Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yılbaşını kimler evde geçirecek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şahsen ben öğle yapcam; paticik, tv filan
bu konuda yalnızmıyım diye merak ettim
bu arada içki tüm kötülüklerin anasıdır dışarı çıkcaklar kendilerini kaybetcek kadar içmesin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
ben gecenin bir bölümünü ailemle ve dostlarımızla kendi evimde bir bölümünü arkadaşlar ile yine arkadaşların evinde geçirecem.[signature][hline]i love this game!
youth only zone!
Mesaj tarihi:
ben de evdeyim. ya msnde yada tv izliyo olurum.bugün de berbat bi gün nedense hava kapalı fln. oof[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Mesaj tarihi:
-"yılbaşını kimler evde geçirecek"
-ben.

malesef evdeyim.. :(
ama sonuna kadar mutlu olacağım akşamın geceyi, gecenin sabahı bulduğu vakitlerde..[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı...
Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK...

i
cq ¦ msn ¦ mail

You want the greatest thing
The greatest thing since bread came sliced
You've got it all you've got it sized
Like a friday fashion show
Teenager cruising in the corner
Trying to look like you don't try
Mesaj tarihi:
evde ailemle beraber girecem ben de yeni yıla. dinlenicem, kafamı toparlicam, geçen yılı değerlendirecem, derin düşüncelere dalacam, önümdeki yıl için planlar yapacam vs. vs. vs...[signature][hline]Jaan, 26 Aralık 2004 23:09 tarihinde demiş ki:
ÜĞstak atta odayı kısıp giridik.
Mesaj tarihi:
Tek başıma geçirmekten artık nefret eder oldum . Yine yalnızım yine tekim & yine evdeyim Pffffffffffffff.[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|
Mesaj tarihi:
evdeyim, ailem + kuzen + amcam olcak ama sınav haftası olduğu için ben ders çalışıo olcam, yada en azından çalışmaya çalışıo olurum (şu anda niye çalışmıyorum? = demin çalışıyodum walla hiç farketmedim buraya nasıl geldiğimi :p) rezil bi olay sınav haftası sux[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Mesaj tarihi:
İnler ve cinlerle evdeyim yanımda sadece Devre teorisi notları olacak[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mesaj tarihi:
arkadaşlarla evdeyiz[20 kişi fln]

kişi başına 1kg çöp şiş, 40cc absolut ve 5 bira düşüyo...[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
hic sevmem yilbasinda disari cikmayi... ben de sevgilim, kedimiz ve iki arkadasimizla evdeyim =]

super yemekler yaptim, nefis ickilerimiz kokteyllerimiz var. ooh hastasiyim pijama terlik battaniye uclusunun. sabaha kadar masaustu oyniycaz =]
Mesaj tarihi:
Evde ailem ve misafirlerle beraber doya doya yemek yiyeceğim sonrası internet :)[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Mesaj tarihi:
her zamanki gibi evde ya tv ya bilgisayar karşısında geçireceğim, bir-iki yeri ararım en fazla sosyal aktivite olarak.. :-)

2000 yılını kaçırdık zaten, en azından 2010'a kadar kutlamayı gerektiren birşey yok.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
  • Yeni Oluştur...