WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 hızlandırır mı yavaşlatır mı nası etkisi olur, spor dediğim de p90 + 20-25dk orta seviyede bisiklet. şöyle bişey de var http://www.menshealth.com.tr/metabolizma-nasil-hizlandirilir/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 kalorini ayarladigin olcude alir veya verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 1500 ün üstüne çıkmıyorum günlük hatta maks 1400 genelde sabah yoğurt veya kepekli ekmeğe (50gr) beyaz peynir domates sandviç öğle - ıspanak / pırasa / lahana yemeği / ızgara tavuk veya köfte akşam - öğlen sebze yediysem 300 gram civarı tavuk veya kırmızı et ara öğünlerde yağsız süt / ceviz / kuru kayısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Sahsi gorusum 40 dakika kardio yapmadikca vucut hazirdaki sekeri vs. yakiyor. 40 dakka ustune spor yapinca depodaki yaglari vs. yakmaya basliyor. Yurumeyi kastetmiyorum tabi kardio ile, yukleneceksin. Kalbi ortalama 145 de tutmaya calisiyorum. Yas kilo oranina gore hesaplari var. 160'a cikarsa zararlari var. Ustune abs + nereni gelistirmek istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Cardio sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 ağırlık çalışmanın cardiodan daha fazla yağ yaktığı söyleniyor bu arada, belirteyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 AY KİMLER GELMİŞ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 aaa bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Tesekkurler Bonec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 aquila said: Tesekkurler Bonec. tisikkirlir binic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyamoto_musashi Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 High intensity interval training. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Bone said: ağırlık çalışmanın cardiodan daha fazla yağ yaktığı söyleniyor bu arada, belirteyim dedim. indir kaldır ne kadar kalori harcatabilir ki ya ama koş saate 12km ile 30 dakka, kalorinin allahını veriyorusn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Bone said: ağırlık çalışmanın cardiodan daha fazla yağ yaktığı söyleniyor bu arada, belirteyim dedim. vaay kimler gelmiiiş :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 senko said: Bone said: ağırlık çalışmanın cardiodan daha fazla yağ yaktığı söyleniyor bu arada, belirteyim dedim. indir kaldır ne kadar kalori harcatabilir ki ya ama koş saate 12km ile 30 dakka, kalorinin allahını veriyorusn Crossfit giriyo devreye. Bodypump derslerini de ekleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 crossfit kalbe yazık değil mi ya prof. sporcu fln değilim ki ben kardiyovasküler sistemi iflas ettiririm öyle şeyler yaparsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar