MrLevie Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Arkadaşlar şöyle bir maddeye denk geldim, bilenler varsa bir danışmak istedim. said: Ayrıca, posta/hızlı kargo yoluyla gelen ve değeri 150 Avroya kadar olan eşya için uygulanan muafiyet bir takvim yılında en fazla beş kere kullanılabilmektedir. Bu isim isim kayıt halinde tutuluyor mu gerçekten? Yani atıyorum ben senditten mesela 5 kere sipariş verdim, geldi, 6'ncıdan itibaren vergi mi alıyor? Bir de bunun kaydını neye göre tutuyorlar? Adres? İsim? Bri unique key vardır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 2013 yılı içinde en az 8-10 parça getirdim. Ufak ufak şeylerdi gerçi ama yine de hiç sorun yaşamadım sayı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 farklı gönderilerle değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 tespit edersek alırız için koymuşlar o maddeyi. uğraşmazlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 MrLevie said: farklı gönderilerle değil mi? Evet. Bi cogu çinden geldi. Hepsi otomobil uzerineydi aldiklarimin. Bu yil da 99 dolarlik bisey aldim adama 19 dolarlik gift olarak yollattim. O da gecen hafta geldi problemsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Şimdi şöyle; öncelikle muaf 150eur değil 75eur o bilgi eski malesef. İkinci olarak; örneğin dealextreme gibi china mail shiping yapan yerlerden 1 yıl içerisinde 8-10 parça bile alabilirsin. Sipariş verirken adını farklı yazman yeterli. Ancak amazon.com gibi siteler dhl - i-parcel gibi kargo firmaları ile çalıştıkları için firmalar ülkeden kargoyu çıkarmadan önce "senin ülkende limit varmış kardeş" diyerek senden citizen number istiyorlar. TC kimlik numarası girdiğin takdirde kargoyu çıkartıyorlar. İşte bu şekilde olan kargolar senin TC numarana işlenip kayıt altına alınıyor. Yani annenin tc numarasını belirterek 5 tane iş adresine, kendi tc numaran ile 5 tanede ev adresine toplamda 1 yılda 10 parça alabilirsin. Adreslerde farklı olması lazım. Çakabilirler. Örnek; http://i.hizliresim.com/xRjmJ1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Ayni isimle aliyorum ben ama tabi china post ya da hong kong post herhangi bir kimlik bilgisi istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 isim değişikliğini garanti olsun diye söyledim işte. China shipler tc no istemiyor ama ayştan bir gümrük memuru senin adını anımsar ise; lan bu kaçıncı aynı isme kargo gibilerinden bir kıllık çıkabilir. Garanti olması açısından ship adresinde ad soyad farklı yaz dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 isim, tc , adres farklı yazıyorum ben sıkıntı cıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 http://www.bloomberght.com/haberler/haber/1965095-tufenkci-gumruksuz-alisverislerde-muafiyeti-oranini-30-euroya-dusurduk E hani 150'ye çıkıyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 o ithalat yapanlara yönelik bir uygulamaydı. bizim aldıklarımız hızlı kargoyla gelen eşya kapsamında onlara bir değişiklik yoktu. şimdi 30 euro yapacaklar işte. bokunu çıkardılar tamamen hatta ben saatleri +3'te bırakmanın millet daha çok yaksın daha çok vergi alalım kafasında bir düzenleme olduğunu düşünmeye başladım sfdsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Baktın çok sıkıntı çıkacak gibi aç bi şahıs firması gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar