mascio Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Alfonso Cuaron'un NBC'de yayımlanmaya başlayan yeni dizisi. Özel güçleri olan küçük bir kızın kaçmaca kovalamaca hikayesi olarak başladı ama iyi yerlere gidecek gibi duruyor. İlk bölümü bugündü. İzlenebilir bir dizi olacağını düşünmeye başladım şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 abrams yazana kadar izledim traileri. sonra kahvemi püskürtcektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 jj abrams özel güçler ve çocuk başrol izlemenmemek için kombo oluşturmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 ama alfonso cuaron da var. Merak ediyordum bunu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 beğendim ilk bölümü. 2-3 bölüm daha seyrederim. birde dizide Sienna Guillory varmış. Seviyorum kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 özellikle tepki almasın diye jj abrams yazmamıştım ama video ele verdi. çok bir alakası yok gibi geldi zaten star wars ile uğraşıyor bence ismen bulunuyordur ekipte prodüktör olarak. umarım öyledir yani. bir de ilk bölümü alfonso cuaron yönetmiş de diğer bölümler için böyle bir şey olmayacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 abrams producer sadece zaten. Diziyi yazan yöneten Alfonso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 abi dizi çok hoş ya. ben baya sevdim. bide iki doktoru oynayan aktörler resmen harika oyunculuk çıkarıyor. özellik siyahi olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 iptal olmuş dizi. abv nbc. çok severek izliyorduk halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar