WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 7-8 yaşlarında kendisi, yem ve kuru böcek-balık yemlerini çok nadir yiyor artık. 2 gunde 1 falan ufak bi parça tavuk yiyor anca, attığım herşeyi dokunulmamış geri topluyorum çok nadir de marul yiyor, eskiden hergun 7-8 tane yem + bi tutak kuru yemi yerdi. normal mi bu yaşlandıkça öğünleri mi azalıyor, yoksa canlı lepistes falan atmayı mı denesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 kardeş su kaplumbağası yenir mi hiç, rahat bıraksana hayvancağızları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 bizimki 20li yaslarinda, catir catir yiyor. hasta olmustur sogukta falan kalmadi degil mi? balik attiydik birkac gun, deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Bel soguklugu kapmıştır veya frengi soguktan olabilir az yemesi yerini degistirdiniz mi veya oda sıcaklıgı düstümü son günlerde. Yegenimin var kışın hiçbirşey yemiyor evleri soguk biraz salonda bakıyorlar sanki kıs uykusuna yatiyor hayvanlar yaz oldumu canavarlaşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Kabuğunu kontrol et yumuşama varsa veterinere götür diyeceğimde veteriner bilir mi emin olamadım su kaplumbağasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 ısıtıcısını parçalamış suyu soğukmuş, cumartesi lepistes alıcam 5 6 tane. bugun ısıtıcı alayım da. kabuğuna baktım da hani her zamanki gibi, yumuşak gelmedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 bi de kediyle nası geçinirler acaba, geçen saldım odaya kaplumbağayı kediden korkmuyor, kedi de kokluyor öyle hafif tırsak şekilde, bi olay çıkmadı ama deneyen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 ben denedim kedi daha çok korkuyor kaplumbağadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Değişiyor o izlemen lazım , arkadaşımın kedisi kaplumbağlarına zarar vermesin diye meydan larousselardan kapak yapmıştı akvaryum üstüne :) kedi patisi ile yokluyordu devamlı kaplumbağları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar