Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Constantine (2014) - NBC

Desqpio

Öne çıkan mesajlar

Elementary çok iyi diyolar, izlemediğim için yorum yapamıyorum.

Diğerleri konusunda iddiam sürüyor. Arrow, PoI falan Buffy'den iyi demeyin yani.

It's always Sunny in Philidelphia'ya birkaç bölüm tahammül ettim zaten, devamını izletmek için bölüm başı para ödemeleri falan lazım heralde izleyiciye.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Aluriel said:

zevksizliğin tanımısın rewendor

red'le yarışırsın

It's always sunny'i beğenen insan zevk ve zevksizlik konusunda yorum yapmasın ya, badanacıdan "o da boya yapıyo sonuçta, meslektaş sayılır" diye rönesans sanatı hakkında bilgi almaya çalışmak gibi bir şey bu :(

trollüyorsan iyi baya ama ciddiysen diyecek bişey bulamıyorum heh
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman let's take trolling to a whole new level.

Buffy'nin sezonunu ortalama 4-4.5 milyon kişi izlemiş ABD'de.
Homeland'in en yüksek (bak ortalama demiyorum) 1.95 milyon.

Üstelik ABD nüfusunun Buffy döneminde 275M, şu anda 320M civarı olduğunu düşünürsek Buffy izleyen sayısı Homeland izleyenin neredeyse 3 katı.

It's Always Sunny in Philidelphia denen dizi denmeyecek tırt şeye wikipedia rating koyacak kadar bile değer vermemiş (doğal olarak) ama diğer kaynaklara şöyle bi göz attım, 1 milyonu bile göremiyor, 700k'larda takılı kalıyor. Hatta sonlara doğru 400k'lara düşüyor. Hatta daha ilk çıktığında bileti kesildiği için Danny DeVito'yu koşa koşa nasıl 2. sezon başına yerleştirerek raiting boosta oynadıklarına dair haberler var :D

Fargo için daha kıyaslama yapacak bi istatistik yok, yeni bir dizi.

Broadwalk Empire ortalamada olmasa da "en çok izlenen bölümleriyle" aşağı yukarı Buffy'nin ortalamasını yakalamış. Tabii arada geçen yıllardaki nüfus artışına göre oranlama yaptığımızda dikiz aynasından görülebiliyor ancak.

Falan filan.

Yani özetle rakamlar diyor ki, dizi diye izlediğiniz şeyeler diz çöküp Buffy önünde tövbe edip aman dilesinler :)
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle Breaking Bad gibi Weeds gibi "misyoner amaçlı" piyon dizi de değil Buffy, delikanlı dizi. Yoksa ABD hükümetinin adım adım ot kullanımını yasalaştırmak halkı buna yöneltmek için ucundan uyuşturucu konulu dizi yapalım tabuları yıkalım diye yapılmış dizilere prim verenlerin değerini bilmemesi doğal.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

O zaman let's take trolling to a whole new level.

Buffy'nin sezonunu ortalama 4-4.5 milyon kişi izlemiş ABD'de.
Homeland'in en yüksek (bak ortalama demiyorum) 1.95 milyon.

Üstelik ABD nüfusunun Buffy döneminde 275M, şu anda 320M civarı olduğunu düşünürsek Buffy izleyen sayısı Homeland izleyenin neredeyse 3 katı.

It's Always Sunny in Philidelphia denen dizi denmeyecek tırt şeye wikipedia rating koyacak kadar bile değer vermemiş (doğal olarak) ama diğer kaynaklara şöyle bi göz attım, 1 milyonu bile göremiyor, 700k'larda takılı kalıyor. Hatta sonlara doğru 400k'lara düşüyor. Hatta daha ilk çıktığında bileti kesildiği için Danny DeVito'yu koşa koşa nasıl 2. sezon başına yerleştirerek raiting boosta oynadıklarına dair haberler var :D

Fargo için daha kıyaslama yapacak bi istatistik yok, yeni bir dizi.

Broadwalk Empire ortalamada olmasa da "en çok izlenen bölümleriyle" aşağı yukarı Buffy'nin ortalamasını yakalamış. Tabii arada geçen yıllardaki nüfus artışına göre oranlama yaptığımızda dikiz aynasından görülebiliyor ancak.

Falan filan.

Yani özetle rakamlar diyor ki, dizi diye izlediğiniz şeyeler diz çöküp Buffy önünde tövbe edip aman dilesinler :)

abi salak insan sayısı çok daha fzla, amarikada daha da fazladır oran. o yüzden dandik ama basit ve popüler şeylerin izlenme oranının kaliteli ama complex ve niche şeylere göre fazla olması o kadar anormal değil

mesela wire'ın rating buffy'nin belki 10'da 1'idir ama şimdi buffy 10 kat daha mı iyi oluyor wire'dan?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...