Theridone Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 said: eski sevgilisi olan mankenleri, oyuncuları ve birkaç kişiyi daha model olarak kullanıp hazırladığı fotoğraf sergisinin açılışından önce bütün fotoğrafları benimle birlikte teftiş ederken şöyle demiştir: "işte şimdi gelecek bakacak herkes, vay be diyecek, adam bu karıların hepsini s*kmiş... işte bunu dedirtmek için yapıyorum bu sergiyi!" adam içimizden biri beyler
Patice Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Fistan said: ne kadar lesser hayatlar var ya birine laf atayım da hayatında bişileri kötü götüreyim düşüncesi nasıl küçük bir dünyadır ne olacak yani adam yazdıklarıyla öldü diyelim nedir bu insanlık mı Fistan, karşındaki güçlü, menfaatinin çakıştığı, ehhh yeter dediğin anda sana söz hakkı verilmeden tekmeyi yiyorsun. Yazılıp, küfrediliyor olması bir çeşit intikam bence... Ben de çoğu zaman yapıyorum. Tapelerle intikam alınması gibi bir şey bu.
Patice Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Feamer said: ö.d.? ip ucu verin bari Haber spikeri :)o 2 kelime.. Yerli.. Kumral..
Patice Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Fistan said: intikam güzel bişey değil bence Bence değil. Herkesi affettiğin kadar mutlu olursun. Yolumdan çevirdin beni aydınlandım. Ne kadar nurlu bir insansın. Sevabım senin olsun. Tişikkirlir.
barbu Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Patice said: Feamer said: ö.d.? ip ucu verin bari Haber spikeri :)o 2 kelime.. Yerli.. Kumral.. beyler kim. bulamadım hala
fenris Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 kim takar ya (genel olarak)... bu adamlar neden bu kadar önemseniyor hiç anlayamadım zaten.
Feamer Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 biz takıyoruz ya, öd nin kim olduğunu cnntürk, ntv, haber türk e falan kılım haberde seyretmiyorum ki,
manve Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 yerli, kumral, haber spikeri, hem de kadin. yeterince ip ucu var aslinda, hadi pati stalk team goreve
Nekro Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 o kadar abartilacak birsey yokmus ki. Biri sinirlenip yazmis muhtemelen aciklarini. Okan boktan luzumsuz bir adam zaten ne bok yiyorsa yesin. Ö ve D olarak spiker bulamadim google ı talan etmeme ragmen.
Suark Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 pati stalk team hala başarısız hehehe. ipucu verirdim ama uzamasın ya mevzu, saçma sapan şeyler dönüo sonra.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 oyun falan mı oynuyorsunuz? bilen yazsın neyin peşindesiniz
Suark Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 no no no biraz ipucu verdi o kadar. Yazmaya gerek yok topik sapmasın.
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Fistan said: oyun falan mı oynuyorsunuz? bilen yazsın neyin peşindesiniz go
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 lan daha ne kadar sapacak topic kim diyo ö.d. yi kim biliyor nedir ne değildir söyleyin duysun insanlar merak ediliyor işte hasta hasta davranmayın
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Fistikci kiz yüzünden ne ocaklar söndü daha yeni, haklılar haklılar
Öne çıkan mesajlar