Silphatos Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 o ikisi 1.6'nın da sahipleriydi bunun da sahipleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 teke tekte tokat manyağı yaparım bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 valla bana 1v2 gelsinler, 1v1 handikaplı olur bu arada yeni kartlar düşüyo oynarken ne iş dedim, meğerse her 9 dolar ingame purchase'a 1 drop veriyomuş, ve şunu farkettim :( You have spent approximately $90.16 USD in the game after this card set was released. tabii o miktarı çoktan çıkarmışımdır da yine de 3 dolarlık oyuna bu kadar harcama yaptığımı görmek üzdü fdghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 olm 90 dolara alacak ne buldun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Silphatos said: valla bana 1v2 gelsinler, 1v1 handikaplı olur bu arada yeni kartlar düşüyo oynarken ne iş dedim, meğerse her 9 dolar ingame purchase'a 1 drop veriyomuş, ve şunu farkettim :( You have spent approximately $90.16 USD in the game after this card set was released. tabii o miktarı çoktan çıkarmışımdır da yine de 3 dolarlık oyuna bu kadar harcama yaptığımı görmek üzdü fdghjk şu mezarcılığı bi öğretmedin gitti bize sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 S-H said: olm 90 dolara alacak ne buldun :D sadece oyunun menüden ingame alınmış keyler, operationlar, vs o miktar. market harcamalarım hariç ahueuhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Silphatos said: valla bana 1v2 gelsinler, 1v1 handikaplı olur bu arada yeni kartlar düşüyo oynarken ne iş dedim, meğerse her 9 dolar ingame purchase'a 1 drop veriyomuş, ve şunu farkettim :( You have spent approximately $90.16 USD in the game after this card set was released. tabii o miktarı çoktan çıkarmışımdır da yine de 3 dolarlık oyuna bu kadar harcama yaptığımı görmek üzdü fdghjk nerden görüyoruz bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 cs badgedan how do I earn card dropsa tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 ha buldum ve oha diyorum kendime durmak lazım Nasıl daha fazla kart düşürürüm? Oyun içinde harcadığınız paraya ödül olarak fazladan kartlar kazanabilirsiniz. You have spent approximately $216.13 USD in the game after this card set was released. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 bu statlarda clutch dedikleri şey ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 tek kalmışken aldığı roundlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 nip vs virtus.pro, şimdi başladı yetişin.. http://sv.twitch.tv/esltv_cs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 nip salaklık etti mirage'ı sildirmeyip. virtus ağzına ağzına vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Seyircilerden bi kız elindeki pankarta "Neo, the prize at home will be better" diyo, garanti 3some var sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 nip sıçtı ilk mapte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 p90 gerizekalılığı yüzünden oyunu bırakma noktasına geliyorum sürekli. zaten kötü oynuyorum. bide p90 diye bişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 20 küsür maçta 2 kill ne lan abv fliff ilk maç vp'ye gitti. round 2 inferno lets go! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 nip tokatlandı lol fifflaren i kickleselerdi belki bot ile şansları olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 2-1 nip alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 ahah souvenir düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 kutu düştü lan eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Silphatos said: ahah souvenir düşmüş lan yeter bana 3 gündür düşmüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 daha 2. olm :(, 2 mapde 2şer tane daha düşse 4le kapatırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 bana da düşmüyor sıçacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 nasi sacma bisey ya 3 oyroya dusmus kutular. hemde final maci kutulari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar