Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 masakari gay bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Chemical said: ablama sordum gey değil dedi.ooouuvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 demek ki annen ikna olmamış. analar hisseder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 ibrahimoviç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Beyler şöyle bir durum unutuyorsunuz. Bahsettiğimiz adam Chemical. Yani annem tanıştı 'manitamlan' dediği 'manita' Şahanın reklamlarında ki gibi bilgisayardan falan yapılmış biri olabilir , cyborg falan yapmış olma ihtimali var bu adamın. Açıkcası taş bir cyborg yapma ihtimali , manita yapma ihtimalinden daha yüksek geliyor bana . Beklerim yani bu adamdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 stormeagle said: http://i.hizliresim.com/wv1Rbz.gif Bunun taktik avantajı ne acaba? Yoksa koy rpgyi geç aynı şey, neden adamı da harcıyorlar acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Puan kazanmak için tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Fistan said: Chemical said: ablama sordum gey değil dedi. ooouuvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 delicious yapıyor işte edit: patlamadan sonra adamı görebilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Chemical said: ablama sordum gey değil dedi. şu... o kadar talihsiz bir açıklama ki.. şu.. el kadar kızdan dayak yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Chemical said: ha adam da gey değil o ayrı, hakkını yiyoruz. aga sen hollandada degil misin. Halk arasinda at gibi karai dedgimiz cins cok. bulaydin bir tane bos zamanlarda icki icer sevisirdiniz. yanlis yapiyorsun. tabiki annen sormakta hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar