Madcat Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Fransuxa said: BİZ NE BİÇİM ÜLKEYİZ LAN. NE BİÇİM BİR ÜLKEYİZ YA. BAŞBAKANIN KARISI MÜREKKEP BALIĞINA BENZİYO ABİ. HALE BAK YA. ELALEMİN BAŞBAKANI METRES TUTUYO KENDİNE MANKEN KARILAR FALAN. BİZİMKİSİNİN KAFASININ ÜSTÜNDE HUBBLE UZAY ÜSSÜ VAR. ALLAHIM YA NOLUR ARTIK YETER YA. BİZEDE BEBİŞ GİBİ KARILAR VER YA ÖF YETMEDİMİ BUNLAR BİZE YA? HE? BENDE ARTIK BÖYLE YIRTMAÇLAR KONUŞMAK İSTİYORUM. PENSİLVANYA YADA CEHAPE LAFI DUYMAK İSTEMİYORUM. MECLİSTE MEMELER GÖRMEK İSTİYORUM. ŞU MEMLEKETİN TEK DERDİ AĞAÇTA KALAN KEDİLER OLSUN İSTİYORUM. ahahaha adam boşalmış lan repini verdim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Google'a Catalina Stefanescu yazınca itüsözlük yüzünden AKP Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit çıkıyor ya. Asıl buna bela okurum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 yirtmaci konusan ulke turkiye galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 YIRTARIM DAĞLARI ENGİNLERİ SIĞMAZ TAŞARIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Fransuxa said: BİZ NE BİÇİM ÜLKEYİZ LAN. NE BİÇİM BİR ÜLKEYİZ YA. BAŞBAKANIN KARISI MÜREKKEP BALIĞINA BENZİYO ABİ. HALE BAK YA. ELALEMİN BAŞBAKANI METRES TUTUYO KENDİNE MANKEN KARILAR FALAN. BİZİMKİSİNİN KAFASININ ÜSTÜNDE HUBBLE UZAY ÜSSÜ VAR. ALLAHIM YA NOLUR ARTIK YETER YA. BİZEDE BEBİŞ GİBİ KARILAR VER YA ÖF YETMEDİMİ BUNLAR BİZE YA? HE? BENDE ARTIK BÖYLE YIRTMAÇLAR KONUŞMAK İSTİYORUM. PENSİLVANYA YADA CEHAPE LAFI DUYMAK İSTEMİYORUM. MECLİSTE MEMELER GÖRMEK İSTİYORUM. ŞU MEMLEKETİN TEK DERDİ AĞAÇTA KALAN KEDİLER OLSUN İSTİYORUM. ADAMSIN SUX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 DoruK said: Curunir said: Alttakiler ilk haliymiş üsttekiler dönüşümleri. biz yırtmaç istemeye devam :) http://www.hurriyet.com.tr/_np/7893/22367893.jpgnerde çirkin varsa kapanmis lan milletin goz zevkini bozarak gunaha girmektense kapanayim bari demisler 1 e yazık olmuş. ama 2nin version 2.0 ına hayır demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 vayarkadaş romanyadan göçen dedelerimin vereceği kararaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Kadin louboutin falan giyiyo meclise girerken vay emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 verse nefessiz gidecek adamlar mmmm gobekli bu meh demisler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 efsane hatunmuş ya, çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Seele said: sabahlara kadar. çıkarmadan 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 HotLine said: Seele said: sabahlara kadar. çıkarmadan 5 offfffff offff ahahahaha lanet yağsın emi ahah offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Fransuxa said: BİZ NE BİÇİM ÜLKEYİZ LAN. NE BİÇİM BİR ÜLKEYİZ YA. BAŞBAKANIN KARISI MÜREKKEP BALIĞINA BENZİYO ABİ. HALE BAK YA. ELALEMİN BAŞBAKANI METRES TUTUYO KENDİNE MANKEN KARILAR FALAN. BİZİMKİSİNİN KAFASININ ÜSTÜNDE HUBBLE UZAY ÜSSÜ VAR. ALLAHIM YA NOLUR ARTIK YETER YA. BİZEDE BEBİŞ GİBİ KARILAR VER YA ÖF YETMEDİMİ BUNLAR BİZE YA? HE? BENDE ARTIK BÖYLE YIRTMAÇLAR KONUŞMAK İSTİYORUM. PENSİLVANYA YADA CEHAPE LAFI DUYMAK İSTEMİYORUM. MECLİSTE MEMELER GÖRMEK İSTİYORUM. ŞU MEMLEKETİN TEK DERDİ AĞAÇTA KALAN KEDİLER OLSUN İSTİYORUM. AFASFDASFDASDFASDFASDFSADFASDFSDFASDFASDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 pascalnouman said: verse nefessiz gidecek adamlar mmmm gobekli bu meh demisler lol this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Masakari said: meh göbek var no thanks http://inciswf.com/1298717011.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 dona patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 http://i.imgur.com/3NMMcfJ.jpg ak partinin simgesi olmuş gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar