Dionysus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Msn Listenizdeki bütün kullanicilara Bu mesajı yolarmısınız , bir kalp, (L ) ismininizin sol kösesinde dursun . Böylece yarı kıyamet denilen olayda ölen kardeslerimizi bi sekilde analim.. bu kalp olayi 14 saat önce Afrika da basladi ve Japonyaya kadar gitmesi lazim.. Şimdiden Çok Tesekkürler...[signature][hline]NotoriuS Demiski: vallaha da billaha da dediin gibi yaptım oldu lem ! Saol. :) Hestia Blackrose Msn = [email protected] En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir... This is Dionysus Bknz. Dionysus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 tolga i$in gucun mu yok ya :)[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 koyunca ondan geri gelcekler mi ? hayır.[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 :yapma::yapma::yapma::yapma::yapma::yapma:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 japonyaya gitmesi için bizim üzerimizden mi geçmesi lazım? bir japonla konuşan oldugunu sanmıyorum burda. avrupa afrika ve asya arasında bi köprü oldugumuz dogru ama sanal alemde öyle degil[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 çin çin.. tutti frutti!! ben konuştum bile..[signature][hline]olm nedankoyu tanımıyo musun sen? beni anla ! vız gelir tırıs gider, nedanko istemedi ben bıraktım.. bu kadar.. daldan dala daldan dala.. duydum değil gördüm, duydum kikikikiiiiiiii.. aşık olduğun zaman ben sana soylerim AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bu paticik ahalisi iyice yavşadı, adamın dediğini yapıyorsanız yapın, yapmıyorsanız susun bre deyyuslar[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Ok dir koydumda ee japonyaya ulaştıgını nasıl anlıcaz (ulan ne salağım yaa) Aaaa Tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 yapak bari[signature][hline]uyumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: Mum_Chamber, 30 Aralık 2004 15:00 tarihinde demiş ki: bu paticik ahalisi iyice yavşadı, adamın dediğini yapıyorsanız yapın, yapmıyorsanız susun bre deyyuslar oldu hatta forumu bile okumayalım di mi?[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 japon yok listede[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Benim bi japon ark vardı söledim ona. bizim görev tamam ulaştı japonyaya kalpleri silin beyler :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: Pyr0, 30 Aralık 2004 15:20 tarihinde demiş ki: said: Mum_Chamber, 30 Aralık 2004 15:00 tarihinde demiş ki: bu paticik ahalisi iyice yavşadı, adamın dediğini yapıyorsanız yapın, yapmıyorsanız susun bre deyyuslar oldu hatta forumu bile okumayalım di mi? böyle anlamsız postlar atacaksan okumaman benim için daha hayırlı.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Ya kusra bamyayın ama cidden msnden sabahtan beir bu mesaj geliyo 8-10 defa geldi. Şimdi gelen mesajı yazmak istiyorum.. Msn'de Ismının yanına Yanı kalp imlecı koyan herkes maldır.. !!! Lavugun tekı depremı fırsat bulup sızın gıbı sazanları dusurmeye calısmıstır.. Bız turk mılletıde hemen boyle seylere cok meraklıyız.. Boyle ay tonla msg gelıyor farklı farklı seyler yok efendım bunu kopyala herkese gonder yoksa olursun .. gıbısınden Tekrar soyluyorum bunu Adının yanına L koyunca ve bu msg'ıda herkesse gonderınce kımse akıllanmaz-olenler gerı gelmez sadece sazanlıgınız bellı olur.. Ama bu msg'ı gercekten lıstenızdekı herkese gonderın )[signature][hline]olm nedankoyu tanımıyo musun sen? beni anla ! vız gelir tırıs gider, nedanko istemedi ben bıraktım.. bu kadar.. daldan dala daldan dala.. duydum değil gördüm, duydum kikikikiiiiiiii.. aşık olduğun zaman ben sana soylerim AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 desteleklediğim veya desteklemediğim için değil. ama 8-10 mesajdan sonra bunu görünce çok güldüm. Ha şahsi fikrim bu bir terorist eylem olsaydı anlarımda, doğa olayı ve kalp koymaklada bence bişi olmaz... Yardım yapmak en makbuludur bence..[signature][hline]olm nedankoyu tanımıyo musun sen? beni anla ! vız gelir tırıs gider, nedanko istemedi ben bıraktım.. bu kadar.. daldan dala daldan dala.. duydum değil gördüm, duydum kikikikiiiiiiii.. aşık olduğun zaman ben sana soylerim AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bende koydum :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ben onca ölen insanı düttürük msn nick'imin yanına dandirik bir kalp koyarak anacaksam yazık o insanlara. isteyen koysun da, saçma bir olay.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ben bunu bir anma yöntemi olarak görüyorum.. ve bence başarılı da? şu anda pek çok kişide var o kalpler.. ben listemdeki biri bana bu msg yi gönderene kadar unutmuştum çoktan bu olayı.. pek çok kişi de öyledir bence..[signature][hline]ördek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ya kardeşim işin mi yok ya[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Ya neden geçenlerde istanbulda bombalar patlayınca forumlarda siyah band yerleştirildi diye karşı çıkmadı. Savunduğunuz şey ne kadar saçma şey olduğunu farkı varın lütfen. Ölen onca insan için yas tutmak, onları anmak ne zaman salaklık oldu hiç anlamıyorum. Herkes farkında bu yapılanlar ölenleri geri getirmiyecek. Sizin mantığınızla çanakkale şehitlerini anmakta saçmalalık. Ne yarar getircek ki di mi? Bişi daha böyle duygusal olgularla dalga geçmeden önce biraz düşünün...[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 sembolik? sembol??? Anlamsız sizin için...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 off...msn den arklarda paso bu mesajı yolluyo..çok sıktılar...[signature][hline]böyle hayatın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 abi pasifikten gitsin japonyayaa işi nie uzatıyolar bence çok saçma bir uygulama[signature][hline]1 milyon e-kart kampanyasına sende katıl www.tev.org.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 sevmiyorum böyle şeyleri. aldırmıyorum onun için.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Msn i kapattım bunun yüzünden[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar