mawiman Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 ıslandım bursa daki gösterilerde eve geldim yıkandım gözüm halen yanıyor ... cildimde kaşınıyor ... Psikolojik herhalde ...? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 patalojik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 telekinetik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Katatonik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 dermatolojik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 bu nick de neyi nesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 testis kanseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 ben 10-12 saat yandıydım. bi müddet sonra geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 tomaların içine 1kg jolokia atmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 guzelce gusul abdestini al bişi kalmaz. genelde sacta kasta birikiyo onlar gece uyandırıcak kadar yakıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 sudan değil de gazdan benim gözlerde hala hafif bir yanma hissiyatı var. ne koydularsa içine vişne çürüğü lekesi gibi işlemiş vücuda. bunların geçici olarak rahatsızlık vermesi gerekmiyor mu? nasıl herifler lan bunlar resmen dot koymuşlar over time yesin gezici köpekler demişler sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 bazik karisim sikiyorlar. notrlemesi icin asitle yikanmaniz lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 tam tersi olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 En tepedekinden vardır işte http://www.fatlossbyeatingwhatuwant.com/wp-content/uploads/2010/09/chile_heat_chart.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Vingthor said: tam tersi olmasın? limonla dengeleyebildiğimize göre sıktıkları bazik değil mi? kimyadan da anlamam direk düz mantık gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Vingthor said: tam tersi olmasın? yok bazik.biber gazı, o kıvamlı böle fışk diye azına gözüne sıktıkları sey varya bole kırmızı turuncu kahverengı sey na o bazik, suyada ondan katıyolar bildiğim kadarıyla. ama göz yaşartıcı gaz paso attıkları bok o acidik evet sirkenin pek bi etkisi yok ona. hatta mantiken düşünüyomda, zate o gaz değil toz. ne kadar kuru kalırsan o kadar az cözülüp kaşına gözüne giricektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 talcid falan basıyoduk yazın. asidik diyeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 yaz olsa ılık duşun altından çıkma dicemde üşürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 asit baz nedir bilmiyodum şimdi iki yıllık aöf kimya bölümüne girdim bu bilgimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 arcane said: sudan değil de gazdan benim gözlerde hala hafif bir yanma hissiyatı var. ne koydularsa içine vişne çürüğü lekesi gibi işlemiş vücuda. bunların geçici olarak rahatsızlık vermesi gerekmiyor mu? nasıl herifler lan bunlar resmen dot koymuşlar over time yesin gezici köpekler demişler sdf. eve gelince cay içeyim derken çayın tabasco koktuğunu farkettim. sonra saçmalama lan salak dedim ama harbi bi yerden biber kokusu geliyo. bildiğin dot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 ahah di mi böyle burunda arkaplanda biber.exe açık kalmış gibi. gözüm hala bir garip ama sanırım bana özel bir durum. zaten saç şampuanına bile dayanamıyor gözler. bambi gözü emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 oha bildiğimiz cin biber 350k imiş 15milyon a sahip acıyı düşünemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 o 15m olan bibere acı tadını veren maddenin saf hali oluyor. sıvı bir şey. eldivenle falan tutuyorsun üzerinde kuru kafa işareti var aasda carolina reaper var 1.5m ile bhut jolokia biberini geçerek guinness'e girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 oha abi görmüştüm onu videonun tekinde ruh hastasının teki sushilerin içine onu sıkıp kız arkadaşına yediriyordu video çekti sonrada 5-10dk lık bir video idi kız bildiğin ağlıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 toma suyu dediğiniz kızartan üstünüze ufo vuruyomuş gibi hissettiren dalgaysa suyla temas ettirmeyin ettirdikçe yanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar