gereken şey konunun yada mesajın komikliği-eğlendirmesi değil ki burda? Önemli olan içeriği. Ama yazının 'geyik' kısmına katılmıyorum. Geyik olarak tabir ettiğimiz mesajların konudışında yada başka bir bölümde bulunmasına karşıyım. Onun yeri eğer illaki yapılması gerekiyorsa garbıçtır. Burası geyik çevirme yeri değil. Herşeyden önce bir forum. İnsanların burada birarada olma sebebi birşeyleri paylaşmak, öğrenmek yada öğretmek. Zaten Paticik'in seviyesi geyik içerikli şeyleri kaldırmıyorda, kaldırmazda. Kaldırır atar bi kenara. Garbage'a yolladığı gibi. Düzeni belli. Aldığı yol belli. He eğer ki garbıça yollanması gereken threadlerin hepsi neden gönderilmiyorda bazıları tutuluyor hala duruyor diye soracak olursan bunu benim değil, ilgili moderatorlardan birinin açıklaması daha uygun olur sanırım. Ayrıca saygı gösterdiğin içinde teşekkürler. Herkes tartışmaları senin yaptığın gibi noktalayabilseydi keşke. Bencede gerek yok uzatmanın. Zaten bu tip olaylar, her ne kadar her seferinde dil dökülüpte yapılmaması gereken şeyler olduğu belirtilsede, yine anlaşılmadığı için yeniden yaşandığından aynı tartışmalar yeniden ve yeniden ne yazıkki gündeme geliyor ve gelecektir. @Pirvan; "sırf çıkıntılık yapmak için bıt bıt edenleri sallayın" -no comment. Bone açıklaman için teşekkürler. İnşallah anlaşılabilmişsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Çok rahatsız oluyorsanız esprili yazıların paylaşılmasındankomik şeyler diye bir bölüm açılır bunlar oraya yazılır. Burası komedi sitesi de değil meclisin resmi internet sitesi de değil isteyen istediğini paylaşabilir kimseyi aşağılayıcı olmadığı sürede sizi de ililendiren bir konu yok. Daha iyi muhabbet açabilen varsa aranızda açsın orda tartışalım. Ama muhabbet açmayıp çok aptalcaaa diyenler komplekslerinden kurtulsunlar önce. Medeniyet tırtıldır, medeniyet konuşmaktır. Medeniyet prezervatifi ahlaksız birşey olarak görmeyenlerin olduğu yerdedir.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Pirvan, 02 Ocak 2005 00:00 tarihinde demiş ki: Medeniyet tırtıldır Kısacası *m g*t muhabbetidir.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 şekil ve bone nin medeniyet ve prezarvatif yüzünden bu konuya karşı çıkmadığı gayet net ve açık, olayı daha başka yönlere saptırmayalım bunun yanında bu konu geyik amaçlı açılmıştı ama nerelere geldi [Bu mesaj forgiver tarafından 02 Ocak 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar