Theridone Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 said: eski sevgilisi olan mankenleri, oyuncuları ve birkaç kişiyi daha model olarak kullanıp hazırladığı fotoğraf sergisinin açılışından önce bütün fotoğrafları benimle birlikte teftiş ederken şöyle demiştir: "işte şimdi gelecek bakacak herkes, vay be diyecek, adam bu karıların hepsini s*kmiş... işte bunu dedirtmek için yapıyorum bu sergiyi!" adam içimizden biri beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 öd? yok mu tahmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 asdafdsfgdsjkö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Fistan said: ne kadar lesser hayatlar var ya birine laf atayım da hayatında bişileri kötü götüreyim düşüncesi nasıl küçük bir dünyadır ne olacak yani adam yazdıklarıyla öldü diyelim nedir bu insanlık mı Fistan, karşındaki güçlü, menfaatinin çakıştığı, ehhh yeter dediğin anda sana söz hakkı verilmeden tekmeyi yiyorsun. Yazılıp, küfrediliyor olması bir çeşit intikam bence... Ben de çoğu zaman yapıyorum. Tapelerle intikam alınması gibi bir şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 ö.d.? ip ucu verin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 intikam güzel bişey değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Feamer said: ö.d.? ip ucu verin bari Haber spikeri :)o 2 kelime.. Yerli.. Kumral.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Fistan said: intikam güzel bişey değil bence Bence değil. Herkesi affettiğin kadar mutlu olursun. Yolumdan çevirdin beni aydınlandım. Ne kadar nurlu bir insansın. Sevabım senin olsun. Tişikkirlir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Patice said: Feamer said: ö.d.? ip ucu verin bari Haber spikeri :)o 2 kelime.. Yerli.. Kumral.. beyler kim. bulamadım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 öğür dündar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 heh. sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 öidier drogba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 kim takar ya (genel olarak)... bu adamlar neden bu kadar önemseniyor hiç anlayamadım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 biz takıyoruz ya, öd nin kim olduğunu cnntürk, ntv, haber türk e falan kılım haberde seyretmiyorum ki, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 yerli, kumral, haber spikeri, hem de kadin. yeterince ip ucu var aslinda, hadi pati stalk team goreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Yabancı haber spikeri de mi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 konuya yoğunlaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 o kadar abartilacak birsey yokmus ki. Biri sinirlenip yazmis muhtemelen aciklarini. Okan boktan luzumsuz bir adam zaten ne bok yiyorsa yesin. Ö ve D olarak spiker bulamadim google ı talan etmeme ragmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 pati stalk team hala başarısız hehehe. ipucu verirdim ama uzamasın ya mevzu, saçma sapan şeyler dönüo sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 oyun falan mı oynuyorsunuz? bilen yazsın neyin peşindesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 no no no biraz ipucu verdi o kadar. Yazmaya gerek yok topik sapmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Fistan said: oyun falan mı oynuyorsunuz? bilen yazsın neyin peşindesiniz go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 lan daha ne kadar sapacak topic kim diyo ö.d. yi kim biliyor nedir ne değildir söyleyin duysun insanlar merak ediliyor işte hasta hasta davranmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Fistikci kiz yüzünden ne ocaklar söndü daha yeni, haklılar haklılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 alakası yokmuş dfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar