Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Baba olmusun ama pro olamamisin. 5 serif tim yaptik her gece vurusuyoz gel 6.miz ol
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Hee ramo dun kus oldu havalara uctu sevincten issiz
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 dun attik ya aksam. 12 ye kadar toplanamiyo bizimkiler 2 oyun atip zibariyorum. seriften kusa kustan serife devam :d
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Aiko said: http://steamcommunity.com/profiles/76561198013899386/inventory/ http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/507/963/c89.png bu nasıl bir account. kaç bin dolar var orada?
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 http://i.imgur.com/T0UoTWT.png 4 dolara bizon sattım ya ölsemde gam yemem
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 bikacgundur diyorum mermi attigim yere gitmiyor diye. pingim biraz duzeldi bu aralar onla alakali alisirim heralde diyodum ama degil galiba. su videoya bir bakin fire tusunu enter yaptim mousu sadece ileri alip birakip enter ile ates ediyorum. yukardaki adamin videoya bakiyorum elemanin ikinci attigi mermi bile ustuste gidiyor. benimkinin biri anya biri konyaya gidiyor. normalmi bu ? http://youtu.be/uALQj6jYEQ8
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 bide botlarla video cektim onuda yarin koycam
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 botun kafada sabit duruyor crosshair. 2 mermi bosa gidiyor 3.su hs vuruyor ??
Catze Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 abi bir süredir aynı sorun bende de var ya
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 bu normalse heartstoneda hic sinirlenmeyecegim bal mal diye soz veriyorum. kart oyunumu lan bu random first bullet cinnet gecirttirir adama
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 yine scoutla akıyorum abi acayip bir refleks oldu kafa harici kurşun gitmiyor. sgfdhd ayrıca :csgorankboost.com üyeleriyle karşı karşıya maç yapmak durumunda kaldk :( tahmin edildiği gibi bu arkadaşlar parayla rank kasıyorlardı. 7-3 ten 16-7 ye çevirdi karşıdaki hileci :( ulan tamam birileri bunu satıyor da, alan mal mı abi? zaten seviyen kötüyse orda barınamazsın ki.. hadi barındın, seni taşıyan takım arkadaşlarına yazık değil mi. düşünsene abi random girmişsin, kendi seviyende adam bekliyorsun ama yok, herif eagle-Bot. şu tip şeylerle oyun çok ayağa düştü bence, aynı rezillikler knight ta yaşanıyordu bir tek. gerçi orda 3rd party satanlardan biri bendim ama olsun sdfuha.
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 -Crawler- said: http://aim400kg.ru/ Aim çalışacak arkadaşlar sizi şöyle alalım. abi bi bok beceremedim ben ya niye böyle oldu 1 2 tane anca falan vurmuşumdur
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Odeon said: bu normalse heartstoneda hic sinirlenmeyecegim bal mal diye soz veriyorum. kart oyunumu lan bu random first bullet cinnet gecirttirir adama abi öyleyse bug vs bişey olmalı. oyunun tooltip inde bile "keskin nişancılar ak 47 yi direk atılan birinci atış için tercih ederler" benzeri yazı var
khazadum Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Sizin için sunucu aldım yarın kurulur burda paylaşırım oynarız public biraz :D
Tori Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Abi az önce türkler geldi. 8-1ken karşı takımdan biri TAYYAP ERDAYAN dedi. RTE-kılıçdaroğlu kavgası çıktı voice chatte, ordan konu annelere geldi, 16-9 yenildik. Dünyanın en amele milletiyiz.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 kürt türk kavgası olan versiyonu var bide onun ahahaha,he bide solcu sağcı olanı oyundaki chatten aasfsasfsf
khazadum Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Sunucu ayarlarından anlayan varsa bi pm atsın bana yahu. Çıkamadım işin içinden. Açamadık bir serveri :D
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Tori said: Abi az önce türkler geldi. 8-1ken karşı takımdan biri TAYYAP ERDAYAN dedi. RTE-kılıçdaroğlu kavgası çıktı voice chatte, ordan konu annelere geldi, 16-9 yenildik. Dünyanın en amele milletiyiz. o da ne ki, geçenlerde amerikalı bir arap geldi bizim takıma. neyse türk olduğumuzu öğrenince URDUGAN I GORDUN MU? CANLI GORDUN MU . GREAT LEADER TURKISH ECONOMY ILLUMINATI filan saydırmaya başladı. AZ KALMIŞ ILLUMINATI HEPIMIZI HALLEDİCEKMİŞ. tapeler filan montaj diyordu o da. sonra bizim arkadaş karşı takımdakilerden birisine sövdü. bu da kendine sövüldü sandı ve vurdu bunu kafasından. niye vurdun diyorum "anama sövdü" diyor. bir de yine şu 3 kuruşluk ingilizcesiyle gramer, pronunciation dersi verenler var. koysan 2 kelime edemez, halen benden londra aksanı bekliyorlar. hazır yazmışken son günlerde yaşadığım bir olayı anlatayım, hatta hepimiz yaşıyoruzdur. karşı takımda aimbot olduğunu düşünün, ara ara gelir, ya da direk wh, çok barizdir, arkadaşınızı sokar izlettirsiniz filan bariz hile. şimdi bu durumda karşı takıma "kick him" demek ne derece mantıklı? yine de dedik , demişsinizdir ve sonuç hep aynı. free win mantığıyla adamlar mutlu mesut arada bize de sövüyorlar. ve şimdi bomba geliyor. benim takımımda bir aimbot var. ulan bütün takım, allah belasını versin hileciyi atalım moduna girdi. karşı takımda gazlıyor. iki de bir oylama açmalar. ulan gerizekalılar atarsak 4 kişi kalıcaz dememe rağmen önce beni kiclediler, sonra da muhtemelen o elemanı..( ulan aimbot niye benim kicklenmeme onay verdi onu anlamadım bak işte ) bir gün de karşı takımdaki hilekar kicklensın ulan, bu abes cins şeyler beni bulmasın.
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 friend listimde nova1-4 arasi olan kim varsa master guardian 1 ve 2 oldular. 7-8 kisi bir anda. bu adamlar hayatta guardian gormemis adamlar. goreni de 2 macta tekrar dibe inerdi normalde. hani biri ikisi oyununu gelistirmis olsun da, topluca hidayete erip evliya olmadi ya bu adamlar. bu aralar rank sisteminde bisiler mi oluyor?
Desqpio Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Namessar said: friend listimde nova1-4 arasi olan kim varsa master guardian 1 ve 2 oldular. 7-8 kisi bir anda. bu adamlar hayatta guardian gormemis adamlar. goreni de 2 macta tekrar dibe inerdi normalde. hani biri ikisi oyununu gelistirmis olsun da, topluca hidayete erip evliya olmadi ya bu adamlar. bu aralar rank sisteminde bisiler mi oluyor? evet, reddit'te de dönüyor aynı muhabbetler. bişiyler yapmışlar rank hedelerine, saçma sapan olaylar dönüyor.
0ne Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 bugün markeloff streaminde denk geldim, karsı takım 14-7 den cheat acıp 16-14 aldı ya oyunu, adam 500 metreden deagle la tak tuk cakıyo herkese, report falan da hak getire, hadi silver ranklerde yapıyonuz eyv da, adam global elite lan, koyar mm de cheater'a yenilip rank düsmek.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 0ne said: bugün markeloff streaminde denk geldim, karsı takım 14-7 den cheat acıp 16-14 aldı ya oyunu, adam 500 metreden deagle la tak tuk cakıyo herkese, report falan da hak getire, hadi silver ranklerde yapıyonuz eyv da, adam global elite lan, koyar mm de cheater'a yenilip rank düsmek. csgorankboost.com adamın nicki de bu, ekledim. rank kasıyorlar ve satıyorlar. aslına bakarsan rank kastığı admalar fena değil ama şerif seviyesinde oynayan/olan elemanı supreme, global de oynatıyorlar. bunun bir kaç avantajı olsa da, kaçınılmaz son o adam için şerif tekrar. sonuçta prolarla oynayınca az çok bir şeyler öğreniyorsun. supreme bir elemanla oynuyoruz, adam smoke u öyle bir atıyorki tarlaya girer gibi B ye giriyor D2 de. tek başına boşaltıp gelin filan diyor. belki bu tip şeylerdir bu rank kasılmasındaki amaç. elemanı ekledım, sisteminizi denemek istiyorum dedim. oyuna giriyorsun bildiğin ilk round da teslim oldu adamlar. biz 16 ya kadar boşuna beklemişiz kanıttırmamak lazımmış ahaha.
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 dikkat et senin acc.de patlamasın. valla bi kaç report a bakar.
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Başta farklı bir tondan giriyor aslında, çok klasik Ben Stiller komedisi gibi başlıyor yarısından itibaren farklılaşıyor, olgunlaşıyor adam ve hikaye. EDIT: Satış rakamı olayı fake'miş ama bıçak gerçek. Sahibi 16-20 yaşında İsveç'li biriymiş. http://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/22zp95/stattrak_m9_crimson_fn_for_24000_picture_is_fake/
Öne çıkan mesajlar