Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

su kaplumbağası beslenme alışkanlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
7-8 yaşlarında kendisi, yem ve kuru böcek-balık yemlerini çok nadir yiyor artık. 2 gunde 1 falan ufak bi parça tavuk yiyor anca, attığım herşeyi dokunulmamış geri topluyorum çok nadir de marul yiyor, eskiden hergun 7-8 tane yem + bi tutak kuru yemi yerdi. normal mi bu yaşlandıkça öğünleri mi azalıyor, yoksa canlı lepistes falan atmayı mı denesem
Mesaj tarihi:
Bel soguklugu kapmıştır veya frengi

soguktan olabilir az yemesi yerini degistirdiniz mi veya oda sıcaklıgı düstümü son günlerde. Yegenimin var kışın hiçbirşey yemiyor evleri soguk biraz salonda bakıyorlar sanki kıs uykusuna yatiyor hayvanlar yaz oldumu canavarlaşıyorlar.
Mesaj tarihi:
ısıtıcısını parçalamış suyu soğukmuş, cumartesi lepistes alıcam 5 6 tane. bugun ısıtıcı alayım da. kabuğuna baktım da hani her zamanki gibi, yumuşak gelmedi bana
Mesaj tarihi:
bi de kediyle nası geçinirler acaba, geçen saldım odaya kaplumbağayı kediden korkmuyor, kedi de kokluyor öyle hafif tırsak şekilde, bi olay çıkmadı ama deneyen var mı
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Değişiyor o izlemen lazım , arkadaşımın kedisi kaplumbağlarına zarar vermesin diye meydan larousselardan kapak yapmıştı akvaryum üstüne :) kedi patisi ile yokluyordu devamlı kaplumbağları
  • Yeni Oluştur...