Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hor görüldüm ;.(

Sequo

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

Marty said:

Cuce said:

değişir. mayalı ıckı ıcmıyolar. distelled iciyolar. bakteri icemezler sonucta ölüde olsa

ahahahahaha ne bicim insanlar var ya

20 yaşındaki kızdan ne gibi bi hayat görüşü bekliyosun abi. bi ateist oluyolar bi vegan sonra bi bakmışın reinada eller havaya, derken eşcinselliği deniyolar falan.

yeni jenerasyonlar cok ilginç.

ama taş gibi hatunlar var amk. iyice sübyancı oldum kahretsin.

dünyama hoşgeldin sdfs

bu nesille okuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Masakari said:

Esh said:

Dworgian said:

sübyancı oldum kahretsin.

işte basına röportaj verirken de böyle kırpıyolla

Böyle de şantaj montaj yapıyorlar.

hiç! aslında esh sevmez öyle

ahahahah tam hürriyet'in bas diye tahrik eden anasayfa butonu olmuş lan bu.

said:
ESH konuştu: Sübyancı oldum ve 20 yaşlarında eşcinsel,ateist, vegan ve elleri havada kızlarla sevişiyorum. RÖPORTAJIN DEVAMI VE SEKSİ FOTOLAR İÇİN TIKLA

basıyon alakası yok böyle. gfdg
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

bende alırdım abi
200 lira kolay mı kazanılıyo maaşımın bilmem kaçta biri derdim dene kadar az aldığım belli olur diye demiyorum.

Valla ben gerçekten zaruri (bkz: sağlık, eve gelen haciz vb) olmadığı sürece ailem dışında kimseden gelecek parayı almam ya. Hani arkadaşımdan bile almam ne blim bırak internetteki bir insanı vs
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Valla ben gerçekten zaruri (bkz: sağlık, eve gelen haciz vb) olmadığı sürece ailem dışında kimseden gelecek parayı almam ya. Hani arkadaşımdan bile almam ne blim bırak internetteki bir insanı vs

ben şimdi cillop gib para yaptım böle iyyy karun kadar zenginim. döndüm dedimki, al dworgian buda senın dır gönlünün istediği gibi harca, benim malım senın malın. keyfine bak biraz sen bakmıycanda kim bakıcak.

almıycanmı yanı kırıcanmı kalbimi?
Sosyal ağlarda paylaş

almam ya. borçlu hissetmeyi sevmiyorum. ha o parayı almayı içten içe isterim belki. sonuçta ihtiyaçlar tonla. ama gerçekten öyle bir durumda kalsam da ben borçlu hissederim sonra, hani ileride bir durum olsa sırf o parayı aldım diye laf etmemezlik yapmak ya da "lan zamanında yardım ettik şimdi bidi bidi" lafıyla karşılaşmak fln istemem.

hayatımda abuk tabirle "kanka" diyip gözüm kapalı herşeyimi emanet edebileceğim 2 insan var. Onları bu genelleme dışında tutuyorum. Zira o insanlara benim yapacağım yardım ya da onların bana yapacağı yardım zaten aile içinde gibi bişey bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

Dworgian said:

ben şimdi cillop gib para yaptım böle iyyy karun kadar zenginim. döndüm dedimki, al dworgian buda senın dır gönlünün istediği gibi harca, benim malım senın malın. keyfine bak biraz sen bakmıycanda kim bakıcak.

almıycanmı yanı kırıcanmı kalbimi?

ben kabul ederim iban pm attım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...