Cute Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Beyler sunum yapacağım 3 saatim kaldı ancak makinamda sorun var yardım lazım.Pati powa lazım, Desktopa sağ klik yapamıyorum donup kalıyor.Desktop iconlarımı goruyorum, icon üstüne sağ klik vs.. yapabiliyorum, bilgisayar normal çalışıyor sadece desktop üstünde sağ tuşla müdahale edemiyorum. Hayır birşey yüklemedim, herşey rutin... /Googleladım benden daha extreme sorunlu linklere yolluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Task managerdan explorer.exe yi bir uçur neler değişiyor bir gözlemle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 tabi sonra tekrar başlatacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Bir de windows sürümü nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Abi selam, task managerdan gebertiyorum explorer.exe yi sonra tekrar load ediyorum sorunsuz geliyor gidiyor. Klasörler ile herşeyi yapıyorum herşey düzgün sadece desktop üstüne sağ klik yapınca bekletiyor ve yapmıyor. Windows 7 Ultimate s1 limonlu versiyon Sistemi geri yükleyim mi sizce :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Ccleaner yükleyip tools/startup/contextmenu kısmından gereksiz hatta hepsini disable et düzelirse sonra tek tek neyin yaptığını bulursun. Bu olmaz ise yeni kullanıcı oluşturup oradan tekrar dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 mouse'un sağ tuşu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 bilgisayar açık mı o sırada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 bilgisayarın sag tuşuyla sol tuşunu değiştir. söyle birşey var http://www.sevenforums.com/bsod-help-support/19169-right-click-causes-explorer-crash-fix.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar