Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yılbaşını kimler evde geçirecek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

sanırım bende geçireceğim...

Adverstiment ; Orc Poposuna Destek [signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000

[Bu mesaj darth_devhochi tarafından 31 Aralık 2004 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj darth_devhochi tarafından 31 Aralık 2004 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj darth_devhochi tarafından 31 Aralık 2004 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
evde olucam büyük ihtimal. hayatımdaki sayılı hatalardan birini yaparak pirates aldım, onu oynuyor olurum heralde:) öss öss yapılacak iş değildi ama yaptık bi kere ehehe
tv açmayı düşünmüyorum şahsen, açarsam muhtemelen haber kanalı falan açarım. şahsen gıcığım yeni yıl programlarına.[signature][hline]beş hececiler
Mesaj tarihi:
ewdeyiz 3 kisi[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Mesaj tarihi:
said:
_Dalamar_, 31 Aralık 2004 18:40 tarihinde demiş ki:
Alkolün sınırları zorlanacak bu gece! Gerekiyor... sabah amcamın ölüm haberini aldım... Açıkçası sevmezdim ama olsun :(

başın sağolsun...
Mesaj tarihi:
tam olarak evde değilim aslında okul yurdundayım, gece bi ara arkadaşlara da uğrıcam ayakta kalan olursa tabi :D

ama genel olarak şöle gecicek sanıyorum:

paticik, yemek, kola, cips, paticik, çikolata, tv, fr kitabı, paticik...gece bi arada müzik dinlerim..

noel babayı kesip yicektik gerçi ama kaçtı gene elimizden yakalayamadık :)

Merry Christmas / iyi yıllar[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Mesaj tarihi:
evdeyim ve hastayım :([signature][hline]Steve Ballmer, bir Microsoft seminerinde demiş ki:
-VAAAAAAAUV VAAAAAAAUV VAAAAAAUV!
-I have four words for you! I love this company!
-VAUUUUUUUUUUUV VAUUUUUUUUUV VAUUUUUV

"General Grevious çok çok uzun zaman önce çok çok uzak bir galakside geçimini mutfak robotluğu yaparak kazanmaktadır.Evet ne yazık ki o bir BİLENDIR!"
Mesaj tarihi:
evdeyim aile tanıdık eş-dost vs var ev de ama alakam yok hicbiriyle kapandım odama ve paticik takılıyorum, muzık dınlıyorum.

ilerleyen saatlerde de boyle gececek sanırım...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
*!Maedhros'a sarılır*
mutsuzluk boş bir hayat öss derdi felan nasıl bir yılbaşı geçirebilir insan??[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
al 1'de buradan yak

• Yeni Oluştur...