everlasting Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: CreepY, 18 Aralık 2004 20:15 tarihinde demiş ki: iyi ama pkk benzetmen çok yanlıştı bence gerçekten üzüldüm yaa böyle düşünmesine insanlrın..pkk&denizler...allahım yaa aynı cümle içinde geçmesi bile sakat bence bu laf çarpıtma gibi geliyo bana. ya da anlamak istemiyosun. tamam pkk olmasın. şeriat isteyen bi grup olsun diyelim. bi ideoloji uğrunda hırsızlık yapıyolar. sırtlarına takıyolaar silahları öyle takılıyolar. birinin evine zorla girmeye çalışıyolar sonra kaçırıyolar vs. birisi şeriat birisi marksizm. ikisi de türkiye'deki rejime karşıt görüşler. ve ikisinden birinin uğrunda çatışmaya girebiliyorsa bir insan, anarşi ortamına katkıda bulunuyorsa o insan idam edilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: CreepY, 18 Aralık 2004 20:15 tarihinde demiş ki: iyi ama pkk benzetmen çok yanlıştı bence gerçekten üzüldüm yaa böyle düşünmesine insanlrın..pkk&denizler...allahım yaa aynı cümle içinde geçmesi bile sakat bence PKK'nın kurulmasına sebebiyet verenlerden biriside Deniz Gezmiştir. Nesi sakat oluyor bunun ? Hiçbirşey bilmiyorsan google da Deniz Gezmiş yaz, ne kadar PKK yaltakçısı site varsa hepsinde Deniz ve arkadaşları "devrim şehitlerimiz" diye geçer. Denizlerin 60larda başlattığını PKK 80 lerde devam ettirip 6bin askerimizi şehit ederek sürdürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Evrimin temelinde herşeyin daha iyi oluşumu vardır. Bakterilerden, insan oluşumuna kadar. Bu evrim sırasında bir sürü ara tür oluşmuştur. Bunlar başarıya ulaşamamış ve evrim tarihinden silinmişlerdir. Evrim sadece yaşayanlarda değil idolojilerde de geçerlidir. Feodalite, monarşi, teokrasi, demokrasi, faşism, komunizm vs... İnsan evriminde 32 tür vardır sadece 1 i başarıya uğramıştır. Atatürk zamnındaki sistem değişikliği gerekliydi, Atatürk zamanında evrim onu desteklemiş ve monarşi tarihteki yerini almıştır. Deniz zamanında ise yalnız kalmış, evrim onu kabul etmemiş ve onu sadece tarih kitaplarına yazmıştır. Evrimin gelişiminde Deniz idolojisi, yanlıştır nitekim denizin ölümünden çeyrek asır sonra idolojisi evrime karşı duramayacağını anlamıştır. "BU GÜN İÇİN" tarihte ne olmuşsa olması gerektiği gibi olmuştur ve o zamanın şartları için alınan kararlar doğrudr. Bunlara Menderes ve Deniz idamları da dahildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Deniz Gezmiş ve Atatürk'ü aynı cümle içerisinde kullanan arkadaşların Atatürk'ün Komünizm'i bir yılana benzeterek "Komünizm başı görüldüğü yerde ezilmelidir." sözünden haberleri varmı? Ayrıca arkadaşın dediği gibi olayı pis gomünist muhabbetine döndürmek istemiyorum fakat komünizmin elle tutulur neyi vardır? Bütün insanlar eşitmidir? Gerçekten bütün insanlar olabilirlermi? Kimse birbirini kıskanmadan yaşayabilir mi? Herkesin aynı maaşı alması, aynı şeylere sahip olması vb.. toplum refahını gerçekten sağlayabilir mi? Koca bir HAYIR. Kıskançlık insanların yapısında vardır asla insanları birbirine o veya bu şekilde eşitleyemezsiniz. Herşeyleri aynı olsa bile insanlar en basitinden birbirlerinin kız arkadaşlarını, dış görünüşlerini veya yeteneklerini kıskanacaktırlar hiçbir zaman tam eşitlik sağlanamayacaktır. Bunun sağlanabileceğini iddia etmenin mantıklı davranmakla alakası yoktur. Her banka soyan, adam kaçıran ölümü haketmez ancak kardeşin kardeşi ideoloji farkları yüzünden öldürdüğü bir dönemde eğer Deniz Gezmiş asılmasaydı bu çok ciddi sonuçlar doğurabilirdi hele ki Deniz ve arkadaşları başarıya ulaşsalardı muhtemelen şu an Türkiye Cumhuriyeti'nden bile söz edemeyecektik. Zira şu an dünyada komünizmmi kalmıştır? Başarısız bir rejim olduğu ortada ve açık değil midir? Yılların Rusya'sı dağılmış, Çin rejim değiştirmiştir? Bunlar gözardı edilemeyecek gerçeklerdir. Ortada komünizm diye bir şey yoktur. (kalmamıştır.)[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin. Ben ve kedimin çok özel resimleri ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 1.:atatürkün o sözünün kaynağı nedir? 2.:komünzmde eşit maaş diye birşey yoktur sadece insanlar arasındaki sosyal uçurumların kaldırılması amaçlanmıştır ve emek sarfeden herkesin ferah içinde yaşamsı sağlanmak istenmiştir ortada kıskançlık kelimesinin geçeceği kadar basite indirgenemez bu rejim 3.:rusya komünizminn yıkılmasınn altında da yine dış güçler yatmaktadır S.S.C.B de komünizmi dünyaya kanıtlamak isterken ekonomisinin büyük kısmını uzaya yönelterek halkın ekonomisini çökerttiği için zarar görmüştür[signature][hline]welcome to the machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Blackhand_, 22 Aralık 2004 00:04 tarihinde demiş ki: Deniz Gezmiş ve Atatürk'ü aynı cümle içerisinde kullanan arkadaşların Atatürk'ün Komünizm'i bir yılana benzeterek "Komünizm başı görüldüğü yerde ezilmelidir." sözünden haberleri varmı? Acaba Atatürk'ün bunu nerede, neden, ne zaman söylediğiyle ilgili bir kaynak varsa alabilir miyim ? Merak ettim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Ufak bir dipnot, sovyetler birliği komünist değildir proleterya diktatörlüğüdür. Proleterya Diktatörlüğü komünisme geçiş için bir ara rejimdir. Bir devletin komünist olması için bütün dünyanın komünist olması gerekir, o ara süreç için uygulanan rejim ise çok uzun soluklu olmamalıdır yoksa komünizm unutulup proleterya diktatörlüğü komünizm zannedilmeye başlanır ki Rusya'da da olan budur.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Loras, 22 Aralık 2004 16:22 tarihinde demiş ki: said: Blackhand_, 22 Aralık 2004 00:04 tarihinde demiş ki: Deniz Gezmiş ve Atatürk'ü aynı cümle içerisinde kullanan arkadaşların Atatürk'ün Komünizm'i bir yılana benzeterek "Komünizm başı görüldüğü yerde ezilmelidir." sözünden haberleri varmı? Acaba Atatürk'ün bunu nerede, neden, ne zaman söylediğiyle ilgili bir kaynak varsa alabilir miyim ? Merak ettim de. +1500 ya gerçekten merak ettim var mı böyle bişey??!![signature][hline]welcome to the machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 "Komünizm, Türk Dünyası'nın en büyük tehlikesidir. Her görüldüğü yerde ezilmelidir." (Faruk Şükrü Yersel, Eskişehir Gazetesi, 1926 Milli Kütüphane' de vardır gazete, bulursunuz.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 atatürk mü demiş bunu??[signature][hline]welcome to the machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Evet 1926' da gazetecilere söylemiş. Ayrıca; Biz ne bolşevikiz, ne de komünist. Ne biri, ne diğeri olamayız. Çünkü biz milliyetperver ve dinimize hürmetkarız. Özetle, bizim hükümet şeklimiz tam bir demokrat hükümettir. (Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, cilt 3, s. 51) Türkiye hiçbir zaman komünist olmayacaktır. Çünkü Türk hükümetinin ilk amacı halka özgürlük ve mutluluk vermek, askerlerimize olduğu kadar sivil halka da iyi bakmaktır. (Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, cilt 3, s. 99) da demiş.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Ataturk o yılan lafını sovyetlere tavız vermek ıcın soylemişti ancak Ataturk komınızme tamamen karşı bırıdır zaten Stalıne gore Ataturk faşist hitlere gore ise Koministtir aslında Atatu kkendi ideolojisini yaratmıştır bu bir sol ideolojidir cunki temelınde antı emperyalızm vardır temel goru yurtta barıs dunyada barıs vızyonudur ama kesınlıkle sol bır akımdır cunkı somurgecılıge ve guclunun gucsuzu ezmesıne tamamen karşı bir akımdır ama keısnlıkle komızm karsıtı bır akımdırda dıyebılırız bazı komınıstler ataturkun sovyetlerle yakın ilişkileri yuzunden onun komınıst oldugunu savunurlar ancak ataturk o yakın ılıskılerı sadece ortak dusmanlkarı yuzunden zorunlu olarak kurulmustur[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Arkadaş kaynağınıda göstermiş Atatürk gerçekten o sözü sarfetmiştir bu yüzden Yaşasın marksizm diyen bi adamla Atatürk'ü bağdaştırma olayını kapayalım artık. Ayrıca bi okulun girişinde de yazıyodu Eskişehir'de bir universte olabilir tam emin değilim şu an.[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin. Ben ve kedimin çok özel resimleri ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bu arada ben sağcı veya solcu hede hödö herhangi kavrama bağlı bir insan değilim sadece komünizmi saçma buluyorum zaten şu an durum ortada ayakta kalabilen sistem belli kalamayan belli değil mi? Bunuda lisede iki tane bıyıklı gencin gazına gelip ona buna reis meis diye tapınan küçük beyinli dolduruşa gelen gençlerle bir tutulmamak için yazdım.[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin. Ben ve kedimin çok özel resimleri ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 zaten ataturku kımse anlayamadıkı bu ulkede ataturkculuk ne yazıkkı bır amaç degıl araç oldu bu topluma işine gelen kullandı kımısı ataturk eskı ıttıhatcı o yuzden turancı dedı kımısı sovyetlerle arası ıyıydı o yuzden komunıst dedı kımısı batı aşıgı yanı yenı tanzımatcıdır dedı herkes ataturku kendısıne gore egıp buktu ne yazıkkı en basıtı futbol takımları bırbırını yıyor ataturk besıktaslıydı dıye kıtap cıkıyor tepkı olsun dıye galatasaray hayır ataturk cımbomluydu dıye acıklama yapıyor pesınden ankaragucu hayır ataturk bızdendır dıyor kımısı mılletı uyutmak ıcın ataturkun ısmını kullanıyor mısal ataturk yasasaydı AB ye tam uye olurduk vs vs ataturkcu dusunceyı ve kemalızmı tam anlamadan konusan adamları dınlememk lazım netekım bugun kadıkoyde MHP afişi gordum ustunde kocaman Kahrolsun Faşizm yazıyordu ve altında bushla hıtlerın resmı vardı bush la faşizm ı bagdastırmalarını bırakırsak MHP gıbı faşizm ı benımsemiş bir gurubun kahrolsun faşizm yazması gercekten komık ve dusundurucu[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ya o benzetmenin nedeni sanrsam bush un bir iki nesil öncesinin yani dedelerinin hitlere yardım etmiş olması öyle birşeyler vardı da şimdi hatırlamıyorum tam.[signature][hline]well you know, life is something like that. