applev0dka Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 onu yaparlarsa eğer her giden takım sıfır çeker gelir, yabancı kuralından daha büyük darbe olur. suan düşük vergiler sayesinde futbolculara çok para ödeyip avrupa ile rekabet edebiliyoruz. futbolcunun cebine avrupada aldığı ile aynı para girerse yüzümüze bakmaz
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Theridone said: Gfb ney abi, bedava bilet icin birbirini bicaklayan suru lisede gfbydim. bilgi doğru. yourtçuda soğutucu çekiyoruz beyleeeeeeer. bizde abiler bildikleri bişi var diye gidiyoduk. allah hepsinin belasını versin.
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 biri bana sogutucu cekiyoruz dese, agir bisey tasiticaklar heralde der gitmem.
arcane Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ben de aynen öyle düşündüm ama algida dolabıydı. taşıyorduk sonra sahibi koliyle limonlu buz parmak hediye ediyordu.
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 benim bilet aldığım aaabinin adı 'arap erkan'dı. pankart grubuyduk biz pankart asıyoduk falan filan. bir arkadaşım boşluğa düşerek 2 gün komada kaldı. neler neler ya. insan lisede ne acayip oluyor ya. şimdi yüzüne tükürmeyeceğim adamlar
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 yalniz, fener bunun altinda kalmaz, hemen kirmalari lazim bu rekoru da.
Öne çıkan mesajlar