reampage Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Mesleğe ve rekabete göre çok değişiklik gösterebilir maaş sorma durumu. Eğer rekabeti bol olan sektörde yüksek maaş istemek öz güven açısından faydalı olabilir ama o maaşı destekleyen nitelikte donanım ve birikim gerekli. Zaten az çok sektörün aşağı yukarısını bilir iş verende iş arayanda. Az deneyimli yada fark yaratabilecek bir niteliği olmayanlar maaş için piyasa ederinin en yükseğini söylemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 anladığım kadarıyla sizin bahsettiğiniz firma profili ile denoyla benim bahsettiğim baya bir farklı. Ben adamın ne vereceğini biliyorum az çok. Adam da benim onunla çalışmam için ne vermesi gerektiğini biliyor. Bundan daha az verip ya tutarsa diyen adamlar var onlara da geri dönüş yapmam. Bana sorulursa, benim önceliğim para değil birşeyler öğrenmek diyorum. Bir noktada onlar fiyat teklifini yapıyor zaten. Eleman alırken millet o elemana ne kadar vereceğini biliyor rahat olun siz. Ancak çok özel bir CV'niz olur, oxbridge/Ivy veya bir avrupa ülkesinde top 5 uniden bir undergradınız/masterınız vardır, adamın tam yapmak istediği yeni bir konuda deneyim/araştırmanız vardır, adamın piyasadaki tek rakibinde çalışmışsınızdır, o zaman adam size daha iyi bir ücret ve/veya çalışma şartı teklif etmeye razı olur. Onun dışında kusura bakmayın, ne CV'ler var. Onun için ben birşeyler öğrenmek istiyorum diyorum, gerçektende hedefim bu, junior-mid lvlken aldığım maaşta 3ün 5in hesabını yapıp, ilerde kendi kendime para kazanmamı sağlayacak iş deneyimini heba etmek gibi bir niyetim yok. Bu gün 1k fazla alsam hayat tarzımda bir değişiklik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Zaten istanbulda yasiyosaniz en az 5 almaniz lazim, standarti tutturabilmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 -Deno- said: abi hiç maaş konuşmayın demiyorum, olayı yanlış anlamayın. ama acil eleman arayışı olmadığı sürece, bir firma'nın görüşme aşaması hiç olmazsa 2 - 3 adımdan falan oluşur minimum. ilk görüşmeden sormak, bana göre saçma. ben sorarım diyorsanız o sizin bileceğiniz iş. abi adam soruo. "sanane lan maaşını yerim sen işi söyle" mi dicem adama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Önemli olan birlikte çalışabilmemiz, iki taraf da birlikte çalışmak istedikten sonra ücret konusu ikinci planda dersin olur biter. Adam sizinle çalışmak istiyoruz şartlar bu diye gelecek sana zaten, illa pazarlık yapacaksan o noktada yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 ben en son "siz kaç para veriyorsunuz?" diye sordum kız şaşırdı soınra aldığım kadarını söyledi dedim "yok öteki tarafta da bu akdar alıyorum kafam rahat siz biraz daha artırın düşünelim" dedim sonra başka şeyler konuştuk hoş zaten şirketi bırakmaya niyetim yokru pek bir sene önce falandı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 ildeniz şirket taşınmıyorsa aldır beni yanına ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Glatheros said: anladığım kadarıyla sizin bahsettiğiniz firma profili ile denoyla benim bahsettiğim baya bir farklı. senin dediğin giriş seviyesinde güzel ama ilerisinde "önemli olan birlikte çalışmak" filan diye cevap verince, kibarca "ya arkadaş uğraştırma da söyle" mealinde ısrar ediyorlar. (gayet büyük, herkesin bildiği, uluslarası firmalardan bahsediyorum) ki şu var bazı pozisyonlar biraz belirsiz olabiliyor. iş tanımları aynı olsa bile üstüne düşen sorumluluk ve yük şirketten şirkete değişebiliyor. onu da bu şekilde anlayabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Olay şu direkt. aquila said: o kiz is bulamaz, bi 50lik daha at da yolumuzu bulalim ne lan is gorusmesinde asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Bide halihazırdaki şirketinizden sizi transfer edip, anlaştığınız baz maaşı 6 ay içinde üst seviyeye çekeceklerine söz verip 11. ayın sonunda "Yan tarafı tadilata sokuyoruz, masrafımız var" diye cevap veren yavşaklarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 -Deno- said: abi hiç maaş konuşmayın demiyorum, olayı yanlış anlamayın. ama acil eleman arayışı olmadığı sürece, bir firma'nın görüşme aşaması hiç olmazsa 2 - 3 adımdan falan oluşur minimum. ilk görüşmeden sormak, bana göre saçma. ben sorarım diyorsanız o sizin bileceğiniz iş. E herhalde yani. Ben de direkt soralım demiyorum :) Geri kalan her şey halledilir, heriflerin memnun kalacağını sezersin, o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 -Deno- said: ben geçenlerde bir görüşmeye çağırıldım mesela, o kadar konuştuk ettik, kadın bi kartvizitini vermedi, ki askerlik durumum olmasa teklif yapacaklardı. vayy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 jacabo said: ildeniz şirket taşınmıyorsa aldır beni yanına ya eylülde taşınacak lan :/ hoş satışçı arıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 direk sorun aga telefonla iş görüşmesi için aradıklarında mayış? diyin ben bilmiyom gelin görüşelim derse, sen sor bana geri dönersiniz diyin yoksa görüşmeye falan gitmeyin olum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Direk mayış soran adamı net almam işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 son 2 telefonla görüşmemde adamlar direk ne kadar istiyosun söyle ona göre seni cagıralım dediler, söyledim ne cagıran var ne de arayan sdfsa görüşmek için bile para soran tipler bi de aşırı kurumsal takılanlar yapıyor bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 zaten benim gibi günde 100 kişiyi arasa, bunlardan 2bin isteyenleri ayıklasa 10 tane, bunlardan 1 tanesini işe alsa, süper adam için.. büyük başarı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Tikıt + akbil olacak ama full akbil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Glatheros said: Kendimi mal olarak görmüyorum roket, aramızdaki fark bu olsa gerek. Ayrıca iş görüşmelerine zaman kaybı olarak bakmıyorum. Kaldı ki işsizken gidiliyorsa bu görüşmelere zamandan bol birşeyin yoktur. İş görüşmelerine öncelikle insanlarla tanışmak için gidiyorum. Esas zaman kaybı işverenin bu mantalitede bir insana iş görüşmesi için zaman harcaması. İşte aradığım köle. Sonunda buldum seni. Kesinlikle benim için çalışmalısın. Bol bol tanışırsın ikcılarla ve diğer işsizlerle iş görüşmesinde. Bu hafta bitirelim bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 http://f1302.hizliresim.com/16/6/juy3f.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 BabacumMostors said: jacabo said: ildeniz şirket taşınmıyorsa aldır beni yanına ya eylülde taşınacak lan :/ hoş satışçı arıyorlar o manzarada çalışmak istiyorum ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 ben kokayin falan satıcam sanırım askere gidene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 beraber satalım 2 şubemiz olsun sen anadolu ben avrupa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 destek oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 10k kapital lazım. ama 1 haftada 15 yaparım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar