kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 ya şimdi benim 2 tane battle net accsi var. birinde diablo var birinde wow. biraz diablo oynayım diyip çıkıyorum sonra wowa gireyim diyorum eziyet oluyor. logout login falan diye. acaba düzgün bir şekilde bilgileri göndererek, bi tanesinde toplarlarmı hepsini ya. içime daraltı geldi cidden ya bu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 olmuyor sordum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 şerefsizler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 isim soyisim aynıysa wow hesabını diablonun olduğu bnet hesabına merge edebilirsin. wow account merge olarak arat. bir ara ücretliydi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Enter the username and password of the World of Warcraft® account you wish to permanently merge into this Battle.net account. You will have the opportunity to merge additional accounts after this process is complete. After merging, you will use your Battle.net account e-mail address and password to log in to this World of Warcraft account https://eu.battle.net/account/management/wow-account-conversion.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 ver sifrelerini ben birlestirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 bu bnet accountu olmayanlar için, değilse direk oyun lisansını ve karakterler için ticket atıyorsun ama dediğim gibi ya merge başına, ya karakter başına ücret alıyorlar. yani senin yaptığın oyun lisansını merge edip accountlar arası karakter transferi yapmak oluyor. bizim bir arkadaş kasmıştı yapmıştı vsde değer mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 oluyor. yeni bir bnet account'u alıcaksın. ticket atıcaksın benim lisansları bu yeni actıgıma atın diye. soyisimleri aynı olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar