-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 İnceleme ve Resimler İçin alıcam bende yarın felan güzel oyunmuş.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 daha çikmadi piyasaya[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ön incelemeyi inceleme yaptın.[signature][hline]elvyn jimi hendrix - purple haze i anlatırkene... elvyn says: mp3 ünü indir manyak bir şarkı bana teşekkür edeceksin oha falan olacaksıon gebereceksin gitarın tellerini koparmaya çalışacaksın duvarlara tırmanacak bilgisayarı camdan ağapğıya attıktan sonra kafanı duvaralara vuracaksın yetmeyecek gazzzzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Çıkış tarihine bakın bide..[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 pardon da o zaman ön inceleme linki verilmesin sırf reklam yapıcam diye.[signature][hline]elvyn jimi hendrix - purple haze i anlatırkene... elvyn says: mp3 ünü indir manyak bir şarkı bana teşekkür edeceksin oha falan olacaksıon gebereceksin gitarın tellerini koparmaya çalışacaksın duvarlara tırmanacak bilgisayarı camdan ağapğıya attıktan sonra kafanı duvaralara vuracaksın yetmeyecek gazzzzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Oyun çok gelişti eskiden adamlar bohça gibi katlanabiliyordu[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ya en son hitman cok kotuydu ya berbattı yani.hitman 1 i hiç bişiye deişmem[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 En son hitman çok dandikti. hitman 1 ile 2 süperdi. contracts iğrenç bence. Konusunun orjinalliğinden çok ödün verdi. Oynanış tarzını hiç değiştirmedi bi kaç ekleme yapılması lazım yoksa çok sıkmaya başlıyor.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Contacts bende beğenmemiştim.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 hitman 1 çıktığında ciddiyetinden dolayı bizi fena etkilemişti yani bir katilin ciddiyetsiz olmasını düşünemezsiniz ama diğer serilerde aynı gizemi ve etkiyi göremedik çünkü adamımızın gizemi ve maskesi artık düştü bu yüzden bayağı geliyo bize bu yuzde blood maney dede ilkindeki zevki almamız zor olacak çünkü artık hitmanin öldürdügü insanları taşıyabildiğini ve kıyafetlerini giyebildiğini öğreneli 4 yıl oldu ama hitman bence oyun dünyasında bir klasiktir aksini kabul etmem code name 47 de tüm zamanların en karizma oyun karekteridir. tüm hitman cilere saygı ve sevgilerimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 hitmen 1 mükemmeldi yaw ama öbürlerini çokaz oynadım ark da sonra almadım sevmedim çünkü 1 i hiç bişiye deişmem.süperddi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bu oyunu oynayan oldu mu aranızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 3.bölüme kadar geldim baydım.Bitirmek imkansız tam çözümle oynamakta sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 sonuncusu degilmi ya ? ben cok begenmistim valla, olum tarzlari falan superdi ayrica o kadar da zor degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 O kadar zor değildi ya, kafa patlatması da çok zevkliydi. Hitman'in her oyununu zevk manyağı olarak oynadım valla. Bitirdikçe bi sonraki zorlukta tekrar tekrar bitirdim her seferinde. Aaah ah ne oyundu ama ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 nileppezdel said: Hitman'in her oyununu zevk manyağı olarak oynadım valla. 2.sinin gameplay çok suxxorize die hatırlıorum. en azından ben beğenmeyip yarıda bırakmıştım oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ikincisi kötüydü bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ben de ilk defa hitman 2 yi almıştım.. neden sevemedim diyordum. herkes sevmemiş :D neyse insin de bunu oynayalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 2 cide bir koşma/yürüme ve şüphe bugı vardı, hikayesi güzel olmasına ragmen bu buglar oynayışın canına okuyordu ondan kötüydü. 3 le 4 ü çok severim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 bitirmek imkansız falan değil be abi gayet basit severek oyna hisset :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 oper said: ben de ilk defa hitman 2 yi almıştım.. neden sevemedim diyordum. herkes sevmemiş :D neyse insin de bunu oynayalım.. yapma etme buna bulasma bari; ahaHaaha oncekindeki performansina canli sahit olduk, lutfen :)) kapiya sikisip olmustun di mi? ^^ :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ben hep piskopat seri katil derecesiyle geçiyordum hitmande bölümleri =p stealthle işim olmaz ehh hatta bazı bölümlerle toplu masumlar olur ya milyonlarca bir arada, allahım onların hepsini teker teker öldürmek nasıl bir zevk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 odchu said: oper said: ben de ilk defa hitman 2 yi almıştım.. neden sevemedim diyordum. herkes sevmemiş :D neyse insin de bunu oynayalım.. yapma etme buna bulasma bari; ahaHaaha oncekindeki performansina canli sahit olduk, lutfen :)) kapiya sikisip olmustun di mi? ^^ :p ahahhaahha evet kapıya sıkışıp ölmüştüm lan sfdfsd nasıl becerdim bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 auhauhauha hitmanin karizmasını iki paralık ettin be oper. kapıya sıkışıp nası ölünür ya? hangar kapısı mı bu. haeuhaueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 kapi acilirr.. hitman kafayi uzatir koridora.. kapi arkadan kapanirkene.. hitman yerde :D gg ^^ tesekkurler bu ani bize yasattigin icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar