Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Esh said: iyice sübyancı oldum kahretsin. işte basına röportaj verirken de böyle kırpıyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Esh said: Dworgian said: sübyancı oldum kahretsin. işte basına röportaj verirken de böyle kırpıyolla Böyle de şantaj montaj yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Editor said: halen bunun zenginim yalanlarına inanıyormusunuz ? troll ile yalan arasında ki farkı ayırmak lazım artik valla tanımam etmem de forumda bişi söledim diye adam 200tl yolladı. RP yapıcam diye 200 lira yollamam ben kimseye. Bişi değil zengin olsam da yollamam asfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Masakari said: Esh said: Dworgian said: sübyancı oldum kahretsin. işte basına röportaj verirken de böyle kırpıyolla Böyle de şantaj montaj yapıyorlar. hiç! aslında esh sevmez öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 sdeceokuyangenç said: valla tanımam etmem de forumda bişi söledim diye adam 200tl yolladı. RP yapıcam diye 200 lira yollamam ben kimseye. Bişi değil zengin olsam da yollamam asfhs sen de verdin mi ibanını? peheee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 yok tel no verdim ona yolladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 demek istediği... neyse ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Esh said: Marty said: Cuce said: değişir. mayalı ıckı ıcmıyolar. distelled iciyolar. bakteri icemezler sonucta ölüde olsa ahahahahaha ne bicim insanlar var ya 20 yaşındaki kızdan ne gibi bi hayat görüşü bekliyosun abi. bi ateist oluyolar bi vegan sonra bi bakmışın reinada eller havaya, derken eşcinselliği deniyolar falan. yeni jenerasyonlar cok ilginç. ama taş gibi hatunlar var amk. iyice sübyancı oldum kahretsin. dünyama hoşgeldin sdfs bu nesille okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 vermiyon ama almasını bilion demiş. capt. obvious.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 orumcek.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 olum ağlıcaksanız verin no ben size yollıyım lan para tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Dworgian said: Masakari said: Esh said: Dworgian said: sübyancı oldum kahretsin. işte basına röportaj verirken de böyle kırpıyolla Böyle de şantaj montaj yapıyorlar. hiç! aslında esh sevmez öyle ahahahah tam hürriyet'in bas diye tahrik eden anasayfa butonu olmuş lan bu. said: ESH konuştu: Sübyancı oldum ve 20 yaşlarında eşcinsel,ateist, vegan ve elleri havada kızlarla sevişiyorum. RÖPORTAJIN DEVAMI VE SEKSİ FOTOLAR İÇİN TIKLA basıyon alakası yok böyle. gfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 sdeceokuyangenç said: olum ağlıcaksanız verin no ben size yollıyım lan para tamam bende alırdım abi 200 lira kolay mı kazanılıyo maaşımın bilmem kaçta biri derdim dene kadar az aldığım belli olur diye demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 maasimin 3de 1i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 bu arada propoganda fena deil lan. fosil tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Black-ice said: bende alırdım abi 200 lira kolay mı kazanılıyo maaşımın bilmem kaçta biri derdim dene kadar az aldığım belli olur diye demiyorum. Valla ben gerçekten zaruri (bkz: sağlık, eve gelen haciz vb) olmadığı sürece ailem dışında kimseden gelecek parayı almam ya. Hani arkadaşımdan bile almam ne blim bırak internetteki bir insanı vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 sdeceokuyangenç said: olum ağlıcaksanız verin no ben size yollıyım lan para tamam lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 yollamam olum zaten şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 sen kimsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Black-ice said: http://s15.postimg.org/i3lpky8xn/coolstorysequo.jpg ABIIII HAHAAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 forumu hacklediler koşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Dworgian said: Valla ben gerçekten zaruri (bkz: sağlık, eve gelen haciz vb) olmadığı sürece ailem dışında kimseden gelecek parayı almam ya. Hani arkadaşımdan bile almam ne blim bırak internetteki bir insanı vs ben şimdi cillop gib para yaptım böle iyyy karun kadar zenginim. döndüm dedimki, al dworgian buda senın dır gönlünün istediği gibi harca, benim malım senın malın. keyfine bak biraz sen bakmıycanda kim bakıcak. almıycanmı yanı kırıcanmı kalbimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 almam ya. borçlu hissetmeyi sevmiyorum. ha o parayı almayı içten içe isterim belki. sonuçta ihtiyaçlar tonla. ama gerçekten öyle bir durumda kalsam da ben borçlu hissederim sonra, hani ileride bir durum olsa sırf o parayı aldım diye laf etmemezlik yapmak ya da "lan zamanında yardım ettik şimdi bidi bidi" lafıyla karşılaşmak fln istemem. hayatımda abuk tabirle "kanka" diyip gözüm kapalı herşeyimi emanet edebileceğim 2 insan var. Onları bu genelleme dışında tutuyorum. Zira o insanlara benim yapacağım yardım ya da onların bana yapacağı yardım zaten aile içinde gibi bişey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Cuce said: Dworgian said: Valla ben gerçekten zaruri (bkz: sağlık, eve gelen haciz vb) olmadığı sürece ailem dışında kimseden gelecek parayı almam ya. Hani arkadaşımdan bile almam ne blim bırak internetteki bir insanı vs ben şimdi cillop gib para yaptım böle iyyy karun kadar zenginim. döndüm dedimki, al dworgian buda senın dır gönlünün istediği gibi harca, benim malım senın malın. keyfine bak biraz sen bakmıycanda kim bakıcak. almıycanmı yanı kırıcanmı kalbimi? ben kabul ederim iban pm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 ha ben gancığım yanı, senı borca sokup sonra kötü yola düşürücem, ev araba aalıcam senet imzalatcam. tamam bu kadarmıs lan. zınnık koklattırsam sana na suraya yazıyom namertim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar