Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ciddi anlamda Türkiye`nin ürettiği silahlar ve savaş araçları...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence hiçbiri olmaz.Caponların bizde ne çıkarı var?
Ya allah gostermesin neleri konusuyoruz ya.
Zaten bu devirde sıcak savasa giren bir ahmaktır.İki tarafta kaybetmeye mahkumdur.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum

Mesaj tarihi:
said:
felixxx, 30 Aralık 2004 23:17 tarihinde demiş ki:
bi ara biz Türkler kendimiz Hummer jip üretmeye başlamıştık. Hatta halka da satılacaktı. ne oldu o iş? yattı heralde

Orduya üretim yapan otokar firması zırhlı araç üretiyor Engerek, Akrep , Kısa landrover Uzun landrover ve senin dediğin Cobra Zırhlı Muharebe aracı en son okuduğum yazıda amerikada death valley testlerinden başarı ile geçmişti (Bu arada bu konuları merak ediyorsanız Savunma ve Havacılık dergisi alıp okuyun.) ve Çeşitli taret versiyonları üzerinde çalışılıyor.(Tow2 ANti tank , Oerlikon 30mm top , Stinger anti uçak sistemi.) ha bişi daha var her parçası ile Stinger füzelerini türkiyede üretiyoruz.[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim,
Korku ve dehşetin habercisi...
Mesaj tarihi:
yaw hiç aciz değiliz zaten bizim ordumuz savunma amaçlı yani amerikanın işgalci ordusu ile karşılaştırmayınız buna dayanarak söyleyebilirimki dünyadaki en güçlü ordu bizdedir çünkü +5 defence bonus +10 türk olmamızdan vatanı için savaşırken ölebilmek +3 gibi bir sürü bonusumuz var :D
savunma sanayimiz var bakın saldırı değil savunma
HAVELSAN(hava elektronik sanayi hertürlü update i yapar bu arklar - ASELSAN (kendi üretimimiz olan bir sürü kara radarı yapıyolar telsizler istihbarat araçları v.s) tanklarının her türlü elektronik sistemlerini sürekli olarak geliştiriyolar) - ELROKSAN (elektronik roket sanayi stinger, tow, milan v.s her türlü elektronik roket sistemlerini yapıyolar MKE sadece mermi yapmaz top mühimmatı ve G3'ün tüm modelleri ve G33e, MG3, MP3, havan topu müh. top müh. ayriyetten Ordudonatım 5.kademelerin hepsi fabrikadır örnek veriim ben askerdeyken Compozit başlıkların test sonuçları gelmişti dayanıklılık testleri üretim aşamaları filan 600 $ olan başlık 300 $ a mal ediliyor ayriyetten compozit malzeme helikopter zırhlarında da kullanılıyor ve tamamen Ord. Fabrikalarında üretiliyor[signature][hline]1 milyon e-kart kampanyasına sende katıl
www.tev.org.tr/
Mesaj tarihi:
Savaşları silahlarla değil, ancak ve ancak insanlarla kazanabilirsiniz. Tarihte de böyle oldu, şimdi de böyle, dünya durdukça da böyle olacak.
Eğer inanmış insanlarınız varsa zafer sizindir.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun!
Mesaj tarihi:
said:
Mayh3m, 31 Aralık 2004 00:54 tarihinde demiş ki:
bence öyle birsey olsa zaten jopanyo cin falan bizim yanımızda olur.. ayrıca yunanlıları acayip öldürmek istiyorum..

valla savaş zamanı çıkarı varsa yanında olurlar
bide yunanlıları niye öldürmek istiyon acayip ?
adamlar sana ne yaptı kendi çıkarlarını koruyorlar ve kurtuluş savaşı diyosan adamın dedesinin günahını neden toruna yüklüyosun onlardan ne farkın kalır senin birinden kazık yediysende niye tüm toplumu :) ?[signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
harharhar..ohooo..yakinda siteyi hackleyip hepinizin ip sinden takibe basliycaklar walla..ise bak herkes kormaresal..ordunun tum sirlarini sakidiniz bulbul gibin...

sayki sevki ve mit ciyim ..hayir mesacusets de bulunmadim..
Mesaj tarihi:
eheh coşmuşuz !!
amerikayı ırak'ta beğenmeyenler olmuş.
ancak o bizim süper paşalarımız amerikalılar için "6 aydan önce bağdata giremezler" diyorlardı (tv'lerde).
savaştan önceydi bunlar tikkatinizi çekerim!
altı ay nere iki hafta nere yaniiiii..[signature][hline]

[Bu mesaj armra tarafından 31 Aralık 2004 18:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
metal fırtına adlı bi kitap wardı orda bi kaç şey gerçeklere dayanarak yazılmış ancak bence bazı salakça şeyler war
amerikanlar ellerini kollarını sallıyarak hava yolundan bize girebiliolar halbuki bnm bildiim sadece geçen sene bize yüzlerce nükleer bombalar haricinde her türlü hava saldırısına karşı kouyavak bataryalar verilmişti nato tarafından
ancak o kitapda da bize karadan hiç bişi yapamıolar yaklaşamıolar bile :D[signature][hline]Steve Ballmer, bir Microsoft seminerinde demiş ki:
-VAAAAAAAUV VAAAAAAAUV VAAAAAAUV!
-I have four words for you! I love this company!
-VAUUUUUUUUUUUV VAUUUUUUUUUV VAUUUUUV

"General Grevious çok çok uzun zaman önce çok çok uzak bir galakside geçimini mutfak robotluğu yaparak kazanmaktadır.Evet ne yazık ki o bir BİLENDIR!"
  • Yeni Oluştur...