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Ne MHP'nin faşistliği nede onun komünistliği bunun halkçılığı kalmıştır. Herkes kolay kazancın peşindedir şu an siyaset = dolandırıcılık konumundadır. O yüzden bugünü tartışmak anlamsız çünkü hepsi sahtekar. Gerçekten davaları uğruna acı çeken can veren insanları konuşulabilir konuşulacaksa (bence) Deniz Gezmiş'ler, Alparslan Türkeş'ler Atatürk'ler konuşulmalıdır ama bugünkü hoca, baba, vb.. gibi düzenbaz adamların bir davaları olduğuna inanmıyorum ben. MHP'nin altyapısı bütün türk devletlerini birleştirip kral olucaz türkçüyüz ama esrar çekeriz gasp yaparız gerekirse mekan basarız döverizci gençlerden oluşuyor şu an. Diğerlerininde pek amaçlarına bağlı olduğu pek söylenemez. Ortada şu an sadece çıkarcı ve okumayan, düşünmeyen bir gençlik görüyorum sadece.[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin. Ben ve kedimin çok özel resimleri ;) [Bu mesaj Blackhand_ tarafından 23 Aralık 2004 03:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Blackhand_, 23 Aralık 2004 03:01 tarihinde demiş ki:MHP'nin altyapısı bütün türk devletlerini birleştirip kral olucaz türkçüyüz ama esrar çekeriz gasp yaparız gerekirse mekan basarız döverizci gençlerden oluşuyor şu an. neye dayanarak söylüyorsun bunları, merak ettim.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 eminim gözlemlerine dayanarak söylüodur. çünkü benim gözlemlerimde aynı şekilde ve arkadaşla hiçbir alakam yok. sen aksini neye göre idda edebilirsin bende bunu merak ediorum. topiği uzun zamandır takip ediorum paticiği bıraktığımdan dolayı cevap vermiodum,okuodum sadece,ama duramiorum artık polemiğe girmek falanda değil amacım. insanlara hiç bieşeyi anlatamiosun bunun en net örneği bu topictir. çünkü insan kendi kafasında bazı şeyleri nasıl kabul ederse bi insanın onu etkilemesi ''bak kardeşim bu aslına böyle bölye'' demesi oldukça zor bir iş hele ki forum ortamında bi hayli zor o yüzden benden bu kadar. siz takılın konuşun tartışın,ben aksini iddda ettiğimde insanlar at gözlüğüyle bakıyor bundan sonrada devam ederler at gözlüğüyle bakmaya...bazı olaylar yüzünden zaten soğudum paticik forumları bazı kişiler yüzünden iyice kopmama yol açtı belki sonra tekrar gelirim.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Natural_Jedi, 24 Aralık 2004 20:00 tarihinde demiş ki: eminim gözlemlerine dayanarak söylüodur. çünkü benim gözlemlerimde aynı şekilde ve arkadaşla hiçbir alakam yok. sen aksini neye göre idda edebilirsin bende bunu merak ediorum. topiği uzun zamandır takip ediorum paticiği bıraktığımdan dolayı cevap vermiodum,okuodum sadece,ama duramiorum artık polemiğe girmek falanda değil amacım. insanlara hiç bieşeyi anlatamiosun bunun en net örneği bu topictir. çünkü insan kendi kafasında bazı şeyleri nasıl kabul ederse bi insanın onu etkilemesi ''bak kardeşim bu aslına böyle bölye'' demesi oldukça zor bir iş hele ki forum ortamında bi hayli zor o yüzden benden bu kadar. siz takılın konuşun tartışın,ben aksini iddda ettiğimde insanlar at gözlüğüyle bakıyor bundan sonrada devam ederler at gözlüğüyle bakmaya...bazı olaylar yüzünden zaten soğudum paticik forumları bazı kişiler yüzünden iyice kopmama yol açtı belki sonra tekrar gelirim. +1500000 tamamen hepsine katılıyorum artık tartışma gereği duymuyorum[signature][hline]welcome to the machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 80 ıhtılalınde gorevde olan bır albaydı benım babam ve soyledıgı cok guzel bır lafı vardı "Eyleme donusmedıkce her turlu fıkıre saygı duymak lazımdır" denız gezmiş yuzunden ordunun ıcınde bıle bolunmeler var zaten cogu eskı subay kenan evrenı savmez ama ayrı konu o :) denız gezmişe yazık oldu düşüncesinde askeri kesımde birleşmiştir bir milletın kendı evladını dusuncelerı yuzunden asması utanılıcak birşey[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
everlasting Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 düşüncesinin ne olduğunu tartışmıyorum ben ancak şöyle bir durum var ortada. devrim yapmaya çalışırsan iki çeşit son vardır biraz basite indirgersek olayı; - ya başarırsın - ya da başaramazsın. başaramazsan idam edilirsin. başarırsan da sana karşı olanları(en azından başındakileri) idam edersin. olay budur. her zaman böyle olmuştur. deniz gezmiş başaramayacağı bir işe girişmiştir. başaramayacağını bile bile, idam edileceğini bile bile bir devrim girişiminde bulunmuştur. ve sonunda başarılı olamayıp idam edilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 olay deniz gezmiş'ten önce 'idam'dan başlıo bu bence dunyadaki en buyuk polemik adam oldurmek suc iken devletin butun yoneticileri toplanıp 'hadi biz sunu asalım' diyorlar bu durumda hepsinin cinayetle yargılanmaları gerekmez mi? ama aynı adamlarbizi yonetmeye devam ediolar birilerini kayırmayı kesseydik bence bunlar yasanmaz, sacma sebeplerle deniz gezmis ve arkadasları 'asılmazlardı'[signature][hline]ruzgarın yonunu degistiremedigin zaman yelkenlerini ruzgara gore ayarla;cunku dunya,karsılastıgın fırtınalarla degil, gemiyi limana getirip getiremediginle ilgilenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: metboy, 24 Aralık 2004 18:13 tarihinde demiş ki: said: Blackhand_, 23 Aralık 2004 03:01 tarihinde demiş ki:MHP'nin altyapısı bütün türk devletlerini birleştirip kral olucaz türkçüyüz ama esrar çekeriz gasp yaparız gerekirse mekan basarız döverizci gençlerden oluşuyor şu an. neye dayanarak söylüyorsun bunları, merak ettim. Lise okurken Hatay Ülkü Ocağında okuduğum okulun iki sene başkanlık yaptım ona dayanarak söylüyorum.[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin. Ben ve kedimin çok özel resimleri ;) [Bu mesaj Blackhand_ tarafından 25 Aralık 2004 07:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Blackhand_, 25 Aralık 2004 07:39 tarihinde demiş ki: Lise okurken Hatay Ülkü Ocağında okuduğum okulun iki sene başkanlık yaptım ona dayanarak söylüyorum. iki sene okul başkanlığı yaparken bu bozulmaları düzeltmeye hiç mi çalışmadın peki? veya çalıştın da vaz mı geçtin? ne oldu niye şimdi bir anda karşına aldın onları. @natural ben de ülkücülerin hepsinin anlattığınız kişiler gibi olmadığını bazı tanıdıklarım ve bizzat içinde bulunduğum bazı ortamlardan biliyorum. zaten anlattığınız kişiler ülkücü değil, ülkücülük adını kullanan, ülkücülüğü kendisine sadece arka yapmak için çabalayan kişilerdir. böyle kişiler var mı? var. onların ya eğitilmesi ya da eritilmesi lazım. ama tutup ta ülkücülerin hepsini öyle göstermek yanlış olur.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar