Zikko Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 merhaba arkadaşlar istanbul'da ağırlıkları cıkarılıp takılabilen bir dumbell seti almak istiyorum da, izmir de vs. barçın gibi spor magazaları var, istanbul'da da var mıdır bu şekilde, nereden bulabilirim? tşk. temsili resim: http://galeri.uludagsozluk.com/g/dumbell/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 eminonunde var kilo ile satan yerler agirliklari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 iskeleden nereye gitmem gerekiyor tam olarak? fazla da bilmiyorum istanbul'u, tarif gerekli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 http://www.hepsiburada.com/liste/dambillar-ve-agirlik-plakalari/department.aspx?categoryid=387327 buradan bak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 http://www.hepsiburada.com/liste/spin-50-kg-vinyl-dambil-set/productDetails.aspx?productId=sporvedscs556&categoryId=387329&SKU=SPORVEDSCS556 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 dogubank i sor birine arka tarafinda bisikletciler var oralarda bi yerden almistim ben 30kg vakti zamaninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 karaköyde baya ucuz kiloyla satıyolar, set alcaksan hepsiburdadan beleş kargolu al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 www.hepsiburada.com www.hizlial.com Buralardan kargosuz veya ucuz kargolu almak mümkün, ben 2sinden de almıştım birer çanta seti. Gidipte çarşıda aramana taşımana değmez, hatta daha ucuz dahi olabilir bu siteler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 ben dükkandan da baktım hepsiburada'dan da. hepsiburada daha ucuzdu. ben de ucuza kaçıp plastik olanlardan almıştım 60 liraya, 3-5 çalışıp bırakırsam üzülmiim 250 lira verdiğime diye. geldi aynen 3-5 çalışıp kenara attım duruyor öyle... ama demir mi çelik mi ney olanlardan alsam belki daha çok çalışma şevkim olurdu. bu plastik olanlarda dumbbell normalinin 2-3 katı falan boyutta oluyo, çalışması hem zevk vermiyor hem bazı pozisyonlarda rahatsız ediyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 pascalnouman said: dogubank i sor birine arka tarafinda bisikletciler var oralarda bi yerden almistim ben 30kg vakti zamaninda Bisikletcilerin karşı sokağı, İş Bankası ile Altın Han arasındaki pasaja giriceniz. Pazarlık yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Selam.Bu dumbellarda dikkat etmemiz gereken bişey var mı ? Vinyl kaplı falan bi set buldum mesela 32 kilo toplam + z bar 130 lira.İyi bi fiyat mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 vinyl'ler ucuz ama dana gibi. ben aldım 3-5 çalıştım. yatıyor. tabii benim tembelliğim ama yani bi yandan da hayvan gibi şeylerle çalışmak pek güzel olmuyor. vinyl 5 kilo, döküm 5 kilonun temiz 3 katı falan hacminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Tek sıkıntı hacimse yapacak bişey yok abi dökümler çok pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar