Tori Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Abi saçlı sakallı hayvan gibi herifim. Sınav kağıtları iş dökümanları ortalarda geziyor. Bugün eve usta geldi. Herif yine de aldırmadı CANIM YA OKUYACAN YA BÖYLE BENİM GİBİ BİR MESLEĞİN OLACAK'dan girdi, ben istemeye istemeye kpssden toefllardan bahsedince beyin yetmedi BABA PARA KAZANIYOR NASOLSA DİMİ EHÜEHÜ'den çıktı. Niye lan. Bir tane ustanın/tesisatçının/random mavi yakalının EVİN YENİ YETME ÇOCUĞUNA DERS VEREYİM EHEHE egosunun olmadığını görmedim lan. 26 yaşında iş-güç sahibi ve ailesinin değil kendi evine gittiğim çocuk olsa da önemli değil, dur şuna bir hayat dersi vereyim. edit: pic related http://westerlund10.wikis.birmingham.k12.mi.us/file/view/Plebians.jpg/210849002/Plebians.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=PGReY0F-hgI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 egodan ziyade adam konuşacak başka konu bulamıyordur ne yapsın. hem konuşkan biri olmasa bu sefer de asık suratlı olur ona da bi dövmediği kaldı adamın arkadaş dersiniz. size de hiç yaranılmıyor ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 siradaki konu: Konusan Taksiciler -memleket nere? -yok yok, aslen nerelisin? -coluk cocuk var mi? ve niceleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Abi herif 3 saat SEN ÜNİVERSİTE OKUMUŞUN AMA BEN HAYATI OKUDUM kalıbından ego tatmini yaptı, kinjo sen nediyong ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 taksiciyle konuşacka ruh hali yoksa arkaya oturup ölü takliid yapmak lazım. başka türlü kurtuluş yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Roleplaying since 2001. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 benim yeni zevkim taksici trollemek one oturup taksiciye bakiyorum tartiyorum biraz, potansiyel varsa AKP'li rp'si yapiyorum.ama bol ironik yer yer retorik sorular seklinde. taksici mindfuck olunca da noktaliyorum sohbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 neyse karı kız muhabbetine girmemiş. ssdfgfdkjdjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 bana geçen gece şöyle bi müşteri aldım böyle emdim böyle gömdüm muhabbeti gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Adamların herhangi bir fiziksel efor sarfetmeden para kazanan insanlara default gıcığı var Taksiciler ayrı dünya, adamlar resmen sarhoş eğlencesi oluyorlar lan yazık. Geçen mekandan bir milyon çıktık, önde oturuyorum takside, arkadan gerizekalının teki şoförün doğum günüymüş bugün diye salladı, abi bu mutlu gününde kullanma bırak ben kullanayım diye bütün yol darladım herifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 takside öne oturuyorum yine de konuşmuyo şeferler, çekiniyolar galiba çok iyi olduğum için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Marty said: siradaki konu: Konusan Taksiciler -memleket nere? -yok yok, aslen nerelisin? -coluk cocuk var mi? ve niceleri.Şuna özellikle kıl oluyorum. Nerelisin diye soruyorlar İzmitliyim diyorum, yok yok aslen nerelisin İzmitli olamazsın İzmit'in yerlisi çingenedir diyorlar bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 senko said: benim yeni zevkim taksici trollemek one oturup taksiciye bakiyorum tartiyorum biraz, potansiyel varsa AKP'li rp'si yapiyorum.ama bol ironik yer yer retorik sorular seklinde. taksici mindfuck olunca da noktaliyorum sohbeti. mindfuck olmaz ya, ironi bizim milletin ruhunda var. gencler iciyo miciyo dejenere olmuslar diyen adam 2 dk sonra raki balik muhabbeti yapip haftasonunda da discoda votka icip pop muzikte halay cekerek rus pesinde kosuyo. karisi ve cocuklari da memleketinde para yollasin diye bekliyo bu arada. bizim millette mindfuck yok. fuck var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 @marty (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 dersi alıp alıp sonra foruma gelip çemkirmen daha kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar