senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 llama'nin beenmedikleri sana kalio artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 yoo bence llama ben bu seferlik yapmasam da olur diyebilir gibi, beraber takılmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 zevkler falan değişik olabileceği için sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 genelde yakışıklı heriflerin yanında tipsiz kızlar olur ya, bi umut llama tipsiz olanı da seçebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Llama said: Black-ice said: llama anlayamazsın çekmiş lan :( anlayamadım. yarın 88 yapmayı planlıyorum beklerim kerdeşim hedef göster indirelim eyv kardeşim başka zmn inş paticik avcıları olarak çıkarız bi gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 o isimle nereye gideriz ne yaparız bilmiyorum tabi :( laf çıktı bi kere ağızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 ne ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Beyler erkeklerdeki yakışıklılıkla kızlardaki yakışıklılık çok farklı. Şimdi genel anlatayım; Erkekler birbirlerini yakışıklı sanabilir ama kızlarda o olay çok farklı işliyor. Erkeksilikte bitiyor özellikle; En önemli olay; 1. Erkeksilik. 2. Sakal 3. Geniş omuzlar 4. Güçlü kollar Erkek sarışın mavi gözlüde olsa esmerde olsa erkeksi olmak zorunda örneğin Kıvanç reis ; http://ilgiliforum.com/resim/2013/12/31/92902_kivanc_tatlitug_kimdir_resimleri_9.jpg Sakal mutlaka olacak. Sert bakışlar vs. Yada god of thunder olmak zorundasın http://wac.450f.edgecastcdn.net/80450F/comicsalliance.com/files/2013/10/Hot-Toys-Thor-Light-Asgardian-Armor-Edition-8.jpg Esmere gelince. Esmer olman çok büyük avantaj. Esmer erkek her zaman kızlar tarafından beğenilir. Esmerlik + Erkeksilik + Sakal + Güzel omuzlar her zaman kazanır. Sarışın olmayan beyaz tenli erkek boku yemiştir. Saçları uzatsın cool davransın yine olmaz, kısa saç sakal bıraksın yine olmaz. Anca punk tarzı hatunlarla takılır ki onlarda burjuva arasında LEŞ olarak belirtilen kesim. Gelelim ana özelliğe; Yukarıda ki özelliklerden ilk ikisine uymuyorsan ve göbeğinde varsa şanssızsın ama bu şansını çevirip seni en şanslı insan sınıfına sokacak en önemli özellik; PARA PARA PARA İnşallah anlatabilmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Ha birde sıska erkek şişman erkeğe göre daha dezavantajlı çünkü erkeksilik yok. Kadın koruyucu güç ister. Rüzgara karşı zor dayanabiliyorken bir kadına koruyuculuk dürtüsünü veremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 jacabo said: Istersen kizida oturtsun yaradan kucagina Ahahahahaahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 çok önemli bir konuyu atlamışsın kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Sequo said: http://wac.450f.edgecastcdn.net/80450F/comicsalliance.com/files/2013/10/Hot-Toys-Thor-Light-Asgardian-Armor-Edition-8.jpg herif nolmuş lan böyle diyordum ki oyuncakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Llama said: ne ismi paticik avcıları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 sequo'cum sakalsiz, beyaz tenli ergegleri skip atmissin resmen sagol. sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Pati bakanlık mı ne o yapılırsa tekrar ediyorum oyum llamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Llama said: Black-ice said: abi senin çok ilginç bir cinselliğin var galba ya fasd yok taksi parası vermem, oral kullanmıyorum, yazın ara veriyorum. önüme gelenle her yerde her zaman sevişirim lan ben fasdf yakışıklı olmanın zorlukları kardeşim onlar ben seçiyorum av değil avcıyım.. doyuma ulaştığımdan keyfime bakıyorum hatta bazen kızları soyup hadi ben gidiyorum diyorum egomu daha güzel doyuruyorum onları o şekilde bırakmak daha tatmin ediyor Llama'nın küçükpark da ortamını gördüm ben abi, adam king resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 güzelim ama erkeksi değilim ya. hatırlattığın için saol sequo kızlar beğeniyo da görünce dibi düşmüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 cirkinim, kelim, gobegim var, sakalliyim, param yok, kizlar begenmiyor. herkes durumunu yazsin, ona gore bi standard cikartalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Erkekte popo da önemli. Cikik ve ele geleni seviyolar. Genis cene baya ilgi görüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 bak popom guzel olabilir, biraz tayt giyip gezim. bi de got ceneliyim, ama onu da sakal sakliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 erkeklerklubu olduk sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Popo hep iyidir. Kiminin alternatifi kiminin vazgecilmezi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 moriarty doğrula söylediklerimi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 ne söyleidn pampa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 penisim cok ufak, kizlar bulamiyor dedi. senin dogrulamani neden istedi, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar