Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Elementary çok iyi diyolar, izlemediğim için yorum yapamıyorum. Diğerleri konusunda iddiam sürüyor. Arrow, PoI falan Buffy'den iyi demeyin yani. It's always Sunny in Philidelphia'ya birkaç bölüm tahammül ettim zaten, devamını izletmek için bölüm başı para ödemeleri falan lazım heralde izleyiciye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Rewendor said: It's always Sunny in Philidelphia'ya birkaç bölüm tahammül ettim zaten, devamını izletmek için bölüm başı para ödemeleri falan lazım heralde izleyiciye. http://i.imgur.com/KMeL2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 zevksizliğin tanımısın rewendor red'le yarışırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 saydığım dizilerin hepsi gayet iyi. arrow izlemedim hiç, poi ne onu da bilmiyorum. bilmediğime göre kötüdür kesin hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Archer kadar gerizekali baska dizi var mi ya? Ne cizimleri duzgun ne icerik duzgun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Constantine kacinci bolumde bu arada ? Amazon'da en son 5. bolum varmis, 2 gunde bitti dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Zamanında House, Dexter falan varken o sayılanlar çok çok zayıf kalıyor. Yazık yahu adam gibi dizi bulamayınca millet neleri dizi sanıp da baştacı etmiş kendine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Aluriel said: zevksizliğin tanımısın rewendor red'le yarışırsın It's always sunny'i beğenen insan zevk ve zevksizlik konusunda yorum yapmasın ya, badanacıdan "o da boya yapıyo sonuçta, meslektaş sayılır" diye rönesans sanatı hakkında bilgi almaya çalışmak gibi bir şey bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Rewendor said: Zamanında House, Dexter falan varken o sayılanlar çok çok zayıf kalıyor. Yazık yahu adam gibi dizi bulamayınca millet neleri dizi sanıp da baştacı etmiş kendine :) boardwalk empire mı kötü? homeland mi? hell on wheels mi? fargo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Rewendor said: Aluriel said: zevksizliğin tanımısın rewendor red'le yarışırsın It's always sunny'i beğenen insan zevk ve zevksizlik konusunda yorum yapmasın ya, badanacıdan "o da boya yapıyo sonuçta, meslektaş sayılır" diye rönesans sanatı hakkında bilgi almaya çalışmak gibi bir şey bu :( trollüyorsan iyi baya ama ciddiysen diyecek bişey bulamıyorum heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Son iki sezondur listeme eklenen tek yeni dizi Blacklist, kötü gidiyor dizi sektörü bu aralar. Rebels bu sezon listeye eklenebilir gibi duruyor sadece. Dizi modunda olmayan House of Cards ve Lilyhammer var bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 buffy'i yüceltirken şaka yapıyosunuz di mi huehuehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 O zaman let's take trolling to a whole new level. Buffy'nin sezonunu ortalama 4-4.5 milyon kişi izlemiş ABD'de. Homeland'in en yüksek (bak ortalama demiyorum) 1.95 milyon. Üstelik ABD nüfusunun Buffy döneminde 275M, şu anda 320M civarı olduğunu düşünürsek Buffy izleyen sayısı Homeland izleyenin neredeyse 3 katı. It's Always Sunny in Philidelphia denen dizi denmeyecek tırt şeye wikipedia rating koyacak kadar bile değer vermemiş (doğal olarak) ama diğer kaynaklara şöyle bi göz attım, 1 milyonu bile göremiyor, 700k'larda takılı kalıyor. Hatta sonlara doğru 400k'lara düşüyor. Hatta daha ilk çıktığında bileti kesildiği için Danny DeVito'yu koşa koşa nasıl 2. sezon başına yerleştirerek raiting boosta oynadıklarına dair haberler var :D Fargo için daha kıyaslama yapacak bi istatistik yok, yeni bir dizi. Broadwalk Empire ortalamada olmasa da "en çok izlenen bölümleriyle" aşağı yukarı Buffy'nin ortalamasını yakalamış. Tabii arada geçen yıllardaki nüfus artışına göre oranlama yaptığımızda dikiz aynasından görülebiliyor ancak. Falan filan. Yani özetle rakamlar diyor ki, dizi diye izlediğiniz şeyeler diz çöküp Buffy önünde tövbe edip aman dilesinler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 BEN KAZANDIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Adam azili troll cikti asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Silphatos said: buffy'i yüceltirken şaka yapıyosunuz di mi huehuehuehe bi ara bende merak ettim sunu.. baya seveni vardi. deniyim dedim. olmadi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Öyle Breaking Bad gibi Weeds gibi "misyoner amaçlı" piyon dizi de değil Buffy, delikanlı dizi. Yoksa ABD hükümetinin adım adım ot kullanımını yasalaştırmak halkı buna yöneltmek için ucundan uyuşturucu konulu dizi yapalım tabuları yıkalım diye yapılmış dizilere prim verenlerin değerini bilmemesi doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Rewendor said: O zaman let's take trolling to a whole new level. Buffy'nin sezonunu ortalama 4-4.5 milyon kişi izlemiş ABD'de. Homeland'in en yüksek (bak ortalama demiyorum) 1.95 milyon. Üstelik ABD nüfusunun Buffy döneminde 275M, şu anda 320M civarı olduğunu düşünürsek Buffy izleyen sayısı Homeland izleyenin neredeyse 3 katı. It's Always Sunny in Philidelphia denen dizi denmeyecek tırt şeye wikipedia rating koyacak kadar bile değer vermemiş (doğal olarak) ama diğer kaynaklara şöyle bi göz attım, 1 milyonu bile göremiyor, 700k'larda takılı kalıyor. Hatta sonlara doğru 400k'lara düşüyor. Hatta daha ilk çıktığında bileti kesildiği için Danny DeVito'yu koşa koşa nasıl 2. sezon başına yerleştirerek raiting boosta oynadıklarına dair haberler var :D Fargo için daha kıyaslama yapacak bi istatistik yok, yeni bir dizi. Broadwalk Empire ortalamada olmasa da "en çok izlenen bölümleriyle" aşağı yukarı Buffy'nin ortalamasını yakalamış. Tabii arada geçen yıllardaki nüfus artışına göre oranlama yaptığımızda dikiz aynasından görülebiliyor ancak. Falan filan. Yani özetle rakamlar diyor ki, dizi diye izlediğiniz şeyeler diz çöküp Buffy önünde tövbe edip aman dilesinler :) abi salak insan sayısı çok daha fzla, amarikada daha da fazladır oran. o yüzden dandik ama basit ve popüler şeylerin izlenme oranının kaliteli ama complex ve niche şeylere göre fazla olması o kadar anormal değil mesela wire'ın rating buffy'nin belki 10'da 1'idir ama şimdi buffy 10 kat daha mı iyi oluyor wire'dan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 shots fired Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Yani diyorsun ki her sezon 13-15 milyon kişinin izlediği House aptallara yönelik bir dizi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 house izlemedim bilmiyom ama öyledir büyük ihtimal asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 House izlememiş olarak tartışmayı otomatik kaybettin zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 house izlemeyen insanlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 gordon freemanin oynadığı dizi değil mi houz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar