herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 "sayacı okuyup tedaşa geliniz. faturalandırılmadı" bunu yazıp bırakmışlar elektrik panosuna. geçenlerde gelip elektronik sayaç takmışlardı. ben bilemenko hangisi benim sayacım, dügmesine bastıkça başka sayılar çıkıyor sayaçta. 1.bunlar neden kendileri okumamıştır? 2.ben okumazsam gitmezsem yaptırımı nedir, keserler mi elektrigi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 not yapıştır benim okumam yazmam yok, herhangi yasak yükümlülüğümde yok diye yapıştır üstüne 1 ay bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 okuma yazmam yok yerine tam olarak şunu kullanabilirsin 'sdfhppğğğüüüüüiiiiiiiiiiibibibibbiibikekekeekçdfçhrl.!!' daha inandırıcı olur sonuçta okuman yazman yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 hayır görevli okuyamamış ben nasıl okuyayım kardeşim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 hayır ben ironik olsun diye söylemiştim zaten kanatçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 kanatçı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 abi kaç kilowatt yazıyorsa not alıp gidiceksin işte :P okunamamış faturanız ordan hesaplayıp ödeme olacaklar, gitmezsende 1 ay ödenmedi diye kesmezler hem okurlar bir dahaki ay. bir sonraki ayda okuyamazlarsa okuyamayacağınız sayacı neden takıyorsunuz dava açıcam de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 k*rt müsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Vingthor said: kanatçı? sana bundan sonra kanatçı diyeceğim. vingden wing çağrışım yaptı bir an. sana kanatçı titleı verilene kadar bana rahat uyku yok kardeş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 ving viking demek lan. vikingler kürt diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 tamam kanatçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 alçak biyolog kanatçı bokbeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 zaalog değil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Lectre said: abi kaç kilowatt yazıyorsa not alıp gidiceksin işte :P okunamamış faturanız ordan hesaplayıp ödeme olacaklar, gitmezsende 1 ay ödenmedi diye kesmezler hem okurlar bir dahaki ay. bir sonraki ayda okuyamazlarsa okuyamayacağınız sayacı neden takıyorsunuz dava açıcam de. bide sayaç ödeme bedeli alırlar degil mi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 yok be o ne, gecikme faizi alabilirler ama itiraz etmezsen. tam salak bunlar açıkcası ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Vingthor said: okuma yazmam yok yerine tam olarak şunu kullanabilirsin 'sdfhppğğğüüüüüiiiiiiiiiiibibibibbiibikekekeekçdfçhrl.!!' daha inandırıcı olur sonuçta okuman yazman yok jhasdkdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 herkesebendengazoz said: "sayacı okuyup tedaşa geliniz. faturalandırılmadı" http://2.imimg.com/data2/HS/HC/MY-954108/counter-book-250x250.jpg ödev mi vermişler lan. oku git bakalım ne diyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Lectre said: yok be o ne, gecikme faizi alabilirler ama itiraz etmezsen. tam salak bunlar açıkcası ya. sayaç okuma bedeli* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 onu senin alman lazım aslında git bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 evet ya. gidince "sayaç okuma bedelini düştüm borcum bu kadar" de bakalım ne diyecekler asdjkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 gitmene felan gerek yok, okunmamış bir şeyin gecikmesini kapamasını yapamıyacaklarına göre en fazla gelecek ay okuduklarında 2 aylık fatura ödersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Qualance'a uyup gitmezsen eğer, şubat ayında çıkan yeni kanuna göre 4 yıla kadar hapis ve para cezası yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 okuyanın makinede kağıdı bitmiştir bastıramadığı için fatura bırakamamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 bence çok harcamışsın sen elektrik. kendisi görürse utanır belki diye sana okutmaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 niye diye yaz kağıda sen de onun kapısın yapıştr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar