Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aiko said:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198013899386/inventory/
http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/507/963/c89.png

bu nasıl bir account. kaç bin dolar var orada?
Mesaj tarihi:
bikacgundur diyorum mermi attigim yere gitmiyor diye. pingim biraz duzeldi bu aralar onla alakali alisirim heralde diyodum ama degil galiba.

su videoya bir bakin
fire tusunu enter yaptim mousu sadece ileri alip birakip enter ile ates ediyorum.

yukardaki adamin videoya bakiyorum elemanin ikinci attigi mermi bile ustuste gidiyor. benimkinin biri anya biri konyaya gidiyor.

normalmi bu ?

http://youtu.be/uALQj6jYEQ8
Mesaj tarihi:
yine scoutla akıyorum abi acayip bir refleks oldu kafa harici kurşun gitmiyor. sgfdhd

ayrıca :csgorankboost.com üyeleriyle karşı karşıya maç yapmak durumunda kaldk :( tahmin edildiği gibi bu arkadaşlar parayla rank kasıyorlardı. 7-3 ten 16-7 ye çevirdi karşıdaki hileci :(

ulan tamam birileri bunu satıyor da, alan mal mı abi? zaten seviyen kötüyse orda barınamazsın ki.. hadi barındın, seni taşıyan takım arkadaşlarına yazık değil mi. düşünsene abi random girmişsin, kendi seviyende adam bekliyorsun ama yok, herif eagle-Bot.

şu tip şeylerle oyun çok ayağa düştü bence, aynı rezillikler knight ta yaşanıyordu bir tek. gerçi orda 3rd party satanlardan biri bendim ama olsun sdfuha.
Mesaj tarihi:
Odeon said:

bu normalse heartstoneda hic sinirlenmeyecegim bal mal diye soz veriyorum.

kart oyunumu lan bu random first bullet cinnet gecirttirir adama

abi öyleyse bug vs bişey olmalı. oyunun tooltip inde bile "keskin nişancılar ak 47 yi direk atılan birinci atış için tercih ederler" benzeri yazı var
Mesaj tarihi:
Abi az önce türkler geldi.

8-1ken karşı takımdan biri TAYYAP ERDAYAN dedi.

RTE-kılıçdaroğlu kavgası çıktı voice chatte, ordan konu annelere geldi, 16-9 yenildik.

Dünyanın en amele milletiyiz.
Mesaj tarihi:
Tori said:

Abi az önce türkler geldi.

8-1ken karşı takımdan biri TAYYAP ERDAYAN dedi.

RTE-kılıçdaroğlu kavgası çıktı voice chatte, ordan konu annelere geldi, 16-9 yenildik.

Dünyanın en amele milletiyiz.

o da ne ki, geçenlerde amerikalı bir arap geldi bizim takıma. neyse türk olduğumuzu öğrenince URDUGAN I GORDUN MU? CANLI GORDUN MU . GREAT LEADER TURKISH ECONOMY ILLUMINATI filan saydırmaya başladı. AZ KALMIŞ ILLUMINATI HEPIMIZI HALLEDİCEKMİŞ. tapeler filan montaj diyordu o da. sonra bizim arkadaş karşı takımdakilerden birisine sövdü. bu da kendine sövüldü sandı ve vurdu bunu kafasından. niye vurdun diyorum "anama sövdü" diyor.

bir de yine şu 3 kuruşluk ingilizcesiyle gramer, pronunciation dersi verenler var. koysan 2 kelime edemez, halen benden londra aksanı bekliyorlar.

hazır yazmışken son günlerde yaşadığım bir olayı anlatayım, hatta hepimiz yaşıyoruzdur.

karşı takımda aimbot olduğunu düşünün, ara ara gelir, ya da direk wh, çok barizdir, arkadaşınızı sokar izlettirsiniz filan bariz hile.

şimdi bu durumda karşı takıma "kick him" demek ne derece mantıklı? yine de dedik , demişsinizdir ve sonuç hep aynı. free win mantığıyla adamlar mutlu mesut arada bize de sövüyorlar.

ve şimdi bomba geliyor. benim takımımda bir aimbot var. ulan bütün takım, allah belasını versin hileciyi atalım moduna girdi. karşı takımda gazlıyor. iki de bir oylama açmalar. ulan gerizekalılar atarsak 4 kişi kalıcaz dememe rağmen önce beni kiclediler, sonra da muhtemelen o elemanı..( ulan aimbot niye benim kicklenmeme onay verdi onu anlamadım bak işte )

bir gün de karşı takımdaki hilekar kicklensın ulan, bu abes cins şeyler beni bulmasın.
Mesaj tarihi:
friend listimde nova1-4 arasi olan kim varsa master guardian 1 ve 2 oldular. 7-8 kisi bir anda. bu adamlar hayatta guardian gormemis adamlar. goreni de 2 macta tekrar dibe inerdi normalde. hani biri ikisi oyununu gelistirmis olsun da, topluca hidayete erip evliya olmadi ya bu adamlar.

bu aralar rank sisteminde bisiler mi oluyor?
Mesaj tarihi:
Namessar said:

friend listimde nova1-4 arasi olan kim varsa master guardian 1 ve 2 oldular. 7-8 kisi bir anda. bu adamlar hayatta guardian gormemis adamlar. goreni de 2 macta tekrar dibe inerdi normalde. hani biri ikisi oyununu gelistirmis olsun da, topluca hidayete erip evliya olmadi ya bu adamlar.

bu aralar rank sisteminde bisiler mi oluyor?

evet, reddit'te de dönüyor aynı muhabbetler. bişiyler yapmışlar rank hedelerine, saçma sapan olaylar dönüyor.
Mesaj tarihi:
bugün markeloff streaminde denk geldim, karsı takım 14-7 den cheat acıp 16-14 aldı ya oyunu, adam 500 metreden deagle la tak tuk cakıyo herkese, report falan da hak getire,

hadi silver ranklerde yapıyonuz eyv da, adam global elite lan, koyar mm de cheater'a yenilip rank düsmek.
Mesaj tarihi:
0ne said:

bugün markeloff streaminde denk geldim, karsı takım 14-7 den cheat acıp 16-14 aldı ya oyunu, adam 500 metreden deagle la tak tuk cakıyo herkese, report falan da hak getire,

hadi silver ranklerde yapıyonuz eyv da, adam global elite lan, koyar mm de cheater'a yenilip rank düsmek.

csgorankboost.com

adamın nicki de bu, ekledim. rank kasıyorlar ve satıyorlar. aslına bakarsan rank kastığı admalar fena değil ama şerif seviyesinde oynayan/olan elemanı supreme, global de oynatıyorlar.

bunun bir kaç avantajı olsa da, kaçınılmaz son o adam için şerif tekrar. sonuçta prolarla oynayınca az çok bir şeyler öğreniyorsun.

supreme bir elemanla oynuyoruz, adam smoke u öyle bir atıyorki tarlaya girer gibi B ye giriyor D2 de. tek başına boşaltıp gelin filan diyor. belki bu tip şeylerdir bu rank kasılmasındaki amaç.

elemanı ekledım, sisteminizi denemek istiyorum dedim. oyuna giriyorsun bildiğin ilk round da teslim oldu adamlar. biz 16 ya kadar boşuna beklemişiz kanıttırmamak lazımmış ahaha.
Mesaj tarihi:
Başta farklı bir tondan giriyor aslında, çok klasik Ben Stiller komedisi gibi başlıyor yarısından itibaren farklılaşıyor, olgunlaşıyor adam ve hikaye.

EDIT: Satış rakamı olayı fake'miş ama bıçak gerçek. Sahibi 16-20 yaşında İsveç'li biriymiş.

http://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/22zp95/stattrak_m9_crimson_fn_for_24000_picture_is_fake/
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...