Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 *!parmak kaldırır*[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 109)
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Estellerdeyiz dimi estel ?[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Alkolün sınırları zorlanacak bu gece! Gerekiyor... sabah amcamın ölüm haberini aldım... Açıkçası sevmezdim ama olsun :([signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Tauren Shaman
Dev Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 sanırım bende geçireceğim...Adverstiment ; Orc Poposuna Destek [signature][hline]Emektar Pati ÜyesiSince 2000[Bu mesaj darth_devhochi tarafından 31 Aralık 2004 18:43 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj darth_devhochi tarafından 31 Aralık 2004 18:43 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj darth_devhochi tarafından 31 Aralık 2004 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Albert Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 bende evdeyim bugun. cekicem kafayi ehaeh.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 evde olucam büyük ihtimal. hayatımdaki sayılı hatalardan birini yaparak pirates aldım, onu oynuyor olurum heralde:) öss öss yapılacak iş değildi ama yaptık bi kere ehehe tv açmayı düşünmüyorum şahsen, açarsam muhtemelen haber kanalı falan açarım. şahsen gıcığım yeni yıl programlarına.[signature][hline]beş hececiler
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ewdeyiz 3 kisi[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: Dorsia, 31 Aralık 2004 19:09 tarihinde demiş ki: bilet alıp da milyoner olma hayalleriyle tutuşan yok mu aramızda? Paticik azda olsa mantıklı insanlar communitysidir.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Desolator Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 walla UltraPsycho bize gelecek.. evdeyiz.. yine içecez... *!Akşam için aldığı içkileri kontrol eder* kesin içecez :D[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 septibap ile iççez bizde.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: _Dalamar_, 31 Aralık 2004 18:40 tarihinde demiş ki: Alkolün sınırları zorlanacak bu gece! Gerekiyor... sabah amcamın ölüm haberini aldım... Açıkçası sevmezdim ama olsun :( başın sağolsun...
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Ben evdeyim.[signature][hline]Yobazım ama para bende.
Norak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 tam olarak evde değilim aslında okul yurdundayım, gece bi ara arkadaşlara da uğrıcam ayakta kalan olursa tabi :D ama genel olarak şöle gecicek sanıyorum: paticik, yemek, kola, cips, paticik, çikolata, tv, fr kitabı, paticik...gece bi arada müzik dinlerim.. noel babayı kesip yicektik gerçi ama kaçtı gene elimizden yakalayamadık :) Merry Christmas / iyi yıllar[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 bende burdayım:lol::lol:[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 evdeyim ve hastayım :([signature][hline]Steve Ballmer, bir Microsoft seminerinde demiş ki: -VAAAAAAAUV VAAAAAAAUV VAAAAAAUV! -I have four words for you! I love this company! -VAUUUUUUUUUUUV VAUUUUUUUUUV VAUUUUUV "General Grevious çok çok uzun zaman önce çok çok uzak bir galakside geçimini mutfak robotluğu yaparak kazanmaktadır.Evet ne yazık ki o bir BİLENDIR!"
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 evde ve mutsuz.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 evdeyim aile tanıdık eş-dost vs var ev de ama alakam yok hicbiriyle kapandım odama ve paticik takılıyorum, muzık dınlıyorum. ilerleyen saatlerde de boyle gececek sanırım...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Albert Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 yil basinin pek bi ozelligi yok bana gore ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 evde ve mutsuz biri daa..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices.
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 *!Maedhros'a sarılır* mutsuzluk boş bir hayat öss derdi felan nasıl bir yılbaşı geçirebilir insan??[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak
Head Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 evdeyim , köfte yiyom[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 aldım votkami fantamı yanıma içe içe tv kartından yılbası özellere bakaraktan mp3 dinliyorum.. güzel güzel[signature][hline]öttürürüm
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ohh biralarımı koydum evde kimsede yok alt kattakilere uyku yok :D[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 hepinize iyi eğlenceler arkadaşlar. ben arkadaşlara akıyorum.[signature][hline]i love this game! youth only zone!
Öne çıkan mesajlar