Editor Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Merhaba arkadaslar sizler icin ozel kampanya yapiyoruz. Ayrica burdan 1 aylik sinirsiz paket 10 adet giveaway yapacagim. 1 aylik paket kazanmak icin facebook adresimizi ve twitterdan bizi takip etmeniz gerektir. Ozel msg ile ulasan 10 kisi kuponu kazanacaktir. Paticik ailesine ozel kampanyamiz; 1 aylik herhangi bir paketimizden aldiginizda extra 3 ay daha hediye kazanacaksiniz. Ayrica pazartesi baslayacagimiz genel kampanyalarimizda bundle paketlerimiz olacaktir. HuluPlus+Netflix+3aylikCVPN 35 TL Gibi uygun paketlerimiz olacaktir. www.cabukvpn.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Elin gevuru 1 yıllık beleş veriyo, bizimkiler ekmek kapısı yapmış. Gezi parkındaki köfteciler misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Ya dostum adam senin icin 1 yil bedava yapmadi heralde boyle reklam nerde bulcak ? Zaten belli bir kapatisesi var musteriside var yapar bedava . Hizlari yavaslamis bilmemne umrundami adamlarin ? Reklama bakar... Ve illaki baska getirisi olacaktir. He tabi o bedava verdigi vpndeki kisitlamalari anlatmama gerek yok sanirim goruyorsunuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 arkadaş şunu öğlen yapaydınız ya yıllık aldık. hatta o kadar çok kişi aldıkı bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 hacı sunucuların nerde, log tutuyomusun, btc odeme kabul edio musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Vallahi elin gavurları 1 yıllıkları çatır çatır dağıtıyor. Bizim Türk yine bizi bafilemeye çalışıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 cabukvpn türkiye'ye beleş verse, müşterisi kim olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 editorcum şu log meselesi falan ne durumda sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Mobile cihazlar içinde yaziliminiz varmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Arkadaslar inanin maliyet/performans/satisfiyati oranini en dusuk tutmaya calisiyoruz Log tutmuyoruz sitedeki sozlesme sitedeki durumlari icermektedir vpn hizmeti ile bagdastirilmamalidir. Hatta log tutmuyoruz diye diyer vpn servisleri bile anlik ne yaptiginizi gorebilmektedir bizde ise mumkun degildir. Ayrica yari fiziksel olarak avrupada ip alabilmenize olanak sunuyoruz. Yani en basitinden anlatiyim torrentlerde nat yuzunden port kapali hedehudusu olmaz. Tamamen size baglidir guvenlik ayarlari. Onun disinda zaten SSTP baglanti veren bukadar ucuz hic bir vpn bulamazsiniz. SSTP yi kucumsemeyin. Open ssl degil gercek ssl 2048bit koruma ;) Mobil cihazlar icin pptp ve l2tp kullanabilirsiniz. Neden program kullanmiyoruz ? Cunku extra programlar cihazlarinizin sarjini yemektedir ve kullanicilara extra sorun cikarmaktadir. 3rd programlar tasvip etmiyoruz diger firmalarinda programlarini kullanmanizi onermiyoruz. Openvpn ayri bir kategoriye girmektedir ama 3rd program oldugu icin yine tasvip etmemekteyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 İletişim Bilgilerimiz Merkez Adres DİDİM ZİRAİ İLAÇ İnş. Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti, Cumhuriyet Cd. 112/6 Didim / AYDIN / TURKİYE. log hede hudu tutmuyorsunuz..turkiyede..basiniza is gelmesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 dana22 said: İletişim Bilgilerimiz Merkez Adres DİDİM ZİRAİ İLAÇ İnş. Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti, Cumhuriyet Cd. 112/6 Didim / AYDIN / TURKİYE. log hede hudu tutmuyorsunuz..turkiyede..basiniza is gelmesin.. dana Onu senin düşünmene gerek olduğunu düşünmüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 bi an heyecan yaptım adama dana dedi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Şirket İsviçre'de dedi, Aydın'da çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Zirai ilaç işi yapan ve ünvanında telekom bilişim vs. olmayan bir firma nasıl telekom altyapısı üzerine fatura kesebiliyor? İlaç faturası mı kesiyorsunuz? Mahkeme gelip kapınıza dayandığında logları nasıl vermeyeceksiniz TR içindeyseniz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 imamizer said: bi an heyecan yaptım adama dana dedi diye. ahaha aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 "roket adam" said: Zirai ilaç işi yapan ve ünvanında telekom bilişim vs. olmayan bir firma nasıl telekom altyapısı üzerine fatura kesebiliyor? İlaç faturası mı kesiyorsunuz? Mahkeme gelip kapınıza dayandığında logları nasıl vermeyeceksiniz TR içindeyseniz ya? Faturalar E-Fatura olarak verilmektedir Ki artık internet üzerinden alınan hizmetler şirketler için , şirket kredikartını kullanmaları yetmektedir extra faturaya ihtiyaç duymamaktadırlar. Fatura Kesen Firmamız Yurtdışındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 İPad ile ödeme yapamamadım. Aylık seçince 144 tl diyor. Saatlik 0tl var o da kartı kabul etmiyor. İpadden mi bu sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Editor said: Summon edeyim. Payment çalışmıyor. Hatta panel sürekli hata falan veriyor. Çözümü var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Tam çalışma yaptığımız ana denk gelmişsiniz kusura bakmayın. Yaşattığımız aksamadan dolayı özürdileriz. Size 1 aylık ücretsiz deneme kuponu attım ÖM den, panele girip aktive edebilir ve servisimizi kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Hızı gerçekten çok iyi. US denemedim ama EU server da baya hızlandı net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 https://www.facebook.com/CabukVPN?ref=hl 1+1 Kampanyası başlattık haberiniz olsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Editor said: https://www.facebook.com/CabukVPN?ref=hl 1+1 Kampanyası başlattık haberiniz olsun ;) http://3.bp.blogspot.com/-M85HY2QDx10/Tk4mLDIy1_I/AAAAAAAAC8k/ivRpsk7nMQY/s1600/mezarc%25C4%25B1+kamil+red+kit+k%25C3%25BClt%25C3%25BCrelg%25C3%25BCncel.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 HULU vpn servislerini blockluyor Blocklamakla kalmiyor vpn kullananlarin accountlarini banliyor yani pok oluyor hulu plus iniz ;) Dunya capinda vpn servislerini kullanmayin http://torrentfreak.com/hulu-blocks-vpn-users-over-piracy-concerns-140425/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 niye dertleri neymiş ki blockluyolar. Hulu kullanan kaçak mı kullanıyor yoo dünyanın parasını kazanıyorlar abd dışındaki kullanıcılardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar