bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 abi ben o tablet vari dizaynı hiç alışamadım ya ama tablet fln kullanmıyorum ondan da olabilir aşinalığım yok hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 so easy bro. başlat menusu indirince kendini evinde gibi hissediyosun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 w8 in application sistemi iyi ve cloud desteklediğinden ötürü farklı pclerde aynı hesaptan istediğine erişebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 o iğrenç tablet şeyini baya bi kaldıracaklar deniyor bakalım amin. kurduğum gün ilk 7dk falan hariç dokunmadım bida o gay metro şeyine lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=--wgAsHWNRE - http://www.youtube.com/watch?v=I4eDVlRvws0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 8i sürekli kullanma şansım olmadı ama çok bir farkını görmedim 7den laptop kullanımı olarak. Yani sürekli desktop açık belki günde 1 kere windows tuşu ile akran değiştirip bişi yağpıyorum onun dışında bi getirisini görmedim. Ama dediğim gibi sürekli kullanmıyorum arada şantiyede 1er hafta falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 updateler entegre halde isosu var mıdır bunun? kendi yükleme asistenından çektim cıbıl haldeymiş iso. dün kurdum ama updateler kanser etti. olur da format gerekirse bu kadar şeyle baştan uğraşmayayım cahilliğimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Kendin oluşturabiliyor olman lazım ama hatırlamıyorum nerden nasıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 bula bula zamundada buldum tüm updateler integrated şekilde. kurarken orjinal keyi girersem olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar