dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Garip şeyler oluyor. Malezya uçağından sonra kız arkım telefonu samsung galaxy s3. arabanın içinde tutuyor bütün gün sonra aklına geliyor ancak telefonu bulamıyoruz. Sürekli çalıyor sarjı henüz bitmedi. İşin garibi, evin altını üstüne getirdik evde yok. Telefonda şirket hattı takılı olduğu için telefon takip ediliyor. Bu akşam bi yere bakmak için çıktık elemanı aradık telefon gezdiğimiz yerlerden sinyal veriyor yani arabanın içinde ancak göt kadar arabanın neredeyse koltuklarını sökecek duruma geldim telefon yok! Telefon kendiliğinden sessize geçmiş sanırım o ayrı bi de flashlight olayı var en azından ışığını falan görürüz dedim o da yok. telefona bu samsung dive tarzı bi şey kurulu değil yani takip edemiyoruz. Başka bir yolu var mıdır? İstanbul bilişimden alınmış telefon seri numarasından falan filan takip olayı var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 telefon arabanın içindeyse neyini takip edeceksiniz abi? bi dalga vardı uzaktan telefonu öttürüyordun google play'den bir yerlerden girmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 arabanın altına altına baktınız mı? inerken düşmüş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 arayın bulursunuz arabada ne cini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 araba ney? yani çaldırınca sesi gelmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 yok arabayla gezdik 15-20 dk daha sonra adamı aradık adam geçtiğimiz bütün yolları bilgisayardan görüp söyledi. telefona ulaşamadığımız için bir şey yükleyemiyoruz :) öncesinde de o tarz şeyler yüklenmemiş. benim xperia da mesela direkt google maps ten gösteriyor falan samsung da da var ancak kayıt yapılmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 paspasların altına doğru bakın. çıtçıtları falan çıkmışsa yerinden altına doğru kaçabiliyo. yaşanmış olaydır. arabayı ters çevirip sallama noktasına bile gelmiştim bi gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Araba renault symbol abi arabanın her tarafını eşeledim yok :( zaten arabada 2 tane göz var başka bi bok yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 cebinizde olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 device manager arka koltukların aralıkları baya derin oluyor. bir de ön koltukları sökün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Kız arkadaşın yeni telefon aldırmaya çalışıyor. Well played. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 şimdi yanlış mı anlıyorum -telefon takip edilebiliyor ve telefon arabada -sen mobil cihazlara takip edebileceğim baska bi yöntem var mı? diye soruyorsun şaka mısın? hadi baska bi yöntem buldun arabanın içinde nereye girdigini göstereceğini falan mı sanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 koltugun kemer baglanti kisminin oldugu yerden asagi dusmustur elini sok iyice bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 abi hat takip ediliyor ancak şirket tarafından sadece müdürleri görebiliyor adamı da hacı sağa kaydım şimdi bi baksana diye arayamıyorlar kontrol bizde olmuyor bu yüzden ancak herif biz arabayla telefonu unutabileceği yerlere bakmak için çıktığımızda geçtiğimiz bütün sokakları söyledi. Yani tel arabada bi yerde ya da adam taşak geçiyor. telefona kurulu bi tracker sistem yok. Google device manager'ı deniyor ama bağlantı kuramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 koltuğun altına saklanmıştır biraz daha ara bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 abi pardonda clio symbolun olmasına rağmen kız arkadaşın var ya. ben hala ordayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 arabanın içine bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 arabanın üstündedir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 imamizer said: abi pardonda clio symbolun olmasına rağmen kız arkadaşın var ya. ben hala ordayım. bende de sandero var, her klasmanın hatunu farklı olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 imamizer said: abi pardonda clio symbolun olmasına rağmen kız arkadaşın var ya. ben hala ordayım. benim arabam değil lan kızın şirket arabası :) ve evet ben onu hala terk etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 2. Tahminim kiz arkadasinin cantasindadir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Theridone said: imamizer said: abi pardonda clio symbolun olmasına rağmen kız arkadaşın var ya. ben hala ordayım. bende de sandero var, her klasmanın hatunu farklı olm o farklı. senin küçük kanvasların var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ben de şirket arabası fiat fiorino var avuclarım meme dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 hiç şirket arabam olmadı. herkesin varmış... http://www.reactiongifs.com/r/shm.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 beyler konuyu memelere kaydırmayın :( nasıl bulucaz? android device manager niye bağlanmıyor? telefonu görüyor tanımlı sanırım ama yerini bulamıyor zili de çaldıramıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar