rahimpolat Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 bi tane orta capli beyaz esya firmasindayim. girerken diş ticaret ihravat icin ve iyi yabanci dil dolayisiyla tercihettiler 17 ulkeye ihracat var yazismalar icin belge duzenlenmesi ve musterilerle iletisimi kuracak adam lazim dediler. tanidik da vardi arada. atladim ben de parasi iyi diye. girdigim gunden beri soguk depoda tır yukletiyorum iscilere. tam bir aile sirketi. yonetici kadrosu bir avuc ve is tanimi yok pek kimsede. kişisel maillere falan gmaillere gelen musteri siparisleri vs. beni banda ve tir yuklemeye, iscilerin basinda durmaya yollayip duruyolar. maas ortalamanin uzerinde fakat ben nefret ettim. metal tozundan presten banddan sobadan fırından. kadronun yarisinin cemaatci diger yarisinin koyu tayyipci olmasi cabasi cok cabuk tukendim. is bulamicam aylarca korkusu var dogal olarak. ekonomik olarak deil de psikolojik olarak o bosluga gircem yani gene. yardirin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 aynısı bende vardı. tek bir şey söyleyebilirim. başka bir iş bulmadan çıkma işten mal mısın :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Sinirini yeni iş aramaya kanalla. İstifa etmek kolay da kendini güvene almazsan sonra sıkıntı çekebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 benim iş yerindekiler de berkin için iyi olmuş diyecek kadar vicdansızlar.bugün polis ölmüş diye vah vah ediyolar sanki ikisi de insan değilmiş gibi.borçlarımı ödeyebilsem beş parasız işsiz evde oturmayı tercih ederim böyle insanlarla çalışmaktansa ama olmuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 hayvan bunlar hayvan aynısı şuan çalıştığım yerde var ondan çıkıyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Alın benden de o kadar. Farkımız yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Bugünlerde herkesde aynı mevzu. Var bişey ama, hayırlısı. Ben de bozuğum şirkettekilerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 dur lan acele etme maaşı ortalama üstüyse. en azından yeni iş bulana kadar. daha önce aldığın maaş miktarları yeni işlerde de işe yarıyor trust me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 ya para bazen işe devam etmeye yetecek bir sebep olmuyo ya. son iki işyerimde artık son günlerde sanki kalkıp cehennemin dibine doğru gidiyomuşum gibi hissediyodum yolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar